Jalan Rage 2 Klasik, judul SEGA Forever anyar pencét Play Store

jalan ngamuk 2

Neruskeun salah sahiji kaulinan SEGA pangalusna pikeun Android aya di dieu, Street of Rage 2 parantos sumping di Google Play kalayan seueur aksi sareng petualangan, sapertos versi kahijina.

Sanaos kami parantos ningal sababaraha salinan sareng rilis anu teu resmi, ieu mangrupikeun kali pertama Street of Rage sumping ka Android sareng anjeun tiasa maénkeunnana gratis upami anjeun henteu paduli ningali sababaraha pengumuman.

Sapertos ampir sadaya judul SEGA Forever, Street of Rage 2 klasik nawiskeun a versi gratis kalayan iklan, sanaos upami anjeun salah sahiji jalma anu resep mayar pikeun nyegah iklan, aya ogé anu versi mayar anu hargana ngan ukur $ 1.99Sanaos anjeun hoyong maca ulasan heula.

Sanaos di Play Store kaulinan ngaku gaduh dukungan pikeun kadali, seueur kadali henteu jalan sakumaha kudunaSalaku tambahan, dukungan Shield TV henteu aya. Jarang pisan kaulinan SEGA anu peryogi kontrol anu pas pisan ngagaduhan masalah sapertos kieu, tangtos perusahaan parantos ngusahakeun éta.

Kontrol noél ogé henteu ngabantuan teuing, sadaya kontrol dina layar statis, masalah anu nyata pikeun d-padAnjeun kedah tetep perhatosan dina leungeun katuhu pikeun ningali yén éta ogé disimpen sareng dina momen tindakan anu luhur anjeun tiasa ngagaduhan masalah sareng gerakan.

Di sisi anu sanésna, midangkeun na saé pisan. Upami anjeun resep ngamen klasik aranjeunna tiasa terang judul ieu sareng anjeun terang kumaha saéna. Aya jumlahna aya opat pahlawan anu tiasa dipilih sareng dalapan tingkat anu kedah dilalui, unggal tingkat ngagaduhan bos tengah sareng bos akhir.

Meureun anjeun kedah ngantosan Sega ngaleupaskeun pembaruan sateuacan mayar kanggo ngaleungitkeun iklanna, tapi pikeun ayeuna anjeun tiasa nyobian gim ku cara ngaunduh sacara resmi di tautan ieu.

Jalan Rage 2 Klasik
Jalan Rage 2 Klasik
pamekar: téga
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.