Sadayana ngagulung dina ngagugulung Telegram !!

TelegramApple

Tumuwuhna Telegram di jaman ayeuna nuju ku cara alami janten anu langkung seueur tibatan alternatif pikeun WhatsApp. Éta téh palanggan anu dipercaya ku pangguna dibéré sadaya kaunggulan anu ditawarkeun tibatan anu sanés, kalebet salah sahiji utiliti anu ayeuna seueur dianggo, obrolan sora.

Saatos Parler dileungitkeun, panon ayeuna aya dina Telegram, sadayana saatos berita parantos nyebatkeun yén Apple diteken pikeun mundur jasa anu didamel ku Pavel Durov. Kalayan ieu, firma apel bakal dipaksa mundur aplikasi ti App Store sareng sadaya platform na.

Grup nyuguhan gugatan hukum pikeun narik aplikasi

telegram whatsapp

Grup nirlaba parantos ngajukeun gugatan hukum pikeun tekanan ka perusahaan Silicon Valley pikeun ngaleungitkeun aplikasi ti App Store. Aranjeunna ngalakukeun sadayana ieu nunjukkeun "jumlah kelompok ekstremis dina aplikasi," sahenteuna éta anu dikirim surat ka Washington Post.

Gugatan hukum ngalawan Apple kajantenan sabab anu sami, boh pendukung boh ekstrimis Donald Trump parantos milarian alternatif di toko Apple pikeun komunikasi langsung. Telegram parantos naék dina sababaraha minggu ka pengker ku cara anu teu jelas, langkung ti 25 juta pangguna énggal anu parantos nganggo jasa.

Dina 2018 aranjeunna parantos ngaleungitkeunana ti App Store

Parantos di Telegram 2018, Apple nyalira ngingetkeun aplikasi ngeunaan eusi anu teu pantes anu tiasa diaksés ku pangguna, narik aplikasi deui sareng klién anu sanés, Telegram X. Apple kanggo waktos ayeuna henteu nyarios, sanaos ayeuna-ayeuna aya seueur kateupastian naha klienna bakal ditarik ti toko.

Telegram ngagaduhan énkripsi tungtung-ka-tungtung, éta ku posisi salah sahiji anu beuratna nyandak pangguna WhatsApp, jasa anu ngajual inpormasi pikeun sadaya pangguna. WhatsApp sareng ogé data pangsa Sinyal sareng Google, aya konflik minat.

Bahaya WhatsApp sareng cadangan na

Éta parantos dipikaterang yén WhatsApp ngadamel cadangan tina sadaya inpormasi anu dihasilkeun dina unggal dinten, éta disimpen di Google Drive sareng Google ngagaduhan aksés ka salinan anu nyandak data pikeun ngirim iklan. WhatsApp parantos masihan dugi ka 15 Méi pikeun mastikeun kabijakan privasi, anu mana éta leres-leres bakal nguntungkeun tina data sadaya pangguna.

Hiber rébuan jalma ti WhatsApp mangrupikeun kanyataan, aya seueur jalma anu ngabéjaan yén gabung pangguna anyar kana platform nalika aranjeunna nampi bewara ti babaturan. WhatsApp terang yén ku strategi ieu bakal kaleungitan sababaraha urang sareng jilidna bakal tumuh sakumaha minggu ka pengker.

Sinyal nganggo sérver Google

Jalma-jalma anu mikirkeun beralih ka Signal ayeuna kusabab kaamananna anu luhur toél disebatkeun yén aplikasi nganggo server Google. Salain ti éta, aplikasi nyayogikeun nomer telepon kami, anu ngajantenkeun rentan sareng kontak naon waé anu anjeun gaduh teu aya ijin anjeun.

Signal nampi sumbangan ti salah saurang pendiri WhatsApp. Pendiri ieu angkat damel di Facebook pikeun nyandak WhatsApp. Sataun saatos aya di WhatsApp sareng sadar yén aranjeunna nganggo data pangguna, anjeunna ngantunkeun perusahaan ku ngalawan naon anu aplikasi (WhatsApp). Sinyal ayeuna nuju berkembang dina tingkat anu saé, sanaos henteu dilakukeun di sadaya nagara.

Apple kedah henteu malire kana paménta ieu

Sanaos paménta Telegram dihapus tina App Store, Perusahaan Cupertino kedah ngémutan paménta yén pikeun waktos ayeuna kalebet kelompok sareng sanés sacara umum. Kacuali reuwas, aplikasi bakal tetep aya di toko aplikasi, kusabab éta henteu ngalanggar salah sahiji aturan.

Dengki tukangeun Telegram lumayan hébat, sapertos seueur musuh anu tumuh nalika aplikasi diunggah anu dilindungan ku komunitas ageung 525 juta pangguna anu parantos ngaunduh klien. Seueur anu ngadukung Sinyal, anu sanés hoyong ngirangan Telegram, tapi kaleresan ngan ukur aya hiji jalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)