Kumaha carana kéngingkeun amal dina Hay Day

Hay Day Kitab Suci

Hay Day parantos lami sareng parantos tiasa narik jutaan pangguna. Éta parantos suksés sabab parantos diciptakeun ku Supercell, tim tukangeun kaulinan populér sanés sapertos Brawl Stars, Clash of Clans and Boom Beach. Aya sababaraha komponén pikeun kagiatan ieu sareng sababaraha di antarana milarian diajar kumaha carana kéngingkeun tanda tangan dina Hay Day.

Kami bakal ngabantosan anjeun dina hal ieu ayeuna. The Kitab Suci penting pikeun Hay Day, sabab bakal nulungan urang maju dina waktu nu tangtu. Ku sabab kitu, kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna sareng kumaha cara nyandakana dina paragraf di handap ieu. Anjeun bakal tiasa maju langkung gampang dina kaulinan Supercell dina waktos anu diperyogikeun.

Trik Hay Day
Tulisan anu aya hubunganana:
Trik pangsaéna pikeun Hay Day dina Android

Hay Day mangrupikeun kaulinan vidéo anu kami badé nyarioskeun ka anjeun kumaha carana meunang amal, kitu ogé bahan séjén nu urang bakal butuh. Duanana gada, hoes atanapi patok mangrupakeun elemen penting dina kasus ieu. Utamana pikeun pamaén novice, ieu bakal jadi pitulung alus. Kusabab dina sababaraha kasus urang moal kudu mayar duit pikeun produk ieu.

Perbuatan darat dina Hay Day

Trik Hay Day

Kitab Suci dina Hay Day mangrupikeun anu ngamungkinkeun urang ngalegaan bagian tina lahan pertanian. Ku cara kieu, urang tiasa nyandak langkung seueur rohangan pikeun melak pepelakan atanapi ngawangun barang upami urang hoyong. Urang kedah nganggo aranjeunna nalika urang dilegakeun tegalan di buruan. Nalika urang ngalegaan tegalan, urang sering peryogi langkung ti hiji akta pikeun ngalakukeunana. Salaku conto, urang ogé peryogi atanapi gaduh akta tanah, akta patok, atanapi akta gada.

Seueur pangguna heran kumaha carana nyerat di buruan, sabab teu wawuh jeung prosedur. Dina paragraf di handap ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana kéngingkeun éta dina akun kami. Utamana lamun rék tumuwuh tegalan anjeun, anjeun kudu nyaho kumaha carana ngalakukeun eta jeung kumaha carana meunang akta ieu.

Hay Day nawarkeun béda cara pikeun meunangkeun akta judul. Anjeun tiasa mésér akta kalawan intan di toko atawa tempat judi, atawa anjeun bisa meunang aranjeunna dina kaulinan roulette, kotak misteri, atawa jaring misteri. Nonton pidéo dina pilem ogé tiasa kéngingkeun akta. Kusabab item utama dina kaulinan dianggo dina cara nu sarua, ieu moal ngabalukarkeun masalah pikeun pamaén.

Harga akta

Hay Day ngamungkinkeun pamaén mésér judul harta upami aranjeunna hoyong. Kami parantos nyarios yén aya cara sanés pikeun nyandak éta upami ieu henteu tiasa dianggo pikeun urang. Urang kedah nyobian strategi sanés ieu heula sabab urang panginten peryogi intan pikeun fase kaulinan anu sanés upami henteu. Sateuacan urang méakkeun intan urang dina akta judul, urang mimitina kudu nyobaan kabayang roulette atawa kotak misteri.

Tulisan Hay Day tiasa dicandak ti tingkat 22. Éta ogé rada mahal, anjeun bakal nyangka. 112 koin sareng 12 inten mangrupikeun anu anjeun kedah mayar kanggo salah sahijina. Aranjeunna mahal, saperti nu diharapkeun. Kusabab ieu, eta disarankan pikeun nyobaan pendekatan didadarkeun di luhur saméméh nyieun beuli a, sakumaha dina loba kasus ieu bakal dianggo ngan rupa tur ngidinan Anjeun pikeun meunang kana kaulinan tanpa duit, sarta meunang naon rék.

Gada pikeun ngalegaan rupa bumi

jarami Poé

Salian ti éta judul harta, ogé urang kudu acquire mallets jeung patok lamun urang hayang ngalegaan tegalan urang. Salaku geus kami disebutkeun saméméhna, éta hal penting pikeun tetep dina pikiran nalika maén. Nalika pangguna hilap ngeunaan éta, éta mangrupikeun hal anu kedah diinget sepanjang waktos. Upami teu kitu, aranjeunna moal tiasa ngalegaan kebonna.

El Hay Day ngamungkinkeun anjeun ngalegaan tegalan anjeun, wewengkon fishing Anjeun atawa malah kota sorangan ngagunakeun gada. Anjeun tiasa kéngingkeun gada dina sababaraha cara, sapertos anjeun tiasa nganggo kitab suci. Ku alatan éta, bakal salawasna aya hiji pilihan nu cocog kabutuhan Anjeun dina waktu éta sarta ngidinan Anjeun pikeun ngakses eta.

Anjeun tiasa meuli gada pikeun inten di toko mana wae tina Hay Day, atawa anjeun bisa ngumpulkeun palawija jeung barang siap-dijieun, sajaba eta nu bisa Anjeun earn. Dina sagala hal, anjeun ogé tiasa tukeur gada pikeun koin mésér barang. Anu paling dibayar pikeun gada nyaéta 400 koin, sareng ieu mangrupikeun hal anu bakal ngabantosan urang dina Hay Day.

Meunang patok pikeun nandaan taneuh

Sajaba ti palu, urang ogé kudu procure patok. Urang tiasa nganggo patok ieu pikeun ngawatesan daérah sapanjang kebon pikeun ngalegaan lahan. Ngagunakeun patok, urang bisa nyieun wewengkon perikanan atawa malah désa pikeun ngalegaan wewengkon. Nanging, upami urang hoyong ngalegaan désa, urang kedah ngalebetkeun potongan peta diantara bahan-bahan sanés.

Pikeun bisa nandaan wewengkon husus tina rupa bumi, Anjeun kudu ngumpulkeun patok ieu ti jaring misteri atawa kotak misteri. Ieu mangrupikeun dua metode anu bakal ngamungkinkeun urang kéngingkeun patok ieu, janten urang kedah nyobian. Alternatipna, anjeun ogé tiasa nyobian kéngingkeun patok ieu ku cara nyandak barang-barang pabrikan atanapi sababaraha pepelakan, anu kumaha urang kéngingkeun dina Hay Day ayeuna.

Ngabogaan loba intan geus aya dina akun Hay Day anjeun ogé bakal ngidinan Anjeun pikeun ngagunakeun sababaraha aranjeunna meunang leuwih bets dina akun anjeun dina titik jual. Tambih Deui, anjeun bakal tiasa nampi patok tambahan upami anjeun angkat ka pilem usum panas ieu. Anjeun ogé tiasa kéngingkeun patok upami anjeun ningali iklan, trailer atanapi komérsial salaku bagian tina éta. Éta ogé hadé pikeun muka pilem, sabab anjeun bakal nampi langkung seueur patok upami anjeun ningali iklan, trailer atanapi titik salaku bagian tina éta. Henteu aya biaya naon waé upami urang ngalakukeun ku cara ieu.

Meunang kampak pikeun ngaleungitkeun zona

Trik Hay Day

Hay Day ngamungkinkeun urang mupus rungkun atanapi tatangkalan anu paéh ku cara motong ku kampak. Kampak tiasa didapet dina kaulinan ku meunang hiji acara atawa salaku ganjaran dina salah sahiji derbies.

Teu jadi ilahar pikeun datang ka désa méré kami kampak salaku ganjaran atawa hadiah, saloba pamaké hoyong. Anjeun ogé tiasa nyandak barang-barang pabrikan atanapi mésér kampak kanggo tukeran sababaraha inten, sapertos barang-barang sanés anu disebatkeun di luhur. Contona, hiji kampak bisa dibeuli kalawan intan on Hay Day, jadi hal anu penting pikeun salawasna mibanda sababaraha dina akun urang. Urang kudu mutuskeun naon nu urang hayang meuli, sabab aya hal nu bisa jadi teu jadi penting.

Anjeun bisa meuli kampak di toko mana wae di kota pikeun a hargana 10 koin jeung 4 inten. Harga kampak konsisten henteu paduli dimana anjeun mésér. Sateuacan nyéépkeun koin atanapi intan anjeun pikeun ngagaleuh ieu, anjeun kedah nyobian metode anu sanés. Éta ide anu langkung saé mésér hal anu kritis ieu tibatan ngabuang koin atanapi inten anjeun dina hal anu saderhana sareng épéktip sapertos anu disayogikeun ku Hay Day.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.