Kumaha carana ngarobah IP dina smartphone Android

ngarobah IP

Ngarobih IP dina smartphone atanapi komputer mangrupikeun prosés anu tiasa urang laksanakeun kalayan gampang. Kalayan smartphone, éta mangrupikeun prosés anu sederhana sapertos ngalih antara sambungan data sélulér sareng jaringan Wi-Fi. Nanging, upami urang hoyong nganggo IP anu sanés, hal-hal tiasa janten pajeulit, sabab meryogikeun urang ngagunakeun aplikasi pihak katilu.

Lamun alesan pikeun ngarobah IP nu patali jeung ngakses eusi geo-diblokirHal pangbasajanna nyaéta ngagunakeun VPN, tapi henteu salawasna jalan, sabab henteu sadayana sami atanapi nawiskeun jasa anu sami. Ogé, ngagunakeun VPN sanes hiji-hijina pilihan anu urang gaduh dina pembuangan urang.

Naon IP

Sateuacan milarian aplikasi atanapi jasa anu ngamungkinkeun urang ngarobih IP, urang kedah terang ngeunaan naon éta IP sareng kanggo naon éta. IP nyaéta, pikeun ngajelaskeun aranjeunna dina cara anu saderhana, plat lisénsi internasional anu kami anggo pikeun surfing internét. plat lisénsi ieu ngamungkinkeun urang pikeun lokasi geografis ISP (panyadia ladénan internét) sareng pangguna anu ngagunakeun éta.

Ngaliwatan IP, panyadia internét ngadamel rékaman sadaya halaman wéb sareng jasa tina internét anu kami dianggo, rékaman anu ngan ukur tiasa diakses ku paréntah pengadilan. Tapi aya éta, sareng ISP tiasa dianggo pikeun nyiptakeun kampanye iklan atanapi dagang langsung sareng data éta.

Kumaha carana ngarobah IP

Anggo VPN

Cara panggancangna sareng panggampangna pikeun ngarobih IP komputer, smartphone atanapi tablet nyaéta nganggo VPN. Jaringan Pribadi Virtual ngamungkinkeun urang ngagunakeun IP nagara anu urang pikahoyong, ku kituna, nalika ngotéktak, hiji-hijina jejak anu urang badé angkat. ninggalkeun bakal IP ditugaskeun ku platform VPN naon anu urang anggo.

Sareng nalika kuring nyarios yén éta mangrupikeun hiji-hijina jejak anu urang tinggalkeun sareng internét, hartosna éta ngan hiji-hijina. sambungan VPN énkripsi sadaya eusi anu kami kirimkeun sareng tampa tina internét ngaliwatan server nu urang geus disambungkeun, jadi panyadia internét urang moal bisa ngahasilkeun rékaman jeung browsing urang.

Ogé, platform VPN anu mayar, ngagunakeun hard drive RAM, janten saatos aranjeunna di-restart, aranjeunna otomatis ngahapus sadaya eusi, ngahapus anu dilaksanakeun saatos urang lirén nganggo jasana.

VPN ieu aranjeunna henteu nyimpen rékaman browsing urang ngaliwatan internét jeung nu dagang engké, hal éta, lamun VPN bébas ngalakukeun, platform nu teu make disk RAM mupus eusi, tapi nyimpen eta sarta pakait sareng IP nyata urang.

Pikeun nyambung ngaliwatan VPN, urang kedah masang aplikasi VPN anu saluyu sareng pilih nagara mana anu urang hoyong napigasi tina sadaya pilihan anu ditawarkeunana. Émut yén, kagancangan sambungan Bisa jadi kurang ti laju nu geus dikontrak ku operator Anjeun.

Anggo jaringan Orbot Proxy sareng Tor

TOR Browser

Tor mangrupikeun panyungsi anu ngamungkinkeun urang asup kana Wéb Gelap, eusi anu ngan ukur tiasa diaksés ngalangkungan aplikasi ieu sareng éta eta teu indéks dina sagala search engine.

Pikeun ngakses Dark Web urang bakal ngagunakeun IP béda ti urang, IP anu bakal dipasihkeun ku browser nalika kami nganggo, ku kituna kami henteu tiasa milih nagara dimana kami hoyong nyambungkeunana.

Éta sagemblengna bebas, jadi mangrupa pilihan alus teuing pikeun VPN, kalawan bédana tina teu bisa milih nagara ti mana urang hayang nyambung sareng éta langkung laun tibatan VPN, langkung laun.

Tor mangrupikeun platform anu saé pikeun nyambung momentarily kalawan IP sejen, Kusabab ngagunakeun éta rutin nyaéta nyeri sirah gigantic alatan slowness na.

Kalayan Tor, urang henteu ngan ukur tiasa ngaksés Wéb Gelap, tapi ogé tiasa ngaksés halaman internét anu sanés. Upami anjeun heran, pikeun ngaksés halaman anu aya dina Dark Web, henteu aya mesin pencari, tapi anjeun kedah terang wéb, wéb anu nganggo domain .onion.

Dina internét anjeun tiasa mendakan halaman wéb anu béda daptar situs web sadia dina Web GelapMasalahna nyaéta seueur di antarana lirén damel gancang, janten upami anjeun nganggo sababaraha indéks wéb, bawang, henteu gampang mendakan eusi atanapi halaman wéb pikeun nyambungkeun.

Orbot Proxy sareng Tor
Orbot Proxy sareng Tor
pamekar: Proyék Tor
harga: bebas

Hurungkeun deui router na

Logam sareng eunteung ngaganggu Wi-Fi

Panginten cara pangbasajanna pikeun ngarobih IP sambungan Wi-Fi urang nyaéta reboot router, salami panyadia internét kami henteu nawiskeun kami IP tetep. Upami sadayana anu anjeun pikahoyong nyaéta tiasa ngaksés platform anu ngawatesan jumlah sambungan ngalangkungan IP anjeun, pilihan ieu leres-leres sah tanpa kedah nyéépkeun euro atanapi ningali kacepetan sambungan anjeun ngirangan.

Ngarobih IP dina jaringan lokal

Ngarobih IP dina jaringan lokal

Upami hoyong ngarobah IP hiji alat dina jaringan lokal Anjeun, Hiji-hijina leresan anu kedah dilakukeun nyaéta kusabab éta bertentangan sareng alat sanés anu gaduh IP anu sami, atanapi kusabab urang hoyong nganggo IP éta dina alat khusus pikeun ngalaksanakeun tugas khusus.

IP dina jaringan lokal dimimitian ku 192.168.xx.xx. Unggal alat boga IP unik, IP éta bisa diatur otomatis atawa manual. Sadaya alat nampi IP jaringan lokal sacara otomatis, janten mimitina urang henteu kedah ngalakukeun nanaon pikeun ngonpigurasikeunana.

Naon ip kuring

Naon ip kuring

Dina internét kami gaduh seueur pilihan pikeun terang naon IP kami ngalangkungan halaman anu kalebet sajumlah ageung iklan sareng éta, sajaba, Éta kalebet séri pelacak sareng cookies pikeun nganalisis kami.

Salah sahiji halaman anu pangsaéna pikeun terang IP kami sareng éta ogé henteu kalebet sagala jenis fast.com tracker, ramatloka Netflix anu ngamungkinkeun urang pikeun ngukur laju sambungan internét urang.

Sanaos éta tina Netflix, urang tiasa nganggo éta tanpa urang kedah janten palanggan tina platform video streaming anjeun.

Sakali anjeun parantos nganalisa laju sambungan internét kami, klik Tampilkeun inpormasi anu langkung lengkep pikeun ngakses IP urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.