Преземете WhatsApp бесплатно

Преземете WhatsApp бесплатно

WhatsApp е најпопуларната апликација за размена на инстант пораки на пазарот, и не само тоа, таа го смени начинот на комуникација со најблиските, со пријателите и со оние околу нас. Благодарение на неговиот систем за интеграција со телефонскиот именик, тој стана популарен како пожар, поради што огромното мнозинство на корисници, кога ќе купат нов паметен телефон, првото нешто што го сакаат е да преземате WhatsApp бесплатно, за да можете да стапите во контакт со вашите пријатели што е можно побрзо.

WhatsApp е компатибилен со скоро сите мобилни оперативни системи, освен што постои десктоп верзија за да може да се користи брзо и удобно. Корисниците можат да испраќаат пораки, говорни пораки, слики, врски на веб-страници или датотеки во различни формати.

Една од многуте опции на WhatsApp е создавање групи до 256 лица, прилично голем број. Можноста за создавање и управување со нив е прилично едноставна. Секој корисник може да пристапи до нив со покана или со додавање на администраторите.

Како да преземете WhatsApp бесплатно

Со нашите едноставни упатства ние ќе ве научиме како да инсталирате WhatsApp на сите ваши уреди, за да не пропуштите ниту еден момент комуникација со вашите:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Развивач: WhatsApp ДОО
цена: слободен

Не само тоа, туку ние ви помагаме да го инсталирате бесплатно. Потсетуваме дека по преземањето од страна на Фејсбук, компанијата WhatsApp Inc елиминира секаков вид наплата за користење на своите услуги, затоа, WhatsApp е потполно бесплатен.

Преземете АПК на WhatsApp

Ажурирање на WhatsApp

Официјалната страница на WhatsApp овозможува преземање на најновата верзија на оваа популарна апликација која веќе има повеќе од 2.000 милиони активни корисници ширум светот од нејзиното основање. Денес ќе ви покажеме како да го преземете и инсталирате на вашиот уред со Android во неколку едноставни чекори.

За преземање ќе пристапиме до страницата WhatsApp и ќе добиеме пристап до верзијата на платформата Андроид, кликнете на Преземи сега и за неколку секунди ќе ја имаме во папката за преземање на нашиот телефон за подоцнежна инсталација.

За да ги инсталираме, треба да дозволиме АПК-апликациите да можат да се инсталираат поради безбедноста на оперативниот систем. За да го направите ова, ќе добиеме пристап до «Безбедност» и во Непознати извори го активираме, Google ќе ве извести дека сте изложени на фактот дека нејзиното работење не може да биде правилно, но запомнете дека апликацијата APK е истата понудена од Google Play Store.

Откако ќе го направите овој чекор, обидете се повторно да го преземете и ќе ви овозможи да функционира без проблеми.

Првите чекори на инсталацијата

Откако ќе се преземе, продолжуваме со инсталирање на АПК на нашиот телефон. Иконата за апликацијата се појавува на работната површина на уредот, кликнете на неа за да ја конфигурирате и испратите пораки до вашата листа на контакти.

  1. Откако е отворено, ние мора да ги прифатиме условите за услуга, кликнете на прифати за следниот чекор.
  2. Потврдете го вашиот телефонски број. Тие ќе ви испратат ПИН-код што ќе се внесе автоматски. Кликнете ОК или Следно.
  3. Ако имате претходна резервна копија и сакате да ја вратите, изберете Врати, во спротивно прескокнете го овој чекор.
  4. На крај, внесете го вашето име или прекар за луѓето да ве препознаат. Името можете да го промените онолку пати колку што сакате во Поставките на апликацијата подоцна, затоа немојте да се вознемирувате ако сте ја внеле погрешно.

Откако ќе внесете име или алијас, можете да разменувате пораки со пријатели или познаници.

Преземете GBWhatsapp

gb whatsapp

GBWhatsApp е еден од најпознатите неофицијални модови на WhatsApp за Android. Меѓу неговите подобрувања има нови карактеристики и дополнителни функции исклучиво со неговата инсталација. Инсталацијата е прилично едноставна и ќе ни требаат само неколку минути да ја користиме.

Меѓу неговите достапни функции е и можноста да се сокријат разговорите со едноставен клик. Друга опција е да можете истовремено да емитувате пораки до најмногу 600 лица од списокот со контакти. Модот исто така ни овозможува да ги прегледаме сликите и видеата без да ги преземеме на нашиот уред.

Има бесконечни карактеристики, тој е еден од најдобрите модови што можете да ги испробате и од кои можете да ги искористите сите дополнителни функции вклучени од инвеститорот.

Преземете WhatsApp Aero

Whatsapp аеро

WhatsApp Aero е еден од модовите што со текот на времето дојдоа да останат. Инсталацијата претставува важна промена, пред сè ја нагласува естетиката и нуди квалитетен резултат. Има слични функции како и другите, но се разликува со целосно прилагодување на вашата апликација WhatsApp откако ќе ја инсталирате.

Меѓу другите функции, можете да знаете кои луѓе го посетиле вашиот профил, да го скриете известувањето со сино на пораката прочитана во разговорите, да го менувате фонтот на буквата од вашите разговори поединечно, да го криете статусот на Интернет, меѓу другите опции

Меѓу главните функции и карактеристики на располагање се:

  • Прилагодување на интерфејс
  • Поголема контрола на опциите за приватност
  • Можност за преземање нови теми
  • Повеќе опции во преземањата на датотеки

Линк за преземање: Преземете WhatsApp Aero

Преземете ја транспарентната WhatsApp

Транспарентен WhatsApp е мод кој се базира на официјалната апликација WhatsApp. Ви овозможува да го прилагодите целиот интерфејс лесно и со многу дополнителни опции на располагање откако ќе ја инсталирате најновата верзија. Можете да ја видите позадината на телефонот како интерфејс или да го конфигурирате за да ви покаже друга слика.

Како што сугерира неговото име, Транспарентен WhatsApp служи да ја направи употребата на апликацијата многу полесна и да не го забавува уредот. Додадете многу нови емотикони и емотикони за да ги направите вашите разговори позабавни. Меѓу другите важни функции што треба да се потенцираат, е можноста да испраќате датотеки до 1 GB или повеќе од 100 фотографии или слики одеднаш.

Преземи врска

Обновете го WhatsApp бесплатно

Истиот случај се јавува со обновување на WhatsApp, можеби затоа што веќе подолго време не сте ја ажурирале вашата верзија на WhatsApp, апликацијата бара да ја обновите услугата, сепак, ahora обнови WhatsApp е бесплатен засекогашЗатоа, нема да треба да ја обновувате вашата сметка на WhatsApp со плаќање за да можете да ја користите секогаш. Во случај апликацијата да побара обновување, мора да контактирате со давателот на апликација до ажурирајте го whatsapp, или преку Google Play Store или од продавницата за апликации на Apple. Никогаш не било толку лесно и ефтино да се користи WhatsApp како што е сега, затоа искористете го.