Sony Xperia XA1 Ultra, urang nguji éta di MWC 2017

Sony Éta bahkan henteu kalangkang naon éta di pasar telepon. Pabrikan Jepang parantos kaleungitan seueur garis anu nganggo garis terminal anu boro-boro béda sareng modél samentawis dina hal kisaran high-end sareng garis dina ruas pertengahan anu tiasa ngalakukeun sakedik tina nilai nilai dibandingkeun pesaing ukuran tina solusi Moto G atanapi Huawei.

Pabrikan terus merjuangkeun segmen pertengahan sareng dinten ayeuna kuring masihan kesan anu mimiti kuring saatos diuji Sony Xperia XA1 Ultra, phablet jarak menengah ditepikeun dina MWC 2017 sareng anu menonjol pikeun layar luar biasa sareng kaméra anu kuat. 

Desain anu nuturkeun garis anu ngaheulaan

Sony Xperia XA1 Ultra

Sony henteu manaskeun seueur helm dina hal ieu sareng, sapertos biasana, éta XA1 Ultra dipaku dina modél saméméhna. Nya, aya sakedik béntenna kusabab terminal langkung seueur bunderanna,

Di beulah katuhu nyaéta dimana tombol sareng mareuman terminal sareng tombol kontrol volume aya. Salaku tambahan kami ogé bakal ningali a tombol khusus pikeun kaméra, salah sahiji fitur anu parantos luntur tapi anu masihan sentuhan anu khas. Sacara pribadi, kuring henteu ngagaduhan tombol ieu pisan.

Sakabéh awak didamel tina polikarbonat, sanaos anjeun tiasa tingali dina tayangan pidéo munggaran kami, telepon karasaeun rada saé dina panangan, ogé nawiskeun sentuhan anu pikaresepeun pisan. 

Tangtosna, sapertos anu diarepkeun dina terminal anu ngagaduhan layar jadi badag, alatna ageung janten anjeun kedah ngagunakeun kadua panangan pikeun nganggo Sony Xperia XA1 Ultra.

Karakteristik téknik Sony Xperia XA1 Ultra

  • layar 6 " kalayan resolusi HD lengkep
  • Prosesor MediaTek 6757 octacore (Helio P20)
  • 4GB Memori RAM
  • 32GB panyimpenan internal anu tiasa dilegakeun
  • Batré 2.700mAh kalayan ngecas gancang, modeu STAMINA sareng muatan adaptif
  • 23MP 1 / 2,3 kaméra
  • Kaméra payun 16MP
  • USB Tipe C
  • Bluetooth 4.2
  • Ukuran: 165 x 79 x 8,1mm
  • Beurat: 210 gram
  • Android 7.1 Nougat
  • Sayogi dina warna hideung, bodas, pink sareng emas

Sony Xperia XA1 Ultra

Sacara téknis kami nyarioskeun telepon anu bakal ngalangkungan kisaran tengah-tengah sektor, tiasa mindahkeun buruan atanapi aplikasi naon waé tanpa masalah, henteu paduli sabaraha beban grafis anu diperyogikeun.

Layar mangrupikeun salah sahiji protagonis anu jelas dina Sony Xperia XA1 Ultra. Hal anu diarepkeun dina phablet. Panel na ku diagonal tina 6 inci nawarkeun warna anu jelas sareng jelas anu ngundang anjeun pikeun ngaraosan kontén multimedia. Kuring kedah nyarios yén layar Sony Xperia XA1 Ultra katingalina saé pisan.

Tangtosna, aya masalah anu hariwang pisan sareng éta otonomi telepon ieu. Kuring henteu ngartos kumaha Sony parantos mutuskeun ngahijikeun batréna 2.700 mah dina telepon anu ngagaduhan fitur ieu.

Henteu paduli kumaha gancang ngecas teleponna, sigana kuring otonomi biasa lamun urang tumut kana panel 6-inci Full HD na. Urang bakal ningali kumaha pagelaranana nalika urang aya kasempetan pikeun ngalakukeun analisis anu langkung detil.

Kakuatan hébat séjén nyaéta kaméra anu dipasang dina Sony Xperia XA1 Ultra. Émut yén éta dipasang kaméra anu sami sareng Xperia Z5, diwangun ku sénsor 23 MP kalayan sénsor 1/2,3 ″ Exmor RS ti Sony, salian ti kaméra hareup 16 megapiksel Hal anu khusus ngeunaan kaméra tukang nyaéta éta hadir ku pokus otomatis panggancangna sadunya kalayan 0.03 detik, 5x Clear Zoom, ISO dugi ka 12800 pikeun gambar sareng iSO3200 pikeun pidéo, fitur Steady Shot sareng Ngarekam pidéo 4K.

A sato galak leres éta bakal ngagumbirakeun anu mikaresep fotografi. Kami henteu terang harga resmi atanapi tanggal rilis Sony Xperia XA1 Ultra ieu, tapi kami tiasa ngarepkeun pasar dina kuartal kadua taun ieu dina harga anu Éta bakal sakitar 400-500 euro.

Sareng anjeun, kumaha saur anjeun ngeunaan telepon Sony anu anyar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    éta kedah janten sato sélulér. kalayan kaméra éta. uffff liar