Sony ngumumkeun Headphone Anyar di CES di Las Vegas

Kalayan opat warna anu béda, Sony AirPods ngajantenkeun kesan anu saé

Sapertos anu diarepkeun, perusahaan multinasional Jepang Sony parantos ngagaduhan partisipasi ageung dina CES (Consumer Electronics Show) di Las Vegas kalayan produk sapertos proyektor 4k pondok sareng LCD sareng TV OLED sareng gadget sanés.

Perkawis audio, Sony parantos resmi ngaluncurkeun 4 headphone anyar kalayan pembatalan noise sareng tahan kana percikan cai. Kualitas anu bakal dipiboga headphone ieu bakalan luhur pisan, bahkan, sababaraha kritik sareng analis, parantos nyatakeun salah sahiji modél anyar salaku headphone anu pangsaéna pikeun 2018.

Peryogi dicatet yén alat-alat ieu parantos dibaptis ku sakedik nami komérsial, nanging anjeun henteu kedah fokus kana detil sapertos éta, tapi kumaha hébatna.

Asesoris audio anyar anu dipibanda ku Sony pikeun anjeun, bakal ngantep anjeun hoyong kéngingkeun salah sahiji diantarana.

WF-SP700N, headphone nirkabel anyar

Sony ngaluncurkeun headphone anyar di CES di Las Vegas

 

Salaku réspon kana AirPods Apple, Sony parantos diréspon ku headphone anyar ieu. Aranjeunna gaduh pembatalan sora digital, Desain klip-on pikeun pas anu langkung saé dina ceuli, sareng résistansi IPX4 kana percikan. Salaku tambahan kana anu didadarkeun di luhur, pembatalan noise.

Batré na nawiskeun kami otonomi lengkep salami tilu jam, sareng kasus na bakal ngamungkinkeun kami ngecas sababaraha kali, masihan urang dugi ka salapan jam panggunaan dibagi kana tilu bagian. Sareng, ngeunaan konéktipitas, éta ngagaduhan Bluetooth 4.1 sareng NFC.

Di sisi séjén, WF-SP700N bakal nampi Asisten Google dina pembaruan kahareup.

Harga anu aranjeunna nempatkeun nyaéta $ 179.99 (150 euro), sareng éta bakal sayogi di toko dugi ka usum semi 2018.

MDR-1AM2, mungkin salah sahiji anu pangsaéna taun 2018

Headphone anu pangsaéna pikeun 2018

Headphone ieu Posdina supir audio 40mm babarengan sareng diafragma polimér kristal cair dilapis aluminium, anu ngamungkinkeun réproduksi sampurna unggal sora.

Aranjeunna nawiskeun réspon frékuénsi dugi ka 100 kHz, rada héran kumargi wates dédéngéan manusa ngan ukur 20 kHz. Éta ogé ngagaduhan jack audio Pentaconn 4.4mm saimbang, sareng jack 3.5mm biasa dina kabelna.

Harga bakal $ 299.99, anu sakitar 250 euro. Sareng peluncuran na di pasar bakal ditangtukeun pikeun usum semi taun 2018.

Headphone WI-SP600N, sampurna pikeun olahraga

Headphone idéal pikeun dianggo di gim

Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep ngaji atanapi angkat ka gim, sareng ngadangukeun musik nalika anjeun ngalakukeunana, WI-SP600N mangrupikeun alat bantu pendéngaran anu ideal pikeun anjeun.

Kalayan tahan ka percikan sapertos cai sareng kesang, Headphone ieu janten pilihan anu hadé pikeun milampah jinis olahraga naon waé.

WI-SP600N henteu sacara nirkabel lengkep, sareng aranjeunna saling napel ku pita kabel anu ngurilingan beuheung. Batréna bakal masihan anjeun otonomi genep jam kontinyu, dua kali naon anu ditawarkeun WF-SP700N.

Sora luar moal ngaganggu anjeun ku headphone anyar ieu

Hatur nuhun kana pembatalan sora aranjeunna nawiskeun ka anjeun, Anjeun tiasa ngahalangan aya gangguan anu ngaganggu anu nyobian ngaganggu anjeun nalika olahraga. Sora beurat tabrakan sareng mesin nalika dianggo, atanapi tina trot anu anjeun bawa, moal janten masalah pikeun pangguna WI-SP600N.

Headphone bakal ngagaduhan nilai 149.99 dolar (sakitar 125 euro).

Ngeunaan tanggal pelepasan, kamungkinan pisan pikeun usum semi ieu, sanaos henteu acan resmi diungkabkeun.

Pantes disebatkeun éta ogé aranjeunna bakal nampi Asisten Google dina pembaruan salajengna.

Headphone WI-Sp500, cocog pikeun perjalanan anjeun

Headphone idéal pikeun dianggo nalika ngumbara

Akhirna, urang bakal mendakan headphone WI-SP500, anu bakal janten "kisaran panghandapna" di antara headphone anyar anu ditepikeun ku Sony dina pameran anu penting ieu.

Headphone WI-SP500 ogé ngagaduhan résistansi IPX4 kana percikan cai. agua, tapi henteu ngagaduhan fungsi ngabolaykeun noise.

Sapertos WI-SP600N, aranjeunna henteu sacara nirkabel lengkep, sareng masih dicekel ku kabel ipis anu ngalangkungan beuheung.

Alat bantu dengar ieu kalebet umur batréna dugi ka dalapan jam. Harga na bakal 79.99 dolar (67 euro), ngagaduhan nilai sa handapna headphone sateuacanna.

Ngeunaan tanggal sékrési alat-alat ieu, éta henteu acan aya, tapi, sapertos anu kasebat di luhur, diperkirakeun nyaéta pikeun usum semi taun 2018.

Perlu dicatet yén aranjeunna ogé bakal ngagaduhan Asisten Google tina apdet salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alat bantu dengar Madrid cenahna

    Dina hal ieu, daripada nyarioskeun headphone, urang kedah nyarios ngeunaan headphone atanapi amplifier saderhana. Candak kasempetan pikeun mamatahan pangguna ngeunaan panggunaan ku cara anu tanggung jawab.