Android-erako Gmail-ek bidalitako mezuak desegiteko aukera ematen du

Nola ezabatu Gmail kontua urratsez urrats

Gmail erabiltzaile guztiek noizean behin espero duten funtzio bat da noizbait bidali dituzten mezuak desegin ahal izateko. Baliteke mezu elektroniko bat haserre egotea bidali duzula, eta damutuko zara bidaltzeko botoia sakatu orduko. Badirudi gure otoitzak entzun dituztela, funtzio hori aplikazioaren bertsio berrian sartu delako.

Horrela, Gmail-eko erabiltzaileak Android-en haserre momentu batean bidali dugun mezu elektronikoa helmugara iristea eragozteko aukera izango dute. Aplikazioaren erabiltzaile askok espero duten funtzioa.

Sartu dena pantailaren behealdeko botoi txiki eta oharkabea da. Mezu bat bidaltzen duzunean, ezkerrean bidalitakoa agertzen da eta eskuinean bertan behera uzten dela. Baina, azkarra ez bazara eta bertan behera uzteko ematen ez badiozu, orain Desegin (Desegin) agertzen da eskuineko beheko zati honetan.

GmailAndroid

Desegin edo Desegin, orain leku honetan ateratzen da. Horrek mezua bidali dela esan nahi du, baina botoi honetan klik eginez gero, bidalketa bertan behera geratzen da eta ez zaizu bidaliko diozunarengana iritsiko. Beraz, Gmail arduratzen da itzuli mezu hau zure erretiluan eta inork ez duela ikusten.

Ezaugarria Gmail 8.7 bertsioan edo berriagoan sartu da. Beraz, mezularitza aplikazioaren bertsio hauetakoren bat erabiltzen ari bazara, dagoeneko eskuragarri izan beharko zenuke. Zenbait egun igaro daitezke batzuk ofizialki eskuragarri egon daitezen.

Google-k berak dagoeneko aurkeztu du eginbide honen laguntza orria Gmail-en. Beraz, badakigu dagoeneko konpainiaren posta elektronikoko zerbitzura iristen den funtzioa dela. Zer iruditzen zaizu eginbide hau?


Artikuluaren edukia gure printzipioekin bat dator etika editoriala. Akats baten berri emateko egin klik hemen.

Idatzi lehenengo iruzkina

Utzi zure iruzkina

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatuta daude *

*

*

  1. Datuen arduraduna: Actualidad Blog
  2. Datuen xedea: SPAM kontrolatzea, iruzkinen kudeaketa.
  3. Legitimazioa: Zure baimena
  4. Datuen komunikazioa: datuak ez zaizkie hirugarrenei jakinaraziko legezko betebeharrez izan ezik.
  5. Datuak biltegiratzea: Occentus Networks-ek (EB) ostatatutako datu-basea
  6. Eskubideak: Edonoiz zure informazioa mugatu, berreskuratu eta ezabatu dezakezu.