OnePlus 5T ngumumkeun dina lava beureum

OnePlus 5

Parantos dua minggu ti saprak OnePlus 5T resmi diumumkeun sareng kami tiasa terang milikna specs lengkep. Éta parantos janten salah sahiji telepon anu paling sering dibahas taun ayeuna. Ogé, numutkeun seueur, mangrupikeun salah sahiji anu terbaik anu pernah dirilis. Tapi, tanpa diragukeun, OnePlus 5T ieu mangrupikeun telepon anu masihan seueur ngobrol. Éta bakal ngalakukeun langkung seueur sareng vérsi anyar ieu.

Salah sahiji sababaraha drawbacks anu seueur mendakan kana alatna nyaéta palette warna na. Rada kurangna éta. Janten pikeun pangguna ieu aya berita anu saé. OnePlus 5T dugi kana warna beureum lava. Telepon édisi terbatas anu katingalina saé.

Ieu mangrupikeun vérsi kalayan 8 GB RAM sareng panyimpenan 128 GB Tina alatna. Tampilan anyar anu dilakukeun ku telepon saéstuna spektakuler. Ngatur ngarobih sacara radikal ku warna anyar ieu. Momen anu penting pisan pikeun OnePlus, anu tungtungna wani ngalakukeun anu béda di daérah ieu.

Versi alat ieu parantos ditepikeun di Cina, dimana badé diluncurkeun. Tapi, teu aya anu nyarioskeun ngeunaan peluncuran anu mungkin di pasar sanés. Éta ogé tiasa sumping, sanaos perusahaan henteu hoyong mairan perkawis éta. Janten ayeuna urang ngan ukur tiasa mikanyaah OnePlus 5T ieu dina lava beureum dina gambar ieu.

Tanggal pelepasanana ogé henteu acan diungkabkeun.. Konon éta bakal aya dina akhir taun, sanaos aya média séjén anu parantos nunjuk ka 2018. Tapi, anu kedah mastikeun ieu perusahaan. Hal anu dugi ka ayeuna aranjeunna henteu hoyong ngalakukeun.

OnePlus 5T lava beureum

OnePlus parantos nyandak résiko ku versi anyar anu wani ieu tina OnePlus 5T. Puteranana parantos saé pikeun aranjeunna. Aranjeunna parantos tiasa masihan telepon gambar anyar. Pikeun naon anjeun tiasa gaduh poténsial pikeun ngajual ogé. Kami ngarepkeun bakal ngadangukeun langkung seueur ngeunaan diluncurkeunnana di pasar sanés sanésna. Kumaha saur anjeun ngeunaan vérsi telepon ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.