Kumaha cara maénkeun Facebook Messenger Instan Games

Kaulinan instan

Urang parantos nyarios kamari, Facebook parantos maksud anu langkung ageung sareng utusan anjeun kanggo pikahareupeun anjeunaplikasi anu bakal masihan kami kejutan sareng éta bakal katingalina mirip WeChat "sadayana dina hiji". Anu terakhir ngagaduhan dominasi hébat dina pasar Asia sareng éta pikeun alesan anu saderhana: anjeun masangna sareng anjeun gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun tina smartphone. Sanaos di dieu urang ngagaduhan cara anu sanés pikeun paham kana aplikasi, jaringan sosial Mark Zuckerberg bakal nyobian dina unggal jalan anu memungkinkan pikeun sadayana masang Facebook Messenger na.

Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu nyaéta Kaulinan instan anu diumumkeun dua dinten ka pengker sareng anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés kaulinan kasual anu berkualitas. Salah sahiji kautamaan anu paling hébat dina kaulinan ieu nyaéta, nalika dina HTML5, anjeun moal kedah masang aplikasi anu misah, janten pikeun milarian aranjeunna ngalangkungan Messenger sareng anjeun bakal tiasa gaduh gim anu hadé tina kanyamanan ngagaduhan aplikasi dipasang anu parantos pas tina 160 megabyte. Kami bade ningalikeun kumaha aksés kana kaulinan éta upami anjeun kaleungitan di antara sadaya fungsi Facebook Messenger.

Kumaha cara maénkeun kaulinan video Instan Games

Upami anjeun biasa maénkeun kaulinan baskét sareng maén bal dina Facebook Messenger, ti dieu anjeun tiasa ngakses pitunjuk pikeun ngalakukeun éta upami anjeun henteu terangéta tina paguneman ngobrol.

arkanoid

Anjeun kedah gaduh vérsi Facebook Messenger anu paling anyar dipasang. Sanaos kitu, teu aya jaminan yén anjeun bakal ngaktipkeun pilihan ieu, sabab sakumaha seringna kajadian, ieu diaktipkeun tina sisi server aplikasi. Janten tong hariwang upami anjeun henteu mendakan, sapertos anu anjeun kedahkeun antosan sababaraha jam atanapi dinten sateuacan maénkeun kaulinan Instan éta. Tangtosna, ngaliwat Google Play Store pikeun mariksa naha aya pembaruan pikeun aplikasi éta.

Kami badé léngkahna pikeun ngajantenkeun saderhana saderhana.

  • Tumbak Facebook Rasul
  • Bumi paguneman atanapi anjeun angkat ka anu parantos kabuka ti kontak atanapi sobat
  • Dina Android, anjeun bakal ngagaduhan séri ikon anu saluyu sareng sababaraha ciri. Urang kedah ningali ikon «kaulinan controller»Lokasina antara ikon emojis sareng ikon Gifs animasi

Ikon kaulinan

  • Ku ngaklik ikon éta, anjeun bakal aksés sakabeh daptar videogames naon anu anjeun sayogi
  • Pilih hiji sareng anjeun tiasa mendakan layar ngamuat gim video per se. Upami parantos réngsé éta bakal ngamungkinkeun anjeun milih «Puter» sahingga anjeun ogé tiasa nangtang sobat anjeun atanapi kontak di Messenger

Sawaktos Anjeun ngarengsekeun game sareng kaluar ti buruan, kontak anjeun bakal dibéjaan tentang skor anjeun sareng aranjeunna bakal ditantang pikeun ngaleungitkeun anjeun. Naon ieu hartosna nyaéta anjeun tiasa nyobian ngulang gim sakalian anu dipikahoyong dugi ka kéngingkeun skor anu saur anjeun bakal ngéléhkeun babaturan anjeun atanapi anggota kulawarga.

Pacman

iraha jalma sanés nampi tangtangan éta, anjeun bakal nampi pembaruan skor anjeun sareng pilihan pikeun maénkeun deui kalayan pesen anu bakal langsung dibawa ka buruan anjeun pikeun ngéléhkeun skor anjeun.

Kaulinan anu rupa-rupa sareng urang gaduh Pac-Man ku Bandai Namco atanapi ka Arkanoid anu asli sareng asli. Éta mangrupikeun pidéo video kasual anu tujuanna luhur, sanaos aranjeunna ngagaduhan batesan nyalira, sakumaha anjeun tiasa tingali nalika anjeun maénkeun sababaraha kaulinan. Bisi wae, urang ngan ukur dina awal kapasitas pikeun midangkeun video anu bakal ningkat saimbang sareng waktos, janten urang tiasa ngarepkeun yén urang bakal ngagaduhan gim anu langkung saé dina aplikasi ieu anu disebut Facebook Messenger.

Upami anjeun ngagaduhan waktos anu bosen sareng anjeun teu ngagaduhan kahoyong atanapi data Pikeun ngaunduh kaulinan, tina Messenger anu anjeun gaduh dina telepon pinter anjeun, anjeun bakal tiasa ngakses daptar anu saé pikeun aranjeunna tina sagala jinis sareng kategori.

utusan
utusan
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.