Kumaha carana kéngingkeun artos anu teu terbatas dina The Sims

Sims

The Sims geus junun ngajaga popularitas maranéhanana berkat apdet béda anu kaluar taun-taun. Simulator sosial anu kasohor ieu hartosna seueur anu nyéépkeun sababaraha jam pikeun ngahibur nyiptakeun bumi anu sampurna, pikeun ieu aranjeunna kedah ngahaturanan sababaraha jam maén ka dinya.

Salah sahiji hal penting dina kaulinan well-dipikawanoh ieu boga duit, kalawan nu bisa meuli hal béda ti toko. Duit maya ieu patut pisan, janten gaduh jumlah anu ageung bakal ngajantenkeun kahirupan karakterna tumbuh, kitu ogé kamewahan na.

Henteu gaduh seueur artos bakal ngajantenkeun anjeun kedah ngantosan pikeun ngahasilkeun pikeun neraskeun maju, sabab dina The Sims gaduh artos bakal ngajantenkeun anjeun tumbuh dina sagala cara. Kumaha carana kéngingkeun artos dina The Sims bakal janten tugas sababaraha trik, Sababaraha di antarana kanyahoan lolobana pamaén biasa.

Simoleons, mata uang kaulinan

Simoleons

Ngaran mata uang The Sims disebut Simoleons, éta kalayan nu bisa ngalakukeun tugas béda, pikeun alesan yén hal anu penting pikeun salawasna boga maksimum dina locker nu. Urang bakal earn duit sapopoe, sakali urang nyambung jeung ngalengkepan misi béda pikeun ngalengkepan pikeun earn Simoleons.

Upami anjeun hoyong tambahkeun 10.000 Simoleons kana akun anjeun, ngan lebetkeun kaulinan, sakali lebet, klik dina karanjang balanja beureum. Jumlahna bakal dilakukeun sacara otomatis, ku kituna anjeun bakal boga jumlah alus koin otomatis, ieu babarengan jeung hiji aranjeunna masihan anjeun poean mangrupakeun jumlah signifikan.

Marengan jumlah poean, éta alus yén unggal misi geus réngsé Lamun hayang meunang Simoleons sapanjang buruan, éta bakal lepas lila. The Sims biasana masihan pamaén maranéhanana sababaraha bonus, jadi unggal misi bakal basajan, kitu ogé senang.

Naha cheats masih tiasa dianggo dina The Sims?

Duit taya watesna

The Sims dina sakabéh deliveries na ngidinan Anjeun pikeun ngagunakeun éta, dina hiji cara atanapi anu sanés aranjeunna tiasa dilakukeun, boh dina PC, sistem operasi mobile sareng platform anu sanés. Nepi ka 2021 cheats masih aya, seueur di antarana fungsional sareng bug ganjil anu dipendakan ku sababaraha jalma anu terkenal anu maénkeun judul ieu.

Aranjeunna dianggo dina sagala installments dileupaskeun, ti The Sims dina édisi kahijina ka The Sims 4, installment panganyarna ti Electronic Arts. Aya rupa-rupa hébat, meunang duit tanpa wates, Robah modeu layar, balikan deui Sims, sangkan aranjeunna Abadi, antara séjén.

Kalayan ieu sareng trik The Sims anu sanés, kami bakal tiasa maksimalkeun pangiriman nu boga loba ékspansi, loba di antarana senang. The Sims mangrupikeun judul kaulinan sosial kalayan komunitas ageung di tukangeunana, anu ogé ngagaduhan forum pikeun ngajawab patarosan antara pangguna.

Cheats pikeun The Sims 4

Sims 4

Kodeu atanapi trik pikeun kéngingkeun artos anu teu terbatas dina The Sims 4 nganggo anu munggaran, sababaraha Konci anu salawasna valid tur bakal masihan kami sajumlah Simoleons. Pikeun ieu anjeun kedah ngaksés konsol, pikeun ngaksés éta anjeun kedah pencét Control + Shift + C, éta bakal nunjukkeun anjeun konsol paréntah khas.

Kodeu anu dianggo nyaéta kieu: rosebud (1.000 Simoleons), kaching (10.000 Simoleons) jeung motherlode (50.000 Simoleons). Anu terakhir nyaéta anu masihan paling seueur, aranjeunna sadayana tiasa dianggo iraha waé, janten kéngingkeun artos gancang ku mencét salah sahiji kodeu éta.

Ngagunakeun hacks

The Sims Hacks

Ayeuna aya versi "teu resmi" The Sims anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeunanaSeueur diantarana sanés solusina, janten langkung saé kéngingkeun Simoleons unggal dinten. Vérsi anu dirobih henteu 100% aman, aranjeunna tiasa ngandung malware sareng nyababkeun alat gagal, janten nganggo APK anu dirobih henteu disarankeun.

A versi nu geus digawé cukup ogé jadi jauh Ieu The Sims FreePlay Mod APK v5.63.0 (Duit taya), ayeuna ngajalankeun sarta boga duit taya. APK ieu sumping dirobih, disalurkeun ku Virus Total beresih sareng tiasa dianggo dina sadaya vérsi Android, kalebet Android 11.

The Sims FreePlay Mod Apk v5.63.0 (Duit Taya Wates)

The Sims FreePlay

Versi APK Sims FreePlay 5.63.0 beuratna kirang ti 40 megabyte, Ieu hadir kalawan duit taya pikeun bisa ngalakukeun sagala tugas jeung purchases dina judul. Éta mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna, kéngingkeun langkung ti 1 juta unduhan sareng anu gaduh rating pangluhurna, 4,5 tina 5 poin (di luar Play Store).

Sakali anjeun ngamimitian kaulinan, anjeun bakal boga jumlah taya nu moal béak iraha wae nalika ngecas on unggal beuli. Duit tanpa wates dina The Sims kamungkinan maén FreePlay, hiji APK nu patut na pisan worthwhile, utamana lamun anjeun teu acan maén installment ieu sateuacan.

Earn duit ku gawé jeung luang

Profesi The Sims

Ningkatkeun kaahlian karakter anjeun dina The Sims dumasar kana dua hal dasarAnu kahiji nyaéta damel, padamelan penting pisan dina judul populér ieu. Karya mangrupa salah sahiji ganjaran, pikeun alesan ieu anjeun bakal meunang Simoleons saeutik laun ti biasa, tapi mangrupa sumber inexhaustible sakumaha anu kasebut konstan, duit bakal naek pikeun poé.

Karya bakal muka sababaraha distrik pikeun didatangan jeung kukituna ngaronjatkeun silaturahim anyar, utamana dina raraga nutupan leuwih dunya. Unggal tugas pajeulit bakal skor leuwih, jadi sok coba ngalakukeun nu bakal mere Anjeun leuwih Simoleons, nu bakal patut neruskeun advancing poé ka poé.

Meunang Simoleons bébas

Sims Simo

Salah sahiji cara pikeun meunang Simoleons gratis nyaéta nyambungkeun unggal dinten, eta bakal nambahan 10.000 dina hiji waktu sakali ngasupkeun game jeung ngaklik dina karanjang balanja beureum. Ieu aman, pikeun ieu anjeun kudu toél tombol nu nyebutkeun Imah / Mimitian kaluar kaulinan lengkep.

Sakali ieu rengse, urang buka Setélan handphone, toél robah tanggal, urang kudu nempatkeun taun 2000, ayeuna dina tombol Start / Home klik dina aplikasi The Sims jeung urang indit ka mobil beureum. Sakali di jero mobil beureum bakal ngingetkeun yén waktuna geus kadaluwarsa, ayeuna klik dina tombol héjo, kaluar game deui tur nyetel taun deui katuhu.

Istirahat anu pangsaéna

Sims Mobile

Istirahat pikeun karakter The Sims mangrupikeun anu pangsaéna upami anjeun hoyong ngalakukeun naon waé jinis tugas, kaasup pagawean, luang, antara séjén. Minimal pikeun pagelaran optimal nyaéta ngeunaan 6 jam, janten janten penting yén anjeun gaduh titik anu jelas ieu supados sadayana lancar.

Salah sahiji cara pikeun kéngingkeun artos nyaéta masing-masing karakter diistrénan, janten masihan aranjeunna jam sare, anu bakal ngajantenkeun aranjeunna bagja sareng ngalaksanakeun dina tungtungna. Kamajuan maranéhna bakal ganda, naha ngalakukeun hobi maranéhanana, sosialisasi jeung batur, kamajuan jeung karya sapopoé.

Paréntah Sims

Sims

Paréntah dasar dina The Sims bakal ngajantenkeun anjeun salah sahiji pamaén anu paling lengkep, utamana ningali yén unggal sahijina penting dina lomba. Diantarana anu utama nyaéta paréntah Pitulung, ogé katelah Pitulung dina sadaya judul, ku ieu urang bakal terang sadayana anu sayogi, sahenteuna anu utami.

Paréntah Sims nyaéta kieu, émut lebetkeun konsol paréntah nganggo Control + Shift + C:

  • Pitulung - Némbongkeun sakabéh paréntah sadia pikeun nyelapkeun dina konsol paréntah
  • resetSim «Ngaran» - Reset karakter ti The Sims sarta bakal dikirim ka loka leuwih aman
  • FreeRealEstate [on / off] - Hal ieu dianggo nalika ngalih sareng sadayana kulawarga, tiasa milih situs tujuan
  • Death.toggle [leres / palsu] - Nonaktipkeun maotna, kalayan paréntah True karakter Sims nyaéta Abadi
  • fullscreen [on / off] - Kalayan paréntah ieu anjeun tiasa nempatkeun éta dina modeu jandela atanapi mode layar pinuh, éta mangpaat pisan
  • headline effects [on / off] - Hal ieu dianggo pikeun nyumputkeun sagala jinis pangaruh visual tina karakter The Sims
  • motherlode - Anjeun bakal meunang 50.000 Simoleons keur sakabeh kulawarga, éta mangrupa kode penting, éta hiji nu mere duit paling
  • rosebud - Kode ieu bakal masihan anjeun 1.000 simoleons
  • kaching - Anjeun bakal geuwat earn 10.000 Simoleons

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.