Kaulinan catur pangsaéna pikeun Android

Kaulinan Catur Android

Pangguna Android ngagaduhan seueur pilihan kaulinan anu sayogi. Aya sadaya jinis anu tiasa urang bayangkeun, janten sadayana pangguna tiasa mendakan hal anu aranjeunna pikaresep. Jinis anu urang ngagaduhan sababaraha gim sanaos aranjeunna henteu dikenal ku masarakat umum, nyaéta kaulinan catur. Kami ogé tiasa ngaraosan aranjeunna dina Android.

Jinis anu langkung klasik sareng kirang résiko, tapi hiji anu sami pikaresepeun. Kusabab urang tiasa latihan sareng ningkatkeun seueur maen ieu catur. Upami urang lebet Play Store kami mendakan seueur pilihan anu sayogi. Tapi, kami parantos mutuskeun pikeun milih anu pangsaéna.

Hatur nuhun kana pilihan ieu anjeun bakal tiasa latihan sareng nikmati jinis kaulinan anu béda-béda tibatan biasana.. Maka kami tinggalkeun anjeun sareng pilihan ieu. Siap pendak sareng sadayana?

Android catur

Catur - Puter sareng Diajar

Ieu mangrupikeun kaulinan anu pangsaéna pikeun diajar sareng ningkatkeun tingkat anjeun. Kusabab urang mendakan total 50.000 papan anu béda pikeun sadaya tingkatan. Janten urang tiasa ngamimitian ti tingkat anu paling saderhana sahingga kamajuan. Cara anu saé pikeun ngalatih sareng janten pamaén catur anu langkung saé sareng lengkep. Kami ngagaduhan pilihan pikeun maénkeun ngalawan komputer. Salaku tambahan, éta ngagaduhan forum anu seueur tulisan sareng inpormasi sareng tip na.

Ngundeur game dina Android gratis. Sanaos di jero urang mendakan pameseran.

Schach-Spielen und Lernen
Schach-Spielen und Lernen
pamekar: Catur.com
harga: bebas
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar
  • Schach - Spielen und Lernen Potret layar

Masalah catur

Kaulinan anu rada béda tapi anu idéal pikeun nantang élmu anjeun. Janten upami anjeun pangguna anu parantos gaduh pangalaman maén, anjeun tiasa nangtoskeun dina kaulinan ieu sareng mariksa dugi ka mana jauhna élmu ieu. Kami gaduh papan anu béda dina gim. Salaku tambahan, urang tiasa diajar trik anyar anu ngabantosan urang ningkatkeun tingkat urang. Tingkat sacara umum rada rumit. Janten sanés pilihan pikeun sadaya pangguna.

Unduhan kaulinan ieu pikeun Android gratis, sanaos kami mendakan beuli di jero.

Masalah Schach (Schach)
Masalah Schach (Schach)
pamekar: LR Studios
harga: bebas
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot
  • Schachprobleme (Schach) Screenshot

Maén Magnus - Catur

Norwegia Magnus Carlsen mangrupikeun pamaén catur pangsaéna di dunya ayeuna. Anjeunna parantos ngabéréskeun seueur rékor di panjuru dunya, utamina ti saprak anjeunna mimiti maénkeun nalika budak. Hatur nuhun kana kaulinan ieu urang bakal tiasa diajar langsung ti pamuter anu pangsaéna di dunya. Curang, tip, sareng sababaraha gerakan sareng permainan anu dipikaterang pamuter ditampilkeun dina kaulinan. Janten urang tiasa diajar saolah-olah éta kelas swasta sareng Norwegia.

Ngundeur game ieu dina Android gratis. Sanaos, sapertos dua gim sanésna, kami mendakan beuli di jero.

Maén Magnus - Schach muter
Maén Magnus - Schach muter
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot
  • Maén Magnus - Schach maén Screenshot

Caturkeun sareng rerencangan

Nami gim parantos masihan kami pitunjuk penting ngeunaan operasina. Dina hal ieu urang bakal tiasa maén langsung ngalawan babaturan urang. Sanaon gim ogé méré urang pilihan pikeun ngalawan batur ti sakumna penjuru dunya. Janten urang tiasa milih anu paling dipikahoyong. Kami gaduh obrolan anu diwangun kana gim. Salaku tambahan, éta ngagaduhan pilihan anu disebut pertandingan ulang upami urang éléh pertandingan. Janten pikaresepeun pisan pikeun nantang babaturan urang atanapi jalma sanés.

Ngunduh kaulinan catur ieu pikeun Android gratis. Sanaos sapertos dina kasus anu sanés, urang mendakan beulian di jerona.

Caturkeun sareng rerencangan
Caturkeun sareng rerencangan
pamekar: Zynga
harga: bebas
  • Catur Sareng Screenshot Babaturan
  • Catur Sareng Screenshot Babaturan
  • Catur Sareng Screenshot Babaturan
  • Catur Sareng Screenshot Babaturan
  • Catur Sareng Screenshot Babaturan
  • Catur Sareng Screenshot Babaturan
  • Catur Sareng Screenshot Babaturan

Catur

Kami nutup daptar sareng kaulinan catur klasik. Dina pengertian ieu mangrupikeun gim anu langkung saderhana, kalayan tingkat anu béda. Tapi éta nampilkeun kami dewan sareng operasi anu caket sareng gim nyata. Janten henteu ngagaduhan seueur trik atanapi tambihan sapertos anu sanés. Tapi, kesederhanaan game mangrupikeun kautamaan na. Kami gaduh sakitar 12 tingkat anu béda dina gim.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gaduh biaya 1,19 euro. Sanaos, éta henteu ngagaduhan pameseran atanapi iklan di jero.

Schach Pro (Catur)
Schach Pro (Catur)
harga: 2,89 €
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot
  • Schach Pro (Catur) Screenshot

Lima ieu mangrupikeun kaulinan catur pangsaéna anu tiasa urang mendakan pikeun Android ayeuna. Kami arepkeun anjeun pikaresepeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.