OnePlus Nord ngagaduhan stabil OxygenOS 11 sareng OnePlus 7 sareng séri 7T kéngingkeun Open Béta 3

OnePlus Kalér

OnePlus nawiskeun pembaruan parangkat lunak anyar pikeun sababaraha telepon pinter na. El OnePlus KalérPikeun bagian anjeun, anjeun kéngingkeun OTA stabil tina OxygenOS 11 dumasar kana Android 11 ayeuna, sedengkeun model séri OnePlus 7 sareng 7T kéngingkeun Buka Béta 3 tina OxygenOS 11 dumasar kana Android 11.

Nya kitu ogé. Sugan anjeun mendakan panasaran yén jajaran pertengahan kéngingkeun vérsi anu stabil sareng akhir tina pembaruan énggal sareng sanés anu atos disebatkeun. Teguhna parantos ngaheulakeun kadatangan pakét firmware pikeun Nord. Nya kitu, OnePlus 7 sareng 7T caket nampi pembaruan anu stabil ogé.

Naon anu anyar dina update OxygenOS 11 masing-masing pikeun OnePlus Nord sareng OnePlus 7/7 Pro sareng 7T / 7T Pro?

Ieu mangrupikeun changelog lengkep anu dipasihkeun ku pabrik pikeun OnePlus Nord sareng update OxygenOS 11 dina bentuk stabil na dumasar kana Android 11:

  • sistim
    • Ngamutahirkeun pikeun Android versi 11
    • Desain UI énggal masihan anjeun pangalaman anu langkung raoseun ku sababaraha rupa optimasi jéntré
    • Dioptimalkeun stabilitas sababaraha aplikasi pihak katilu sareng ningkat pangalaman
  • Paparan lingkungan
    • Énggal-énggal nambihan gaya nonton Insight, ciptaan gabungan sareng Parsons School of Design. Éta bakal robih numutkeun data panggunaan telepon (Buka: Setélan - Personalisasi - Jam dina layar sakitar)
    • Nembe nambihan Canvas tampilan anu teras-terasan, anu tiasa nimba garis tina poko tina poto naon waé sareng ditingalkeun dina layar konci (buka: Setélan - Personalisasi - Wallpaper - Canvas - Pilih sawangan poto sareng éta tiasa dihasilkeun sacara otomatis)
  • Modeu gelap
    • Ditambahkeun hotkey kanggo modeu poék, turunkeun setélan gancang pikeun ngaktipkeun.
    • Ayeuna ngadukung fitur aktipkeun otomatis sareng ngarobih rentang waktos. (Buka: Setélan - Tampilan - Modeu Gelap - Otomatis Aktipkeun - Otomatis Aktipkeun Senja ka Subuh / Jangkauan Waktos Adat)
  • Rak
    • Antarbeungeut pangguna rak anyar
    • Ditambahkeun widget cuaca kalayan pangaruh animasi anu langkung pinter
  • Galería
    • Nembe nambihan fitur Story, anu sacara otomatis tiasa nyiptakeun carita mingguan nganggo poto sareng video lokal anjeun.
    • Dioptimalkeun kagancangan muat pikeun ningkatkeun pangalaman sawangan gambar.

Di sisi anu sanésna, ieu mangrupikeun changelog tina Open Beta 3 of OxygenOS 11 dumasar kana Android 11 pikeun alat séri OnePlus 7 sareng 7T, anu ogé kalebet varian Pro ieu, tangtosna:

  • sistim
    • Dioptimalkeun pangaruh muka konci animasi.
    • Dibereskeun masalah tingkat beban teu puguh dina sababaraha kasus
    • Ngalereskeun masalah lag nalika muterkeun video dirékam dina layar
    • Ngalereskeun masalah glitch probabiliti leutik sareng Double Tap to Wake
    • Ngalereskeun masalah yén Netflix henteu tiasa maénkeun video HD
  • Bluetooth
    • Ngalereskeun masalah jempé nalika protokol transportasi Bluetooth dirobah janten AptX
  • jaringan
    • Ningkatkeun stabilitas konéksi Wi-Fi sareng ngirangan gangguan internét.

Fitur Salawasna dina Tampilan sigana ngan ukur sayogi dina OnePlus Nord sareng versi Pro tina OnePlus 7 sareng 7T. Ieu bakal gancang ganti.

Paket firmware ieu kedahna parantos sayogi global pikeun sadaya unit. Upami henteu, éta bakal dikintunkeun sadayana dina sababaraha dinten. Anjeun ogé tiasa mariksa naha anjeun parantos ngagaduhan pembaruan énggal ieu ngalangkungan bagian masing-masing dina setting tina smartphone OnePlus anjeun.

Tungtungna, biasana: kami nyarankeun telepon sélulér masing-masing nyambung ka jaringan Wi-Fi stabil sareng kecepatan tinggi pikeun diunduh teras pasang paket firmware stabil / beta énggal, pikeun nyingkahan konsumsi data suplai bungkus. Éta ogé penting pisan pikeun ngagaduhan tingkat batré anu saé pikeun nyingkahan ayana kamungkinan kasulitan nalika prosés pamasangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.