Pembaruan pangénggalna masihan masalah batré ka OnePlus 6

OnePlus 6 Bodas Sutra

Upami sababaraha minggu ka pengker éta masalah dina bootloader, ayeuna giliran masalah anyar dina OnePlus 6. Kelas luhur mérek Cina parantos diénggalan dinten ayeuna janten OxygenOS 5.1.8. Ieu versi anyar lapisan kustomisasi pikeun modél perusahaan. Tapi sigana pembaruan éta henteu saé kalayan luhur. Kusabab aya masalah sareng batré anjeun.

Pangguna sareng OnePlus 6 anu parantos ningkatkeun ka OxygenOS 5.1.8 ngalaman masalah anu ngaganggu. Sareng nyaéta batréna alatna dikuras langkung gancang tibatan normal. Hal anu kajantenan saatos nampi pembaruan.

Bagéan anu saé nyaéta Sigana éta sanés kagagalan anu mangaruhan sadaya pangguna anu luhur. Tapi aya seueur pangguna anu kapangaruhan ku kasalahan ieu. Sadayana parantos mimiti ngalaman masalah saatos pembaruan.

OnePlus 6

 

Teu aya seueur misteri dina hal ieu. Masalahna jelas, Batré OnePlus 6 ngucur pisan gancang. Éta turun langkung gancang tibatan biasana. Sesuatu anu parantos nimbulkeun prihatin sareng pikasebeleun diantara pangguna anu nganggo merek Cina anu luhur.

Dina waktos ayeuna mérek sorangan henteu acan ngaréspon tuduhan ieu. Sanaos éta mangrupikeun tuduhan anu leres, kumargi seueur pangguna anu ngagaduhan OnePlus 6 anu kapangaruhan ku éta. Tapi kami arepkeun aranjeunna bakal nyarios nanaon sareng ngaku gagalna geura-giru. Henteu kedah lami pikeun diajar langkung seueur.

Samentawis éta, naonTungguan solusi pikeun dileupaskeun pikeun pangguna nganggo OnePlus 6 anu parantos kapangaruhan ku kagagalan. Dina waktos ayeuna jumlah pasti pangguna anu kapangaruhan ku batré ieu anu ngaleupaskeun langkung gancang henteu dipikaterang, tapi kamungkinan éta bakal ningkat langkung seueur deui ayeuna-ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Salaku tambahan pikeun ngaunduh langkung gancang tibatan biasana, éta bakal rada panas duanana dina prosés ngecas sareng nalika éta dianggo lami sareng layar aktip.

  2.   louis t cenahna

    Kamari kuring nganyarkeun kana Android 10 sareng Oxigen OS 10.3.0 tina One plus 6 abdi sareng batré overheats sareng bérés 60% langkung gancang tibatan biasana. Punten bantosan anjeun pikeun ngabalikeun pembaruan éta. hatur nuhun