Trik pangsaéna pikeun Huawei P20 Pro

Upami anjeun pangguna salah sahiji telepon pinter high-end Huawei, runtuyan ieu trik pikeun Huawei P20 PRO anjeun pasti resep aranjeunna sabab anjeun bakal ngamangpaatkeun terminal anjeun.

Sareng éta sanaos Sadaya ieu anu kuring béjakeun di handap nyaéta standar dina sét Huawei P20, P20 Pro sareng Huawei Mate 10Seueur pangguna henteu sadar kana poténsial lapisan kustomisasi Huawei sareng fungsi-fungsi khusus anu disumputkeun dina setélan terminal Android anu hadé.

Trik pangsaéna pikeun Huawei P20 Pro. (Sah pikeun P20 sareng Mate 10)

Ngamangpaatkeun knuckles anjeun

Trik pangsaéna pikeun Huawei P20 Pro

Tina setélan Huawei P20 Pro, khusus dina pilihan tina Pitulung pinter urang tiasa mendakan setting anu dina nami Gerakan kendali Aranjeunna ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tindakan anu paling sadidinten kalayan ngan ukur ngagunakeun kekesutan.

Kukituna, nalika kuring nunjukkeun ka anjeun dina video anu napel yén kuring parantos ngantunkeun anjeun dina awal postingan ieu, anu kuring nyarankeun anjeun ningali, kami mendakan fungsionalitas pikeun ngendalikeun ku ros-rosan urang sapertos anu kuring bakal jéntrékeun di handap:

  • Ngajalankeun aplikasi gancang sapertos, contona, buka kaméra tina layar naon waé ku ngan saukur ngagambar «C» ku knuckle anjeun, hiji «E» pikeun ngasupkeun browser Google Chrome, hiji «M» pikeun muka aplikasi musik sareng «W» pikeun muka aplikasi Cuaca.
  • Candak Potret layar: Pikeun ngadamel screenshot sadaya anu katingali dina layar, urang ngan ukur kedah ngetok dua kali ku ros-rosan, pikeun motong gratis ngan ukur hiji ketukan dituturkeun ku stroke anu urang hoyongkeun salaku potongan layar atanapi gambar gratis. Pikeun nyandak tangkapan layar anu manjang tina halaman wéb, paguneman WhatsApp, Telegram, Messenger atanapi aplikasi olahtalatah instan atanapi aplikasi anu ngamungkinkeun éta, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngagambar "S" ku ros-rosan anjeun.
  • Lebetkeun layar pamisah: Pikeun nuliskeun layar pamisah, éta bakal cukup pikeun aya dina aplikasi anu cocog sareng layar pamisah sareng ngagambar garis horizontal ti sisi ka sisi layar Android kami nganggo knuckle kami.

Anjeun henteu resep kiyeu? Nya, nyumputkeun tina suhunan

Huawei P20 Pro

Upami anjeun henteu resep kiyeu terminal Huawei anyar sapertos P20 atanapi P20 Pro, éta sanés alesan pikeun anjeun henteu mésér salah sahiji anu pikeun kuring dinten ayeuna mangrupikeun terminal Android anu pangsaéna dinten ieu, Huawei P20 Pro, sareng éta nyaéta tina sasaruaan anu sami, dina bagian layar aya pilihan disebut kiyeu dimana anjeun tiasa milih upami kiyeu ditingalikeun atanapi disumputkeun saatos palang horizontal anu nyebrangan layar ti sisi ka sisi, nyésakeun terminal ku pigura luhur anu sami ukuranana atanapi kandelna, janten nyumputkeunana sacara lengkep.

Sumputkeun tombol-tombol dina layar pikeun ngamangpaatkeun sadaya layar terminal anjeun

Trik pangsaéna pikeun Huawei P20 Pro

Tina setting Huawei, dina pilihan sistem urang mendakan bagian anu disebut navigasi sistem anu tiasa dilakukeun nyumputkeun sadaya tombol dina layar sareng anggo maca sidik di payun ku gerakan supados leres-leres gaduh layar salambar dina panangan urang.

Janten ku sentuhan cahaya dina pamaca éta bakal bertindak salaku tombol tukang, kalayan sentuhan panjang éta bakal bertindak salaku tombol Utama, sareng ku cara geser naha ka katuhu atanapi kénca éta bakal meta salaku aplikasi multitasking atanapi panganyarna. Pikeun nyauran asisten Google, éta bakal cekap pikeun ngadamel gesek tina salah sahiji sisi di luar anu maca sidik ku cara ngéser nepi.

Setélan kaméra pikeun moto dina 40 mpx

Trik pangsaéna pikeun Huawei P20 Pro

Tina setélan kaméra, nalika kuring nunjukkeun ka anjeun dina pidéo anu kuring tinggalkeun dina mimiti tulisan ieu, urang tiasa ngalebetkeun masing-masing setélan modeu anu béda pikeun ngamanipulasi parameter utama ku cara éta. Janten urang tiasa tina modeu Fotografi, lebetkeun setélan kaméra sareng pilih résolusi per poto teu aya deui teu kurang ti 40 mpx anu nawiskeun kaméra utama pikeun Huawei P20 Pro ieu.

Nalika ngaktipkeun 40 mpx, poto urang bakal kénging seueur dina modeu poto sanaos urang bakal kaleungitan zum optik 5x anu ditawarkeun ku kaméra Leica tina Huawei P20 Pro nyandak poto dina 10 mpx. Ieu sama sekali moal mangaruhan modeu sanésna, sapertos modeu potret sensasional anu bakal teras-terasan nyandak poto spektakuler kalayan latar kabur dina kualitas 10 mpx.

Anjeun tiasa ningali sadaya trik ieu sareng seueur tip deui ku cara anu langkung saderhana sareng langkung visual dina pidéo anu kuring tinggalkeun anjeun dina awal postingan ieu, janten kuring nyarankeun yén anjeun kedah ningali éta.

Pikeun ngabéréskeun kuring ngantepkeun anjeun video tina tinjauan pidéo lengkep anu kuring hasilkeun ka Huawei P2o Pro sababaraha waktos ka pengker:

Pidéo Pidéo Huawei P20 Pro


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.