Huawei P20 Lite dugi ka TENAA sareng masihan kami langkung rinci ngeunaan spésifikasi na

Logo Resmi Huawei

Huawei P20 mangrupikeun telepon anu paling diantisipasi ti perusahaan Asia ayeuna, Sareng seueur pisan yén dina sababaraha minggu ka pengker aya rumor sareng bocor anu teu aya tungtungna ngeunaan alat ieu sareng dua jinis na: The P20 Pro sareng P20 Lite.

Waktos ayeuna, Kami bakal ngobrol sareng anjeun ngeunaan Huawei P20 Lite, versi high-end ieu sareng fitur anu langkung saderhana tibatan anu dua saderek na anu sanésna bakal nganteurkeun kami. Ieu parantos bocor berkat régulator sareng bijil TENAA nembé pisan, ngungkabkeun sababaraha ciri sareng spésifikasi anu saring sateuacanna. Kami masihan anjeun detil!

Sapertos sareng P20, P20 Lite diidentipikasi ku dua modél varian: Huawei ANE-TL00 sareng Huawei ANE-AL00. Dua vérsi ieu tiasa dibédakeun ku mémori RAM sareng / atanapi ku ruang panyimpenan internal.

Huawei P20 Lite

Numutkeun kana naon anu dituduhkeun TENAA ka kami, Huawei P20 Lite bakal hadir sareng layar 5.84 inci kalayan résolusi 2.280 x 1.080 piksel dina format rasio aspék 18: 9, rasio anu bakal masihan cekelan anu nyaman sanaos ukuran panelna. Salaku tambahan, éta ogé mastikeun yén bakal sumping sareng kiyeu dina hareupeun luhur panél.

Dina tiung na, kami mendakan prosesor dalapan inti anu kuat dina kecepatan maksimum 2.36GHz, anu tiasa janten Kirin 659. Éta ogé didukung ku RAM 4GB dibarengan mémori internal 64GB anu ngagaduhan kamampuan dilegakeun ngalangkungan kartu microSD dugi ka kapasitas 256GB.

Huawei P20 Lite

Dina bagian fotografi, P20 Lite hadir dilengkepan kaméra pungkur 16 + 2MP nangtung babarengan sareng LED Flash, sareng nganggo sensor payun 24 megapiksel anu saé.

Di sisi séjén, Handphone ieu ngajalankeun Android 8.0 Oreo sareng EMUI 8, ngagaduhan pamaca sidik jari di tukang, sareng masang batréna 2.900mAh. Salaku tambahan, dina hal diménsi, beurat sareng warna na, ukuranana 148.6 x 71.2 x 7.4mm, beuratna 145g, sareng, numutkeun TENAA, éta aya dina sababaraha modél warna: Klein Blue (biru), Magic Night Hideung (hideung) , Cherry Tepung (pink) sareng Platinum Light Gold (emas).

Huawei P20 Lite bakal dipidangkeun dina tanggal 27 bulan ieu babarengan sareng dua jinis na: The P20 sareng P20 Pro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)