Google Fotoşəkillərin ekran görüntülərinizi saxlamağının qarşısını necə almaq olar

Google Foto

Google Photos, Android-də varlığı əhəmiyyətli dərəcədə artan bir tətbiqdir. Ayrıca, bir çox inkişafla yeniləndi, qaranlıq rejimin tətbiqi kimi. Normal şey tətbiqetməsidir əlimizdəki bütün fotoları saxla telefonda. Buraya hər zaman istəmədiyimiz bir şey də ekran görüntüləri daxildir. Ancaq istəsək bunu dəyişdirə bilərik.

Beləliklə bunu edək Google Fotoşəkil ekran görüntülərimizi saxlaya bilməz hər an. Tətbiqin öz parametrlərində olduğu bir seçimdir. Beləliklə, istədiyimiz zaman bunu dəyişdirə biləcəyik, buna nail olmaq çox asandır.

Əvvəlcə telefonumuzda Google Photos tətbiqetməsini açmalıyıq. Sonra, tətbiqdə olan yan menyunu sürüşdürməliyik, içindəki üç üst sətirə tıklayaraq edə bilərik. Sözügedən menyuda çıxan seçimlərdən cihaz qovluqlarına vurmalıyıq.

Google foto ekran görüntüləri

Bu bölmədə cihazda olan, hətta gizli olan bütün foto qovluqları göstəriləcəkdir. Bundan sonra çəkilişlər qovluğuna girməliyik. Sonra deyilən bir variantın olduğunu gördüyümüz yerdə yuxarıdakı qovluğun yuxarı hissəsinə baxırıq Yedək və sinxronizasiya yaradın.

Etməli olduğumuz bu seçim aktivdirsə, onu ləğv etməkdir. Bu bizə imkan verir Google Foto ekran görüntülərini saxlaya bilməz etdiyimiz. Fotoşəkilləri kameradan saxlamasını istəyiriksə, bu seçimi yalnız kamera qovluğunda buraxmalı və qalan hissəsində deaktiv etməliyik.

Bu addımlarla proses tamamlanır. Google Fotoşəkil artıq bu ekran görüntülərini saxlamayacaq saxladığımız. Bir nöqtədə fikrimizi dəyişdirsək, eyni şeyi etməliyik, sonra qovluğu bu seçimi aktivləşdirək. Gördüyünüz kimi əldə etmək çox asandır.


Məqalənin məzmunu bizim prinsiplərimizə uyğundur redaktor etikası. Xəta bildirmək üçün klikləyin burada.

Şərh yazan ilk kişi olun

Şərhinizi buraxın

E-poçt ünvanından dərc olunmayacaq. Lazım alanlar qeyd olunur *

*

*

  1. Məlumat üçün cavabdehdir: Aktualidad Blog
  2. Verilənlərin məqsədi: Nəzarət SPAM, şərh rəhbərliyi.
  3. Qanuniləşdirmə: Sizin razılığınız
  4. Məlumatların ötürülməsi: Qanuni öhdəlik xaricində məlumatlar üçüncü şəxslərə çatdırılmayacaqdır.
  5. Veri saxlama: Occentus Networks (AB) tərəfindən yerləşdirilən verilənlər bazası
  6. Hüquqlar: İstədiyiniz zaman məlumatlarınızı məhdudlaşdıra, bərpa edə və silə bilərsiniz.