Fransiskus Ruiz

Lahir di Barcelona, ​​Spanyol, kuring lahir di 1971 sareng kuring resep pisan kana komputer sareng alat sélulér umumna. Sistem operasi anu dipikaresep ku kuring nyaéta Android pikeun alat sélulér sareng Linux pikeun laptop sareng desktop, sanaos kuring ogé saé dina Mac, Windows, sareng iOS. Sadayana anu kuring terang ngeunaan sistem operasi ieu kuring parantos diajar ku cara diajar nyalira, ngumpulkeun langkung ti sapuluh taun pangalaman dina dunya alat sélulér Android!

Francisco Ruiz parantos nyerat 3228 tulisan ti April 2012