Huawei henteu hilap perkawis smartwatches, éta bakal inovasi

Huawei Watch

Sanaos parantos lami saprak urang teu ngupingkeun ti jam tangan Huawei, CEO perusahaan, Richard Yu, parantos ngawartoskeun Digital Trends yén aranjeunna henteu kénca pasar, tibatan keur milarian ngarobih pasar ku inovasi anu hébat.

Yu nyebatkeun ka DT yén aranjeunna milarian nyandak jam tangan anu mangrupakeun pamutahiran anu saé sareng ngajantenkeun pangalaman langkung saé tibatan ayeuna. Pikeun éta dipilarian nyiptakeun arloji anu langkung mangpaat, raket, fungsional sareng otonom.

Sanaos, dina bulan April 2017, Huawei ngaluncurkeun jam tangan anyar, Huawei Watch 2, éta ngan saukur pembaruan minor anu nambihan e-SIM, fungsi anu ditujukeun ka pasar Cina. Saatos éta perusahaan ngaleungit ti pasar, tapi ayeuna nuju siap-siap tampil deui kalayan pakean anu unik.

Salah sahiji hal anu khusus dilakukeun ku Yu nyaéta otonomi, anjeunna nyebatkeun yén ayeuna smartwatches tingkat luhur ngan ukur nyayogikeun dua dinten, samentawis Huawei hoyong anu tiasa dianggo anu paling henteu saminggu. Tangtosna, ieu kedah dihontal tanpa ningkatkeun ukuran jam tangan atanapi mangaruhan ciri anu sanés.

Taun kamari, Huawei ngadamel inpéstasi ageung dina kecerdasan artifisial sareng Yu parantos nyarios yén nunjukkeun yén smartwatch na anu salajengna bakal diwangun ku AI, anu ogé bakal ngabantosan fungsina.

Tangtosna, jam tangan anu gaduh seueur fungsi sareng otonomi anu langkung saé henteu tiasa gumantung kana téknologi ayeuna, kabeneran pikeun Huawei, sistem operasi WearOS ngagaduhan langkung seueur kinerja dina unggal pembaruan sareng Qualcomm badé ngenalkeun chip énggal pikeun pakean éta pastina bakal langkung dioptimalkeun.

Warta anu goréng nyaéta kami yakin yén kami moal ningali smartwatch Huawei anyar dina waktos anu caket, panginten urang tiasa kéngingkeun tampilan munggaran taun payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.