Aplikasi anu endah pikeun Android; Dinten Cobo Launcher

Urang teraskeun sareng bagian sensasional tina Aplikasi anu endah pikeun Android yén anjeun ngan ukur tiasa mendakan didieu dina sobat blog anjeun Androidsis. Hiji bagian dirancang pikeun kumpulkeun aplikasi anu pangsaéna anu urang tiasa kéngingkeun, salaku aturan umum gratis pikeun Androids urang.

Dina kasempetan ieu kuring hoyong ngenalkeun sareng nyarankeun a anyar Launcher yén kuring parantos mendakan di Google Play Store sacara praktis ku kabeneran. Nami Anjeun Peluncur Cobo, peluncur aplikasi Android atanapi Bumi anu nawiskeun kami, tina antarbeungeut anu visual pisan, kagancangan sareng réspon anu teu aya tandinganna.

Naon anu ditawarkeun Cobo Launcher ka kami?

Aplikasi anu endah pikeun Android; Dinten Cobo Launcher

Peluncur Cobo, tina desain anu saderhana éta nawiskeun kamungkinan urang ku sababaraha kali klik, ngarobah sakabeh penampilan terminal urang sareng Peluncur éta nyalira kumargi éta hadir sareng aplikasi internal anu ngamungkinkeun urang ngarobih sadaya téma atanapi kulit Android kami. Hal sarupa pisan sareng aplikasina Téma MIUI ROM sareng seueur pisan Peluncur akhir-akhir ieu anu ngempelkeun fitur na.

Tina aplikasi ieu téma urang sorangan urang bakal tiasa ngaunduh ratusan Kulit anu béda komo bungkus ikon gratis. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina video anu napel kana lulugu atanapi presentasi tulisan, kasuksésan tina Peluncur Cobo éta dina kesederhanaan sareng gancang réspon na ngajantenkeun salah sahiji Peluncur Android panggancangna anu kuring parantos resep tés dina LG G2 kuring.

Aplikasi anu endah pikeun Android; Dinten Cobo Launcher

Salah sahiji hal anu kuring paling resep ngeunaan Peluncur, sajaba ti kamungkinan ngarobah Kulit sacara lengkep, nyaéta kamungkinan masangna Android 5.0 landian. Kamungkinan, anu dibéré kakuatan vérsi Android anyar ieu nawiskeun kami tiasa ngagunakeun paréntah sora Google OK tina aplikasi mana waé atanapi dimana kami aya dina Android kami, kami ngaktipkeun pungsi Google OK ti Peluncur éta sorangan.

Téma Cobo Launcher DIY
Téma Cobo Launcher DIY
pamekar: TEKNIK IKMY
harga: Pikeun diumumkeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   maehan777 cenahna

    Naha aya anu terang kunaon éta henteu kéngingkeun nempatkeun widget….? ..

    1.    Victor cenahna

      Abdi gaduh masalah anu sami

bool (leres)