23 Maret bakal janten tanggal rilis pikeun OnePlus 9 sareng OnePlus Watch

OnePlus 9 dinten peluncuran

Bisa jadi dina 9 Maret nalika perusahaan Cina negeskeun peluncuran séri OnePlus 9 kanggo dinten 23 Maret; Sareng éta anu urang terang ayeuna, éta ogé bakal asalna tina panangan OnePlus Watch, anu parantos dikabarkan ti saprak usum panas kamari.

Aya 3 telepon pinter anu parantos OnePlus ngarencanakeun: OnePlus 9R, OnePlus 9 sareng OnePlus 9 Pro. Anu mimiti sadaya bakal janten anu paling meujeuhna sumping ka pro kalayan sagala elemen premium anu diarepkeunana.

Mukul Agarwal nyaring éta tina akun Twitter na anjeunna parantos nyebarkeun tweet pondok pisan anu ngan ukur nunjukkeun «1 23». Maka parantos dicindekkeun yén 1 bakal janten OnePlus "One", sareng 23 dinten anu pas pikeun peluncuran séri OnePlus 9 énggal.

Dina waktos anu sasarengan, sareng ti akun resmi OnePlus India dina Twitter, gambar parantos dibagi anu bakal nunjukkeun 9 Maret sakumaha dikonfirmasi pikeun ngumumkeun peluncuran éta. Naon garis waktu, ayeuna hiji-hijina hal anu tetep nyaéta hiji dinten éta bakal dituduhkeun dinten pikeun diluncurkeun rumor ngeunaan datangna mobile ...

https://twitter.com/OnePlus_IN/status/1366363546011901957/photo/1

OnePlus 9 bakal dicirian ku na Layar 6,55 inci kalayan laju refresh 120Hz, resolusi 2400 x 1080p FullHD + sareng panel anu lebet kana 20: 9. Tangtosna, ku Android 11, sareng diperkirakeun dipasang dua lensa 48Mp sareng hiji kanggo selfie 16MP.

Ngeunaan batréna, urang bakal tetep di 4.500mAh. Anu panasaran nyaéta OnePlus 9 Pro kalayan kaméra Hasselbadl di tukang, sareng résolusi QHD + anu langkung luhur 3120 x 1440.

Peluncuran anu diantisipasi pisan pikeun perusahaan Cina anu tetep gembleng tanpa Google atanapi Amérika Serikat nyobian ngatasi pertumbuhan anu hébat dina sababaraha taun ka pengker. Di sagigireun éta janten OnePlus anu dipercaya ku seueur pangguna saatos naon anu kajantenan ku Huawei.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.