Sony Xperia 10 II diénggalan kana Android 11 sakumaha anu direncanakeun

Sabulan mangbulan saprak Google ngaluncurkeun vérsi ahir Android 11 pikeun kisaran Piksel, jumlah pabrik anu ngamutahirkeun terminalna kana versi Android anu pang anyarna beuki ningkat dina laun langkung laun tibatan anu anjeun ngarepkeun. Pabrikan pangénggalna anu nembé ngaluarkeun pembaruan anu saluyu nyaéta Sony.

Sony nembé dileupaskeun, sapertos kitu diumumkeun di akhir Nopémber, ningkatkeun ka Android 11 pikeun Xperia 10 II, telepon kalayan téknologi 5G anu diluncurkeun di pasar dina bulan Pébruari 2020, sanaos henteu dugi ka nagara-nagara sanés dugi ka tengah taun.

 

Numutkeun ka jalma-jalma ti XDA Forum sareng urang ogé tiasa maca dina Reddit, pembaruan ieu kalebet tambalan kaamanan pikeun sasih Désémber sareng kanggo waktos ayeuna, éta parantos mimiti sayogi di Asia Tenggara, janten sababaraha dinten, atanapi panginten saminggu dugi ka sésana nagara-nagara dimana Sony parantos ngomersialkeun terminal ieu.

Sony henteu biasana ngadamel seueur parobihan dibandingkeun sareng versi resmi yén Google ngaluncurkeun pasar, salami éta henteu diwatesan ku pakakas sistem, sahingga anu gaduh modél ieu bakal tiasa ngaraosan paling, upami henteu sadayana, tina fungsi-fungsi anu parantos sumping ti tangan Versi sabelas tina Android sapertos kadali multimédia anyar, bewara paguneman, gelembung, kamampuan ngarekam layar, kadali bumi pinter anyar ...

Pembaruan ieu langkung enteng tibatan anu anjeun ngarepkeun, sapertos nyokot kirang ti GB. Sanaos kitu, upami anjeun hoyong apdet diunduh gancang-gancang sareng anjeun henteu hoyong nganggo tingkat data anjeun, anjeun kedah ngantosan momen nalika anjeun mimiti ngeusi batre terminal anjeun unggal wengi. Tangtosna, émut ngadamel cadangan sateuacanna, anjeun moal terang upami aya anu nelepon nalika prosés pembaruan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.