LG V30 tiasa pencét pasar nganggo gelas Daydream VR salaku kado

LG V30 tiasa pencét pasar nganggo gelas Daydream VR salaku kado

Dibere dina acara IFA 2017 anu diayakeun sakumaha unggal taun di Berlin pas mimiti Séptémber, anu anyar LG V30 éta parantos dijual di pasar bumi na, Koréa Kidul, ngantosan diekspor ka nagara sanés.

Sareng sanaos masih teu aya tanggal resmi pikeun éta, sahenteuna Sigana di Amérika Serikat yén peluncuran éta bakal badé dilaksanakeun. Sareng sanés ngan ukur éta, tapi éta ogé tiasa sumping ku kado anu luar biasa, teu langkung sareng teu kirang ti kacamata maya Google Daydream View VR.

Numutkeun inpormasi diterbitkeun ku Evan Blas anu kawéntar ngalangkungan profil na dina jaringan sosial Twitter, peluncuran LG V30 anyar langkung caket sareng caket, sahenteuna di Amérika Serikat, dimana salian ti éta tiasa sumping kalayan kado anu berharga, kacamata virtual reality Daydream View VR Google.

LG V30 tiasa pencét pasar nganggo gelas Daydream VR salaku kado

Nanging, sanaos gambar saring anu anjeun tingali dina garis ieu, sababaraha média mempertanyakan kabeneranna, upami henteu sadayana, sahenteuna sawaréh. Dumasar kana harga tinggi anu dituduhkeun pikeun Daydreams kalebet promosi ($ 144,95), éta tiasa janten alat anu diénggalan Nanging, kumargi eusi bungkus eusi Google anu ogé kalebet dina kado henteu dituduhkeun, tpco tiasa akurat ngaaksés nilaina sareng, sacara perpanjangan, ogé sesah (saleresna mustahil) pikeun nangtoskeun naha éta modél Daydream ayeuna atanapi anu Google tiasa nampilkeun dina sababaraha dinten.

Google Daydream bakal sumping dina 10 ka 5 Nopémber nagara

Di sisi anu sanésna, éta ogé penting pisan pikeun ngemutan yén cetakan leutik promosi sacara jelas nunjukkeun yén modél produk sareng warna tiasa dirobih.

Bisi wae, mungkin waleran kana patarosan ieu bakal dipikaterang langkung lami tibatan engké sabab detil alat Google Home, Daydream View sareng Pixel anu anyar bakal diungkabkeun dina hiji acara. salajengna 4 Oktober. Salajengna, ku seueur pesaing, hésé ngabayangkeun yén LG V30 bakal tetep dijual ngan ukur di Koréa Kidul langkung lami. Sareng ayeuna, patarosan salajengna nyaéta: naha promosi ieu dugi ka Spanyol atanapi nagara sanés?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hector Aldo Herrera - Veleizan cenahna

    LG henteu kéngingkeun LG G3! Sanaos ayeuna kuring yakin yén anjeun henteu Francisco Ruiz nganggo LG g6, anjeun bakal terang langkung saé tibatan anu sanés, salaku panyambung tina permaénan kuring yakin anjeun bakal tiasa masihan opini anu pantes dihadiran! Saliwatan, kuring hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan ieu! Mudah-mudahan v30 ieu mangrupikeun pesaing anu pantes diantara anu pangsaéna!

    1.    Telepon Android sareng Android Pangsaéna cenahna

      hatur nuhun pisan kanggo ieu

bool (leres)