Sony Xperia XZ1 Compact, kesan munggaran

Sony Anjeunna henteu sono pasini taunan na sareng IFA di Berlin. Pabrikan Jepang, sapertos biasa, parantos nampilkeun alat anyarna Sony Xperia XZ1, sauntuyan telepon anu ngagaduhan perangkat keras anu hébat sareng anu ngajaga desain anu janten ciri buta Jepang.

Ayeuna, saatos parantos ngadeukeutan Sony nangtung pikeun nguji solusi anyarna, kami nyandak anjeun kesan munggaran saatos uji coba Sony Xperia XZ1 Compact, high-end ku layar 4.6 inci.

rarancang

Layar Sony Xperia XZ1 Compact

Ngeunaan desain saeutik Abdi tiasa nyarios positip ngeunaan telepon Sony anu énggal. Sareng éta pabrik parantos ngajaga desain anu janten ciri modél sateuacana sareng, numutkeun kuring, leres-leres luntur. Pikeun mimitian, kami mendakan sababaraha bingkai payun anu leres-leres ageung, kaleuleuwih ageung janten pas sareng éta leres-leres mundur ti terminal.

Kami ngalangkungan sababaraha finish anu katingalina sapertos telepon low-end. Kuring henteu ngartos kumaha Sony tiasa mikir yén telepon sapertos kitu tiasa suksés di pasar. Leres, leres éta Sony Xperia XZ1 Compact mangrupikeun sababaraha rentang high-end, upami sanés ngan hiji-hijina, anu ngagaduhan rarancang anu kaampeuh sareng layar 4.6 inci tapi éta henteu menerkeun yén pabrikan tetep bet dina desain anu sami taun demi taun sareng éta ogé ngagaduhan finish saderhana. Bagus nyabak kana pigeulang pikeun Sony.

Hiji-hijina hal anu tiasa kuring simpen nyaéta tombol on / off telepon, anu fungsina salaku sensor sidik, ideu anu kuring pikaresepeun pisan, salian ti tombol khusus pikeun kaméra anu salah sahiji ciri khusus telepon sony anu kuring kantos resep.

Karakteristik téknis tina Sony Xperia XZ1 Compact

Marca Sony
model Xperia XZ1 Compact
sistem operasi Android 8.0
layar 4.6 HD
Resolusi HD 720
processor Qualcomm Snapdragon 835 kalayan dalapan inti
GPU  Adreno 540
Ram 4GB LPDDR4x
Panyimpenan internal 32GB + mikro SD dugi ka 256GB
Kamar utami 19MP 1 / 2.3 "(fokus prediksi video 960 fps - 4K
Kaméra payun 8MP 1/4 "(Pilihan selfie sudut lega)
Conectividad Bluetooth 5.0 BLE - Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac - USB Type-C 2.0 - NFC - Nano SIM - LTE
Rét sareng tahan cai IP68
Sénsor sidik Si
batre 2700 mah
dimensi 129mm x 65mm x 9.3mm
beurat 143 gram

Téknisna, kajabi ti éta Layar goréng kalayan résolusi 720p, Sony Xperia XZ1 Compact mangrupikeun jajaran luhur anu ngagaduhan fitur anu ngagungkeun di luhur industri. Upami anjeun milarian top range anu layarna dikirangan, anjeun teu ngagaduhan pilihan tapi kéngingkeun Sony Xperia XZ1 Compact, tapi ngémutan bérésna, kuring henteu terang naha éta pantes dibeli.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kahayang cenahna

    Saur anjeun anjeun kedah janten pabrik telepon sélulér malah teu tiasa kana kotak. Kumaha goréngna blog ieu

  2.   Eros cenahna

    Inpormasi anu saé perkawis alat… kanggo alat-alat dina 5 inci; Hanjakalna henteu seueur pilihan di pasar, tapi ieu mangrupikeun pilihan anu saé, finish sareng résolusi layar bakal janten pelengkap anu saé, tapi tetep kuring pikir ... éta pantes !!!