Nerea Pereira

Telepon mimitina mah nyaéta Inten HTC anu kuring masang Android. Ti waktos éta kuring bogoh ka sistem operasi Google. Sareng, nalika kuring ngagabungkeun pangajaran, kuring resep pisan karep kuring: telepon sélulér.