Kaulinan Pokémon pangsaéna pikeun Android

Pokémon GO

Pokémon mangrupikeun salah sahiji sagas paling terkenal di dunya. Kaulinan munggaran anu dirilis dina konsol Game Boy suksés pisan, sapertos ogé serial tipi. Fénoména ieu ngagaduhan dorongan anu gedé nalika Pokémon Go dileupaskeun pikeun telepon Android. Gim janten kasuksésan anu teu pernah dilakukeun sareng nalukkeun jutaan pangguna di seluruh dunya.

Sanaos aya deui judul saga populér ieu sayogi pikeun Android. Teras we parios deui sareng urang tinggalkeun anjeun sareng sababaraha gim Pokémon pangsaéna anu ayeuna kami sayogi pikeun alat Android.

Ieu mangrupikeun pilihan kaulinan anu ngagaduhan karakter ieu salaku protagonis, sanaos béda pisan sareng anu sanésna. Janten masing-masing dirancang pikeun pemirsa anu sanés. Sanaos aranjeunna sadayana kagolong kana alam semesta Pokémon. Siap terang kaulinan ieu?

imah kaulinan pokemon

Urang mimitian ku kaulinan ieu pikeun pangleutikna bumi. Éta mangrupikeun gim dimana urang mendakan bumi buruan ieu kalayan seueur pokemon di dinya. Gagasan gim na nyaéta barudak tiasa berinteraksi sareng gim sepanjang waktos. Kami gaduh seueur warna, kadali saderhana, seueur ribut. Sadaya ieu dirancang pikeun ngahibur sareng ngaganggu barudak nalika aranjeunna nganggona. Henteu seueur kajadian anu sanés. Tapi éta dirancang pikeun niva pasar anu jelas pisan.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Salaku tambahan, kami henteu tiasa mendakan pameseran atanapi iklan di jerona. Janten lengkep gratis.

Magikarp Luncat

Kadua, urang mendakan salah sahiji gim anu pang anyarna di alam semesta Pokémon. Éta ogé salah sahiji anu pang asli, unik sareng pikaresepeun anu urang tiasa mendakan. Éta ogé rada teu masuk akal, tapi éta matak ngahibur sepanjang waktos. Operasi na henteu ngagaduhan kasusah teuing. Urang kedah ngalatih Magikarp sareng ngajantenkeun sakumaha gunana jéntré. Pondokna, tong diajar fungsi anu manpaat. Janten lumayan lucu sareng teu masuk akal. Cocog pikeun nongkrong upami anjeun bosen dina kasempetan naon waé.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos kami mendakan pameseran sareng iklan di jerona. Éta mangrupikeun beuli anu tiasa dugi ka 38,99 euro.

Pokémon TCG Online

Urang ogé ngagaduhan kaulinan kartu dina jagad raya tina saga. Dina hal ieu, éta mangrupikeun gim anu operasina badé rada mirip sareng kaulinan sanés anu aya dina jinis kartu ieu. Janten urang kedah kéngingkeun kartu anu hadé, latihan sahingga tiasa nyanghareupan pangguna sanés dina pertandingan dina pangperangan. Naon deui, kaulinan méré urang sababaraha pilihan kustomisasi, anu pastina ngajantenkeun pikaresepeun pikeun pangguna di buruan. Éta masihan sudut pandang anu béda pikeun konfrontasi antara Pokémon.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos kami mendakan pameseran sareng iklan di jerona. Éta mangrupikeun kaulinan freemium klasik dina hal ieu.

Pokémon GO

Kumaha carana tiasa sanés, urang tutup daptar ku kaulinan anu pang populerna dina séri. Kaulinan anu mangrupikeun révolusi dina Android, sanaos parantos kaleungitan popularitas ku jalanna waktos dina tingkat anu saé. Sanaos kajadian anu diayakeun taun kamari sigana parantos masihan kahirupan langkung seueur. Operasi game dipikaterang, urang kedah néwak sadaya pokemon, anu badé kaluar di dunya nyata. Maka anjeun kedah ngajantenkeun aranjeunna mekar sareng ngalatih aranjeunna, salian ti nyanghareupan pangguna sanés dina ngempur. Éta tetep leres kumaha kaulinan aslina jalan, tapi diadaptasi ka jaman ayeuna ieu.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos kami mendakan beuli di jerona. Dibeuli anu tiasa dugi ka 109,99 euro. Harga anu paling kaleuleuwihi.

Pokémon GO
Pokémon GO
harga: bebas
  • Pokémon GO Potret layar
  • Pokémon GO Potret layar
  • Pokémon GO Potret layar
  • Pokémon GO Potret layar
  • Pokémon GO Potret layar
  • Pokémon GO Potret layar
  • Pokémon GO Potret layar

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.