Kieu katingalna OnePlus 9 Pro dina poto asli: desainna sareng kaméra anu bakal digunakeun disaring [+ Video]

OnePlus 9 Pro dibocorkeun

Aya seueur rumor anu nyarios ngeunaan fitur sareng spésifikasi téknis tina OnePlus 9 salajengna. Seueur kabocoran anu urang nampi ngeunaan telepon ieu kalebet anu saé sareng paling maju, kumaha upami tiasa. Nanging, sababaraha laporan saling kontradiksi, janten seueur spekulatif. Sareng perlu diémutan yén masih teu aya pengumuman resmi ngeunaan héndsét ieu, janten sadayana tiasa valid atanapi henteu.

Nya kitu, bari urang teu tiasa nyandak nanaon pikeun waktos ayeuna, anu anyar anu ayeuna parantos bocor OnePlus 9 Pro ngadorong urang pikeun ngalakukeunana, kumargi sababaraha gambar anu saé tina modél canggih parantos muncul anu nunjukkeun sababaraha ciri, penampilan sareng kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan pakumpulan anu parantos dilakukeun ku pabrik smartphone sareng Hasselblad pikeun palaksanaan sistem fotografik hapé.

Ieu mangrupikeun kamungkinan penampilan OnePlus 9 Pro

Anu ngabocorkeun anu ayeuna urang masihan kiridit kanggo gambar-gambar anu dicandak tina pidéo ieu nyaéta youtuber Dave Lee, anu, numutkeun dirina, ngabagi poto éta sareng pangguna Discord.

Kami henteu tiasa ngarepkeun sakedik tina OnePlus 9 Pro. Alat ieu, dumasar kana naon tipsters menonjol dina video, éta bakal sumping sareng layar melengkung anu, pikeun kaméra kaméra selfie anu bakal dibanggakeun, bakal ngagaduhan liang anu dibor, sedengkeun, pikeun sistem fotografer tukang, éta bakal nampilkeun deui gelas melengkung anu ngagaduhan suhunan opat-kamera

Kaméra tukangna aya dua sénsor ageung, hiji-hiji di luhur anu sanésna, sareng dua anu leutik ditempatkeun di gigireunna. Perumahan kaméra ogé ngagaduhan lampu kilat LED, sistem fokus laser, sareng liang alit sareng gril anu dipercaya ngagaduhan mikropon di jero. Gambar mastikeun yén anu OnePlus 9 Pro moal leres-leres nampilkeun lensa kaméra periskop sabab sadaya sénsor buleud, sanaos ieu urang kedah mastikeun engké.

Poto ogé nunjukkeun yén OnePlus 9 Pro gaduh port USB-C di handapeunna sareng diapit ku baki SIM sareng grill spéker dina dua sisi. Ogé, urang tiasa perhatoskeun yén smartphone peringkat luhur ngagaduhan pigura anu melengkung di sakitar tombol slaider Siaga Slider sareng tombol kakuatan di beulah katuhu.

Poto asli tina OnePlus 9 Pro

Numutkeun sababaraha ciri sareng spésifikasi téknis anu parantos ditingali tanpa hukuman, konfigurasi layar ngungkabkeun yén OnePlus 9 Pro ngagaduhan panel kalayan résolusi QuadHD + 3.120 x 1.440 piksel. Ngaliwatan setélan sélulér, pangguna bakal tiasa milih naha nyetél resolusi layar ka QHD + atanapi FHD + (2340 x 1080 piksel) atanapi telepon sacara otomatis ngalih kana résolusi anu cocog pikeun ngahémat umur batre. Dina gilirannana, tingkat panyegaran maksimum anu layak nyaéta 120 Hz; ieu tiasa diganti ku 60 Hz, anu ogé sayogi pikeun dianggo.

Tungtungna, bagianna Perkawis telepon, anu mangrupikeun biasana nempatkeun sababaraha data ngeunaan ciri utama alat, éta nunjukkeun OnePlus 6T tibatan ngagambarkeun OnePlus 9 Pro, anu panasaran pisan. Salaku tambahan pikeun ieu, éta henteu ngantepkeun kami terang prosesor, spésifikasi kaméra sareng spésifikasi layar anu sami.

Fakta anu panasaran anu sanés-ogé anu anéh- nyaéta mémori RAM anu disebatkeun 11 GB (ieu panginten kusabab aya kasalahan) sareng ruang panyimpenan internal tina smartphone nyaéta 256 GB panyimpenan. Kalayan dimungkinkeun kami ngaduga yén éta moal tiasa dilegakeun, janten éta moal ngagaduhan slot kartu microSD; hapé bakal diluncurkeun nganggo résistansi cai kelas IP68.

OnePlus 8 Pro
Tulisan anu aya hubunganana:
OnePlus 9 Lite: naon anu urang ngarepkeun tina telepon salajengna ieu?

Kami arepkeun yén terminal ogé bakal sumping sareng Snapdragon 888, Platform mobile anu paling kuat Qualcomm ayeuna. Nanging, sadaya anu parantos dicarioskeun kedah dikonfirmasi engké ku pabrikan, anu bakal gancang, ti saprak peluncuran séri OnePlus 9 diperkirakeun bakal dilaksanakeun sawaktu Maret, sareng pikeun ieu masih aya sakedik deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.