Sony Xperia 1 II diumumkeun sareng 12 GB RAM dina édisi terbatas

Sony Xperia 1 II 12GB RAM

Ayeuna nuju a Sony Xperia 1II di Jepang kedahna aya di salah sahiji dua operator anu paling penting di nagara éta, DoComo atanapi AU. Ti 30 Oktober, bakal tiasa mésér smartphone Jepang pikeun ngaluncurkeun vérsi gratis modél ieu anu bakal janten salah sahiji andalan perusahaan.

Pabrikan ngiklankeun versi kalayan 12 GB RAM dina édisi terbatas Frosted Hideung, kana jumlah RAM ieu ditambihan gudang anu langkung ageung, anu tumuh tina 128 dugi ka 256 GB. Waktosna émut yén Xperia 1 II dipasihan 8 GB RAM sareng panyimpenan 128 GB di Tokyo.

Sadaya fitur Xperia 1 II

El Sony Xperia 1 II sumping sareng layar penting 6,5 inci Tipe OLED kalayan resolusi Full HD +, babandingan 21: 9, nawiskeun résolusi 4K HDR sareng Motion Blur Reduction. Kaméra payuneun modél ieu nyaéta kaméra 8 megapiksel kualitas luhur sareng mangrupikeun kaméra Sony nyalira.

Anjog dilengkepan Processor Octa-core Snapdragon 865, RAM 12GB sakumaha anu parantos disebatkeun ku perusahaan sareng neundeun 256 GB. Batréna nyaéta 4.000 mah kalayan muatan gancang 21W Pangiriman Daya sareng di sisi sanésna éta nawiskeun ngecas nirkabel, diperyogikeun pikeun waktos-waktos ieu.

Xperia 1 II Frosted Hideung

El Sony Xperia 1 II ngahijikeun opat sénsor tukangAnu utama nyaéta sénsor 12-megapiksel, lénsa telephoto 12-megapiksel, 12-megapiksel ultra-lega, sareng sénsor TOF 3D anu bakal dianggo pikeun pokus otomatis. Éta sumping sareng sambungan 5G berkat chip, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, GPS, NFC sareng port USB-C. Sistem operasi anu dimimitian ku nyaéta Android 10.

SONY XPERIA 1II
SCREEN 6.5 inci OLED Full HD + - Rasio 21: 9 - Motion Blur Reduction - 4K HDR
PROSESOR Snapdragon 865
GPU Adreno 650
Ram 12 GB
RUANG PANUTUP DALAMAN 256 GB
KAMERA REAR 12 MP sensor utama - 12 MP telephoto sensor - 12 MP ultra-lega sensor - 3D TOF sensor
CAMERA Hareup 8 sénsor MP
BATERÍA 4.000 mah kalayan biaya gancang 21W
SISTEM OPERASI Android 10
KONEKTIF 5G - WiFi 6 - Bluetooth 5.0 - GPS - USB-C - NFC
CIRI LAIN Anu maca sidik sisi
DIMENSI JEUNG beurat: 166 x 72 x 7.9 mm - 181 gram

Kasadiaan sareng harga

El Sony Xperia 1 II bakal sumping dina 30 Oktober gratis di Jepang mimitina, kasadiaan di luar nagara ieu henteu dipikaterang. Harga telepon ieu nyaéta JPY 124.000 (sakitar 993 euro kanggo dirobih) sareng bakal sumping dina warna Frosted Hideung di luhur sacara éksklusif, tapi bakal aya sababaraha warna sanés saatos sumping di akhir Oktober.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.