Best Pokemon Go Hack tanpa Akar, Android Marshmallow khusus

Dinten ieu, merhatoskeun sababaraha paménta anu sumping ka kami dina saluran pidéo Androidsis, kuring nyandak anjeun anu dianggap seueur salaku hack Pokemon Go pangsaéna tanpa Akar sareng dirarancang khusus kanggo terminal anu nganggo versi Android Marshmallow panganyarna.

Hack Pokémon Go anu ngamungkinkeun urang maénkeun Pokémon Go tanpa kedah ninggalkeun bumi, tina kanyamanan bumi urang, tiasa teleport ka tempat mana waé di dunya sareng ngendalikeun karakter urang ngalangkungan panggunaan joystick virtual anu nyaman sareng fungsional anu bakal ngabahagiakeun sadaya pangguna anu henteu tiasa ngantunkeun bumi kusabab masalah panyawat. kurangna data sambungan atanapi kusabab anjeun ngan saukur cicing di daérah geografis dianggap bahaya atanapi henteu aman pikeun tiasa maénkeun Pokémon Go langsung di jalan. Janten pikeun anjeun sadayana pamaén, ieu aya hack Pokemon Go anu pikasieuneun ieu tanpa peryogi Akar.

Best Hack Pokemon Go tanpa Akar, Android Marshmallow khusus

Pikeun kéngingkeun ieu hack Pokemon Go tanpa Akar kakuatan éta bakal ngijinkeun kami maén Pokémon Go tanpa kedah ka luar, nyaéta, tina kanyamanan sareng kaamanan anu ditawarkeun ku bumi ka kami, kami ngan ukur kedah ngaunduh sareng masang aplikasi anu gratis pikeun Android, sareng ngonpigurasikeun alat kami nalika kuring nunjukkeun dina video anu napel yén kuring parantos kéngingkeun anjeun langsung awal tulisan ieu, sababaraha léngkah anu diwatesan ku sababaraha konfigurasi ieu anu kuring jéntrékeun di handap:

Setelan anu bakal dilakukeun pikeun ngaraosan hack Pokémon Go pangsaéna tanpa Akar

Best Hack Pokemon Go tanpa Akar, Android Marshmallow khusus

  1. Gaduh terminal Android 6.0 Marshmallow.
  2. Unduh sareng pasang aplikasi Samboking GPS Palsu Kuring ngantepkeun anjeun di handapeun garis ieu.
  3. Aktipkeun pilihan pamekar ti Android kami salaku sakumaha anu kuring nunjukkeun dina pidéo ieu.
  4. Buka pilihan pamekar sareng dina pilihan Aplikasi lokasi uji pilih anu anyar dipasang GPS palsu.
  5. Buka Setélan tina Android kami sareng dina pilihan lokasi o Lokasi pilih pilihan na presisi tinggi atanapi GPS langkung jaringan sareng data Wifi.
  6. Lebetkeun Setélan Google sareng pilihan anu sami Lokasi ngaktipkeun riwayat lokasi tina alat kami.
  7. Ngajalankeun aplikasi GPS Palsu sareng pilih dina peta lokasi dimana urang hoyong buka ngajajah Pokemon Go.
  8. Pencét kana kotak anu nembongan teras pilih opsi pikeun Mimitian Layanan GPS, teras pilih pilihan na anggo dina pokemon go.
  9. Ngajalankeun terasrasakeun Pokemon Go tanpa ninggalkeun bumi nganggo Joystick virtual anu kami mendakan dina layar dina bentuk tombol ngambang anu tiasa urang nempatkeun dina bagian anu paling urang resep atanapi anu paling cocog pikeun kami.
  10. Pikeun kaluar tina jasa lokasi palsu GPS Palsu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét dina ikon jangjang anu ngambang sareng sakali aplikasi Palsu GPS dibuka, ngan ukur pencét tombol tukangeun Android kami sareng mastikeun jalan kaluarna aplikasi, sadayana Éta bakal janten sapertos di awal na urang tiasa neraskeun maen Pokemon Go normal.

Unduh Samboking Fake GPS gratis ti Google Play Store

Best Hack Pokemon Go tanpa Akar, Android Marshmallow khusus


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   InstaEm Square No Pepelakan Pikeun Instagram cenahna

    IMO aya naon-naon anu matak anu satuju?

  2.   Blackx cenahna

    Naha éta dianggo pikeun lolipoop 5.0.2 ?? Éta tiasa dianggo pikeun kuring dina masmallow anu sampurna

  3.   cuyenow cenahna

    Halo sobat katingalina, mimitina éta saé, langkung-langkung kuring nyandak pokébol sareng pokémon, ayeuna unggal angkat ka pokeparada kuring henteu néwak nanaon sareng pokémon sadayana kabur, aya solusina?

    1.    Ariel tapia sepulveda cenahna

      Hal anu sami persis anu kajantenan ka kuring. Saatos munggaran pokestop henteu masihan nanaon sareng pokemon kabur

    2.    azazelaza cenahna

      aranjeunna ngalarang anjeun rerencangan, anjeun henteu ati-ati ku jarak perjalanan

    3.    Patty cenahna

      Éta kajantenan nalika game mendakan yén anjeun nuju ngangkut atanapi badé gancang pisan, pikeun ngaleungitkeun, milarian tempat anu anjeun badé cicing, milari pancegahan colokan di ditu sareng cicing waé, teras lebetkeun stop kontak sareng angkat sababaraha kali, sakitar 4 nepi ka 5 menit ngalakukeun éta, kaluar jeung kaluar, asup jeung kaluar.

  4.   Julian cenahna

    Tinggalkeun samentawis, éta kusabab Nintendo nonton anjeun, cobi henteu ngalih ti kota anjeun atanapi anjeun kedah nganggo VPN pikeun nyonto lokasi anjeun, kusabab IP.
    Upami sadaya pokemon anu anjeun tingali kabur dina méga abu sareng halteu henteu masihan anjeun hadiah, lirénkeun maén bari, sababaraha jam moal goréng, teras maén deui, biasana tiasa dianggo

  5.   Luis cenahna

    Éta ngirimkeun kuring ka lokasi anu dipilih tapi teu aya anu nolak atanapi pokemon némbongan

    1.    Diego Martin-Rodriguez cenahna

      anjeun tiasa ngajawab? Éta kajantenan pikeun kuring atanapi sorangan, anjeunna ngirimkeun kuring ka arah anu kuring pikahoyong tapi kuring henteu katingalina nangtung atanapi naon

  6.   EDWARD cenahna

    Kuring gaduh HTC Vérsi ANDROID kuring nyaéta 5.1 JEUNG TEU GAMPANG KANGGO NGIRIMKEUN KA TEMPAT TAPI TEU NAMPAK.

  7.   Juan José k cenahna

    Hai kuring gaduh wiko Jerry tapi henteu dianggo pikeun kuring naha josty henteu kaluar. Nya éta kaluar tapi éta badé nalika halaman na dimuat. Naha aya anu ngawartosan kuring kunaon? Nuhun sateuacanna…

  8.   Agustín cenahna

    Hai, naha tiasa dianggo pikeun android 6.0.1? Pokeparadas masihan objék, tapi pokemon henteu kaluar, boh anu dicirian ku radar, hatur nuhun

  9.   conny cenahna

    Kuring kedah ngaléngkah ka 7 pisan, tapi dina 8 éta nyebatkeun kotak, anu henteu katingali ku kuring, aya anu tiasa nyarios yén éta salah ...

  10.   panonpoe cenahna

    Halo. Naha aplikasi ieu dianggo pikeun Android 7?

  11.   Mohamed cenahna

    Abdi teu acan swasta tapi hayu urang tingali