Ինչպե՞ս թաքցնել գրառումը Facebook- ում ՝ այն ջնջելու փոխարեն, և ինչու է այն օգտակար

Թաքցնել ֆեյսբուքյան գրառումը

Ելնելով սոցցանցերում ձեր անցկացրած ժամանակից ՝ ինչ-որ պահի կարող է ստիպված լինել դիմել ջնջելու փոխարեն գրառում թաքցնել Ֆեյսբուքում անմիջականորեն:

Ինչպես ցանկացած այլ հայտնի սոցիալական ցանց, Ֆեյսբուքը ներառում է քիչ թե շատ օգտակար տարբերակների լայն տեսականի: Ընտրանքներից շատերը կապված են հաշվի անվտանգության և անձնական տվյալների ծավալի հետ, որոնք հասանելի են բոլոր այն մարդկանց, ովքեր կարող են տեսնել ձեր պրոֆիլը: Ընտրանքների ճնշող մեծամասնության դեպքում դուք այլևս ստիպված չեք լինի համագործակցել, բայց դրանցից մի քանիսը կարող են հեշտացնել ձեր կյանքը և մաքրել պրոֆիլի էջը:

Երբ խոսքը վերաբերում է ձեր Ֆեյսբուքի բիոյի մաքրմանը, երբեմն խորհուրդ է տրվում նախընտրել թաքցնել հաղորդագրությունը ՝ այն ընդմիշտ ջնջելու փոխարեն: Այս տարբերակը օգտակար է այն դեպքում, երբ այլևս ձեզ հաճելի չէ որոշ հին հաղորդագրություններ, բայց չեք ցանկանում դրանք ընդմիշտ ջնջել: Դա նույնպես ավելին է Դա օգտակար է, հատկապես, եթե հին հրապարակման արդյունքում դուք սահմանել եք ձեր պրոֆիլի լուսանկարը. Հետևաբար եթե ջնջեք այն սկզբնական հաղորդագրությունը, որից դրել եք ձեր պրոֆիլի նկարը, ձեր պրոֆիլի նկարը նույնպես կվերանա, Բայց դա չի պատահի, եթե գրությունը թաքցնեք:

Թաքցնել գրառումը Facebook- ում

Անկախ նրանից, թե ավելի շատ ժամանակ եք անցկացնում Facebook- ում ձեր բջջայինից կամ ոստայնից, յուրաքանչյուր գրառման վերին աջ անկյունում կա մի փոքր ներքև նետ: Սեղմելով այն կգտնեք մի տարբերակ, որը կոչվում է "Թաքցնել բիոյից«Կամ« Թաքցնել ժամանակագրությունից », եթե ունեք ինտերֆեյս անգլերեն լեզվով: Ընտրելով այս տարբերակը, ձեզ անմիջապես կցուցադրվի մի հաղորդագրություն, ըստ որի `նշված հրապարակումը կվերանա ձեր կենսագրությունից, բայց այն դեռ կարող է գոյություն ունենալ Facebook- ի որոշակի անկյուններում, հատկապես եթե այն տարածված էր նախապես: Ամենակարևորն այն է, որ եթե ինչ-որ մեկը այցելի ձեր պրոֆիլ, նա այլևս չի տեսնի այդ հաղորդագրությունը:

Եթե ​​սխալմամբ գրառում եք թաքցրել և ցանկանում եք այն կրկին տեղադրել ձեր պրոֆիլում, ապա պետք է անցնեք պրոֆիլի վերևում «Գործողությունների մատյան» բաժնում, ապա աջ ընտրացանկում կգտնեք հատուկ տարբերակ, որը կոչվում է «Ձեր թաքցրած գրառումները» Կտտացրեք այդ տարբերակին և այնուհետև գնացեք յուրաքանչյուր հրապարակման աջ կողմում, որը ցանկանում եք վերաակտիվացնել, ինչպես երեւում է վերևում նշված նկարում:


Հոդվածի բովանդակությունը հավատարիմ է մեր սկզբունքներին խմբագրական էթիկա, Սխալի մասին հաղորդելու համար կտտացրեք այստեղ.

Եղիր առաջին մեկնաբանողը

Թողեք ձեր մեկնաբանությունը

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու: Պահանջվող դաշտերը նշված են *

*

*

  1. Տվյալների համար պատասխանատու. Actualidad բլոգ
  2. Տվյալների նպատակը. Վերահսկել SPAM, մեկնաբանությունների կառավարում:
  3. Օրինականություն. Ձեր համաձայնությունը
  4. Տվյալների հաղորդագրություն. Տվյալները չեն փոխանցվի երրորդ անձանց, բացառությամբ իրավական պարտավորության:
  5. Տվյալների պահպանում. Տվյալների շտեմարան, որը հյուրընկալվում է Occentus Networks (EU) - ում
  6. Իրավունքներ. Timeանկացած պահի կարող եք սահմանափակել, վերականգնել և ջնջել ձեր տեղեկատվությունը: