Daptar Wiseplay, situs anu pangsaéna pikeun ngaunduhna sareng kumaha cara masangna kalayan leres

Daptar Wiseplay

Salaku réspon tina pamundut seueur pangguna anu, saatos maca tulisan pidéo anu aranjeunna nunjukkeun ka anjeun aplikasi anu pangsaéna pikeun nonton saluran + gratis, aplikasi anu ngaréspon nami wijaksana, Kuring parantos mutuskeun ngadamel pos anu sanés ieu kalayan disertakeun dina pidéo pikeun nunjukkeun kumaha saderhana éta meunang daptar Wiseplay anyar sareng pasang éta pikeun ngaraosan sadayana TV mayar gratis dina terminal Android kami.

Janten ayeuna anjeun terang, upami anjeun hoyong terang halaman wéb anu pangsaéna pikeun ngaunduh daptar Wiseplay tur masangkeunana leres, pencét dina «Teruskeun maca tulisan ieu» kumargi kuring badé ngajarkeun anjeun prosés saderhana pikeun ngaunduh daptar sareng masang tutorial video lengkep anu lengkep.

Situs anu pangsaéna pikeun ngaunduh Daptar Wiseplay

forum wiseplay

Halaman wéb anu pangsaéna pikeun unduh daptar Wiseplay lo tenemos disponible mediante el propio foro de forowise.com, un foro oficial y especifico en el que vamos a poder encontrar las mejores listas para disfrutar de toda la televisión de pago gratis en nuestro Android así como todo el fútbol que nos ofrece el Canal+ igualmente gratis.

Ngan ku nuliskeun bagianna béréndélanTanpa kedah ngadaptar dina forum, kami bakal tiasa ngaunduh daptar Wiseplay anu pangsaéna kalebet daptar éta Daptar HD anu diénggalan sadidinten pikeun mastikeun saluran anu kalebet tiasa dianggo leres.

Unduh daptar Wiseplay

Algunas de las mejores listas que se incluyen en el foro sin duda alguna son las de España Total Premium HD, Cine Total Premium HD o Music Channel Premium HD que son las listas oficiales del foro y son las que se actualizan a diario. De todas formas, si estas listas no os funcionan, podéis ir a ver alternatif ieu pikeun nonton tipi mayar di Spanyol gratis nganggo OnePlay.tv atanapi MegaTV Player.

Kumaha carana install daptar Wiseplay leres

Tulisan anu aya hubunganana:
9 aplikasi pangsaéna pikeun nonton 100% saluran gratis gratis

Dina pidéo anu napel anu kuring tinggalkeun di luhur garis ieu kuring nunjukkeun prosés saderhana pikeun masang daptar Wiseplay anu diunduh ti forum resmi forowise.com. Mangrupikeun prosés anu terbatas pikeun ngawartosan pangotéktak pikeun muka daptar anu diunduh ku Wiseplay, atanapi gagal, upami pilihan ieu henteu tiasa dianggo pikeun kami, unduh file sacara fisik ngalangkungan browser wéb anu parantos kami pasang dina Android kami teras salin anu disebatkeun file anu diunduh, éta mangrupikeun daptar Wiseplay anu diunduh, dina jalurna / wiseplay.

Kalayan léngkah-léngkah ieu saderhana, sakumaha kuring nunjukkeun ka anjeun dina video anu napel di mana anjeun tiasa ningali saolah-olah éta sampurna, anjeun bakal tiasa ningali sadaya saluran anu mayar gratis sareng, pangpangna, sadayana Terusan + gratis kalebet pertandingan maén bal anu disiarkeun ti Canal Plus Liga.

Sareng upami anjeun masih gaduh patarosan naha kumaha unduh sareng pasang daptar Wiseplay leres, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun step by step:

Unduh daptar wiseplay

  1. Buka tulisan ieu nganggo pangotéktak anu anjeun anggo dina smartphone Android (atanapi iPhone anjeun).
  2. Pencét kana tautan daptar Wiseplay anu anjeun hoyong unduh
  3. Dina jandéla anu anyar, pencét dina "Open in Wiseplay".

Daptar Wiseplay sacara otomatis bakal ditambihan kana aplikasi anjeun sareng anjeun tiasa ngamimitian nikmati eusina.

Cara séjén pikeun ngalakukeunana nyaéta kieu:

Pasang daptar wiseplay

  1. Salin URL tina daptar anu anjeun hoyong tambahkeun. Pikeun ngalakukeun ieu, jaga jari anjeun dina tautan unduhan dugi ka pilihan nyalin nembongan.
  2. Buka aplikasi Wiseplay dina telepon pinter anjeun
  3. Pencét simbol "+" anu aya di jero bunderan beureum di handapeun katuhu layar, dimana éta ogé jelas nunjukkeun "Klik di dieu pikeun ngamimitian nambihan daptar."
  4. Dina jandéla pop-up, pencét dina pilihan "Add List from URL".

Témpél URL daptar sareng pencét "OKÉ".

Saperti dina metodeu anu munggaran, daptar bakal sacara otomatis ditambihan kana aplikasi anjeun sareng éta bakal siap diputer.

Kalayan léngkah-léngkah ieu saderhana, sabab kami parantos nunjukkeun anjeun duaan dina gambar sareng dina video napel anu anjeun tiasa tingali saolah-olah hasilna sampurna, anjeun bakal tiasa nonton sadaya saluran TV tina pamayaran gratis, kalebet Movistar +, pertandingan maén bal anu pangsaéna, saluran asing, saluran tematik sareng seueur deui.

Daptar Wiseplay anu pangsaéna

Daptar wiseplay pangsaéna  

Sababaraha daptar pangsaéna anu kalebet dina forum, tanpa diragukeun, nyaéta tina Spanyol Total Premium HD, Bioskop Total Premium HD o Saluran Musik Premium HD anu mangrupikeun daptar resmi forum sareng mangrupikeun anu diénggalan sadidinten.

Nanging, aranjeunna sanés hiji-hijina Daptar Wiseplay. Di handap ieu kami nunjukkeun daptar anu éksténsif sareng saatos éta, kami ngawartosan anjeun sacara rinci kumaha cara masang daptar ieu gancang sareng gampang sareng nikmati jam sareng jam pilem, serial, dokumenter, saluran olahraga sareng televisi sadayana gratis.

Naha anjeun hoyong ningali saluran anu mayar gratis? Anggo aplikasi sapertos Ketchup TV sareng anjeun bakal gampang

Punten, sateuacan teraskeun, diémutan yén siap wijaksana yén urang badé nyayogikeun di handap ieu TIDAK dikembangkeun ku Androidsis, tapi mangrupikeun hasil padamelan jalma sanés, janten urang moal tiasa tanggel waler pikeun operasi atanapi pangropéa anu leres. Sareng ayeuna enya, siap-siap pikeun kompilasi anu luar biasa ieu Daptar Wiseplay.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   josama121 cenahna

    Nya, Tuan Ruiz, nalika ngeureunkeun naon anu janten gencatannana. Klarifikasi anu sampurna sareng fungsi anu langkung saé. Hapunten henteu sabar kusabab teu kuat kusabab henteu terang kumaha ngajawab masalah. Hatur nuhun pisan kana usaha anjeun.

  2.   IAlberto Sanchez cenahna

    Hatur nuhun pisan, di luar Éropa hese, tapi naon anu anjeun tiasa pikagaduh lumayan saé. Hatur nuhun pikeun ngabagi sareng salam.

  3.   Quilliercio @ hotmail cenahna

    Halo alus. Kuring nyobian ngaunduh daptar sareng kuring nampi pesen salinan "bandwidth ngaleuleuwihkeun". Naha aranjeunna tiasa didownload tina situs anu sanés?

  4.   DAS cenahna

    Naha anjeun tiasa langkung jelas ngeunaan naon anu tiasa atanapi henteu tiasa ditingali? janten penemuanna bakal dugi ka urang dua dinten ... LUMBRERAS!

  5.   Conchi cenahna

    2 dinten ke sanés tujuh deui saluran atanapi motor sareng f1 ngalereskeun éta hatur nuhun

  6.   GiGaS_eTD205 cenahna

    Daptar GeorgeMix janten mayar. A isin, tapi hoyong ngeusi batre pikeun mikeun kontén "henteu sah" ...
    Masih, masih aya daptar alternatif pikeun acara anu hadé ieu.

  7.   jacs cenahna

    Ieu parantos kadaluarsa, aplikasi ieu henteu aya dimana-mana tanpa TV langsung, forum di luhur ditilar, sapertos sadayana anu aya hubunganana sareng aplikasi dina jaringan.

  8.   Conchi cenahna

    Abdi tiasa janten sapertos sateuacan sareng janten sakedik berehan sareng ngapdekkeun pely sareng f1 hatur nuhun

  9.   Santi cenahna

    Abdi henteu tiasa ngamuat tautan .. Naon anu kuring tiasa lakukeun?

  10.   Maica cenahna

    Premium bioskop parantos ngaleungit sareng teu aya cara pikeun ngaunduh tautan, tandaan kasalahan teras-terasan, punten atoskeun masalah ieu énggal nuhun.

  11.   Louis Mont cenahna

    Saluran anyar dina daptar Luismont, kuring ngantunkeun anjeun tautan, terasrasakeun:

    Salam.

  12.   éloy cenahna

    ngabantosan pls kuring henteu terang kumaha kaluar daptar ti forum, kuring henteu kéngingkeun tautan anu kuring badé didaptarkeun ku email anu énggal tapi masihkeun yén kuring éta dipaké, kuring henteu ngarti

  13.   Juan cenahna

    Éta henteu saé pikeun kuring, kuring tiasa nonton saluran Madrid atanapi Seville anu asli, tapi anu sanés kuring ngagaduhan pesen "video ieu bakal diputer sacara éksternal ka Wise" atanapi "video ieu teu tiasa dimuat". Naon anu kuring tiasa lakukeun? Hatur nuhun.

    1.    Jose Alfocea cenahna

      Halo John. Umum yén sababaraha daptar atanapi saluran anu kalebet kadang-kadang henteu jalan. Kuring sieun teu aya pilihan tapi pikeun nyobaan deui, ngantosan atanapi ngalih ka anu sanés. Sing salamet!

  14.   Jose Alfocea cenahna

    Hai Cesar. Hatur nuhun pisan kana sumbangan na. Sing salamet!

  15.   Jose cenahna

    Kuring ngantepkeun daptar anyar ieu jalan dina 100 × 100 sadaya saluran

  16.   KARUUTAN cenahna

    Jalma, naha anjeun serius complaining ngeunaan malfungsi ??? ,, Anjeun kungsi cium suku jalma anu terus ngamutahirkeun saluran pikeun anjeun, tinimbang ngaremehkeun karya hébat. Sikepna hanjakal.Samentawis abdi mah mung nyarios ka para jenius anu aya di balik sadaya usaha éta.Hatur nuhun pisan.