Kumaha kéngingkeun emotes gratis dina Seuneu Gratis

Seuneu bébas

Garena Free Fire, kaulinan anu dikembangkeun ku 111dots Studio, ngaliwat salah sahiji momen anu pangsaéna sanggeus éta diawalan deui dina 2017. Ieu ayeuna salah sahiji video kaulinan kalayan jumlah pangluhurna undeuran dina waktos shortest, salian ti mangrupa salah sahiji kaulinan Battle Royale nu tumuwuh paling lamun diputer online.

Pamaén rék nangtung kaluar ti lawan maranéhna, ngarah ngagunakeun landian béda, meunang pakarang pangalusna nalika maén, tapi ogé mibanda emotes flashy. Dina Seuneu Gratis anjeun tiasa nampi émotes anu terkenal, idéal lamun rék ngagunakeun éta nalika maén.

Meunangkeun emotes dina Seuneu Gratis ngalangkungan inten, Anu bakal dilakukeun tanpa kedah ngaluarkeun artos nyata di toko kaulinan Garena. Puterkeun acara khusus, ngarengsekeun tantangan, ngalaksanakeun misi atanapi lebet unggal dinten, sabab anjeun bakal nampi sababaraha hadiah, kalebet emotes anu terkenal.

Kumaha carana kéngingkeun emotes dina Seuneu Gratis

Garena FF Emotes

Hiji-hijina jalan resmi nyaéta ku ngaksés toko Garena Battle Royale. Anjeun kedah nyéépkeun seueur jam pikeun kéngingkeun intan gratis éta, tapi éta patut, khususna sareng 60+ emotes anu sayogi dianggo sapanjang petualangan anjeun.

Aplikasi-aplikasi anu tangtu biasana ngabantosan pikeun kéngingkeun sareng ngalengkepanana, tapi upami anjeun katangkep, anjeun résiko ngagaduhan akun anjeun dilarang jeung anjeun teu bisa maénkeun deui. Pilihan pangalusna masih dedicating jam ka populér Android sarta ios video game, ngabogaan aksés ka daptar panjang emotes.

Cara pikeun meunangkeun emotes nyaéta kieu:

  • Asup sareng akun Free Fire anjeun tur buka ménu utama
  • Ayeuna milarian ikon toko di belah kénca luhur telepon
  • Pindah ka "Koléksi" teras klik "Emotes"
  • Ayeuna ngajalajah malah emotes sareng milarian anu anjeun hoyong mésér nganggo inten
  • Klik dina emote jeung tukeur eta jeung inten, pilihan séjén nyaeta nu mayar aranjeunna, tapi ieu maréntah kaluar lamun urang boga intan luang

Gumantung kana jumlah inten, pamuter bakal tiasa acquire leuwih atawa kurang emotes, tapi leuwih sae nu muka konci nu Anjeun bisa saeutik demi saeutik. Emotes anu idéal, utamana lamun hayang boga rupa-rupa kamungkinan jeung kiceupan ka pamaén séjén, anu bakal ningali sapuan ku kecap.

Ngalengkepan emotes dina Seuneu Gratis

emotes bébas

Lamun bade ngamimitian kaulinan, éta pangalusna pikeun milih emotes nu leuwih sering dipake tinimbang anjeun, anu paling sering dianggo bakal terus aya dina ménu, teras katingali dina peta. Seueur anu nganggo anu paling umum, tapi aranjeunna rupa-rupa sahingga sigana henteu aya watesna sabab aya sababaraha anu dianggo ku masarakat.

Tina hoyong ngalengkepan emotes dina Seuneu Gratis Laksanakeun ieu:

  • Buka kaulinan Garena Free Fire dina telepon sélulér anjeun
  • Pindah ka tab "Emotes" sareng pilih rupa-rupa anu anjeun hoyong ngalengkepan dina pertandingan kaulinan
  • Pencét "Equip" sareng emotes bakal ditambah
  • Anjeun tiasa make jumlahna aya 8 emotes atawa katelah sapuan dina kaulinan
  • Pikeun nganggo sapuan dina kaulinan, anjeun kedah klik masing-masing dimana éta bakal nunjukkeun raray kalayan seuri.

Kumaha carana muka konci emotes gratis

Garena1

Buka konci emotes gratis dina Seuneu Gratis Éta ngagunakeun intan anu kasebat, kalayan artos nyata langkung gancang, tapi éta bakal janten jumlah anu signifikan. Maén dina acara husus bakal muka anjeun nepi ka kamungkinan meunang jumlah badag, ogé lamun asupkeun kaulinan poean anjeun boga jumlah alus dijamin, aranjeunna bisa balik ti opat nepi ka sapuluh.

Unggul pertandingan di Seuneu Gratis ogé bakal masihan anjeun jumlah inten anu saé, éta moal gampang, tapi éta bakal masihan anjeun angka anu ageung ku ngéléhkeun sadaya saingan. Upami anjeun kolaborasi ku ngagampangkeun kasalahan ka Garena, aranjeunna bakal ngaganjar anjeun kalayan jumlah anu ngahontal 3.000 inten, kabéh redeemable dina video game. Biasana henteu seueur bug, sanaos ieu, sababaraha kasalahan dipikanyaho.

Nyaho sagala emotes Seuneu Gratis

Seuneu bébas GA

Garena Free Fire emotes seueur pisan, daptar panjang nu lamun nyaho eta anjeun bakal meunang pikeun meunangkeun eta sadayana. Emotes ieu bakal dihontal ku intan, harta berharga ieu anu bakal dimeunangkeun ku maén, khususna nyéépkeun sababaraha jam dina salah sahiji Battle Royale anu modis.

Emotes nganyatakeun parasaan anu béda, ti ngalakukeun tarian, ngaheureuykeun saingan, jsb. Emotes nyaéta kieu:

  • Pollo
  • Hiji-hijina
  • hahaha
  • Hai aya!
  • Keprok
  • Pikeun ngangsonan
  • Tari némbak
  • Gelombang panangan
  • Pulas mulya
  • orok hiu
  • Pesta jogét
  • Selfie
  • Titajong derek
  • Jogét jig
  • Darso tina mummy
  • Kembang asih
  • Ngancam
  • Nyorong
  • Arasy FFWC
  • Ngarayap
  • Tinju naga
  • Kaulinan bahaya
  • Dj pangalusna
  • Bendéra bajak laut
  • Gerak setan
  • Teuteup maot
  • Mogok ngambek
  • Leumpang Leumpang
  • Flip Bulan
  • Jogét perang
  • Muévelo
  • Kakuatan artos
  • Anak anjing
  • Kaos
  • leungeun méwah
  • The Cisne
  • Kuring haneut anjeun
  • kung Fu
  • Megatkeun cepot
  • Leupaskeun
  • Lajengkeun!
  • Leungeun fancy

Kéngingkeun émote LOL dina Seuneu Gratis

ngabarakatak seuneu bébas

Sikep éta pisan dipikacinta ku komunitas Seuneu Gratis, pamaén bisa meunang eta ku maén acara, tapi ogé ku maén rutin dina patandingan. Salah sahiji anu aranjeunna henteu resep pisan nyaéta LOL, anu dianggap toksik ku hiji bagian tina seueur pamaén, sanaos sanés ku anu sanés.

LOL mangrupikeun salah sahiji emotes anu aya di toko, katerangan sapertos kieu: "Naha anjeun badé maok rampokan kuring bari ngaraos seuri?". Pikeun acquire eta anjeun kudu méakkeun 399 intan, inohong badag, Tapi éta patut eta lamun hayang boga eta diantara disebut tadi.

Pikeun mésér emote LOL, lakukeun ieu:

  • Buka aplikasi Seuneu Gratis dina alat sélulér anjeun
  • Ayeuna buka toko in-game, klik dina ikon
  • Pencét tab "Koléksi" anu aya di handapeun pilihan "Normal"., klik dina emote ditémbongkeun pikeun muka daptar lengkep
  • Dina daptar panjang anjeun bakal boga LOL, klik dinya teras klik dina pilihan meuli, pastikeun anjeun gaduh eta 399 intan pikeun redeem eta tanpa kudu indit ka kasir jeung mayar ku tunai.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jadsuko cenahna

    halo nami abdi anu manis Abdi hoyong terang upami anjeun tiasa ngabantosan abdi pikeun nyandak emote Anita punten :( punten ieu kumaha kuring nyerat dimana-mana teu aya anu ngabantosan abdi

    1.    daniplay cenahna

      Alus Manis, éta émote sayogi dina kaulinan anu sami.

  2.   Josmery cenahna

    Abdi hoyong emote