Eder Ferreno

Pecinta téknologi sacara umum sareng Android khususna. Abdi resep mendakan aplikasi sareng gim énggal sareng ngabagi trik sareng anjeun. Editor salami lima taun. Kuring ogé nyerat Pitunjuk Android, Pitulung Android sareng Forum Seluler.