OnePlus 5T tiasa gaduh kaméra paling boros di industri

OnePlus 5

Peluncuran OnePlus 5T sigana mah rilis badag terakhir ti akhir taun ieu. Sareng unggal dinten urang kéngingkeun detil énggal ngeunaan puncak salajengna tina jajaran Cina.

Sakumaha Samsung sareng Apple parantos nunjukkeun urang sababaraha kali, perusahaan-perusahaan téknologi ageung ngalakukeun padamelan anu langkung parah pikeun nyimpen rahasia produk pikahareupeun. Kusabab kitu, teu matak heran yén OnePlus 5T nyaéta poko tina seueur spekulasi dina jangka waktu ieu, ngan sababaraha minggu saatos diluncurkeun resmi na.

Dina awal minggu ieu kami nampi "konfirmasi" yén OnePlus 5T anu caket kedah ngadopsi desain tanpa pigura sisi, sapertos kaseueuran telepon sélulér tinggi taun kamari. Kekhususan dina rarancangna engké dikonfirmasi deui liwat gambar anu tiasa ditingali di luhur, kahadean tina profil resmi OnePlus di Twitter.

Dugi ka resmi diumumkeun Nopémber payun, OnePlus 5T parantos parantos muncul dina portal tolok ukur AnTuTu. Ku cara kieu, urang tiasa ngabentuk opini ngeunaan konfigurasi pakakas gadget.

Sakumaha biasana, salami data sanés asalna tina sumber resmi, éta kedah diperhatoskeun ku sababaraha spekulasi, tapi aya kamungkinan anu leres éta leres.

Smartphone munggaran di dunya nganggo dua kaméra tukang 20-megapiksel

Tétéla OnePlus 5T tiasa janten smartphone munggaran di dunya ku dua kaméra tukang 20-megapiksel. Numutkeun kana tulisan AnTuTu, dicandak ku GizChina, anjeunna tungtungna datang sareng a tampilan tanpa bingkai kalayan perbandingan aspek 18: 9, bakal ngagaduhan 8GB RAM sareng rohangan internal na bakal 128GB. Kamungkinan pisan yén vérsi anu nganggo 6GB RAM sareng mémori internal 64GB bakal kaluar tina persamaan.

OnePlus 5 diawalan taun ayeuna ku dua kaméra utama 16-megapiksel. Upami éta nyandak dua sénsor masing-masing 20 megapiksel, sajabi ti kanyataan yén tiasa nyandak poto résolusi luhur, ieu ogé bakal ngagambarkeun kanyataan anu pernah aya di industri. Salaku tambahan, éta ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun sumping nganggo Android 8.0 Oreo tos kapasang.

Fuente: GizChina


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Nya, upami mode layar 18: 9 diterapkeun, éta spektakuler pisan, kuring aya di tukangeun Blackview S8 anu dina waktos ieu katingalina saé pisan, éta parantos ngamimitian harga na pikeun € 127, pikeun naon anu ditawarkeunana, éta henteu kaéléh .