daniplay

Kuring ngamimitian nganggo Android sareng Impian HTC di taun 2008. Karep kuring lahir ti saprak sataun éta, ngagaduhan langkung ti 25 telepon nganggo sistem operasi ieu. Dinten ayeuna kuring diajar ngembangkeun aplikasi pikeun sistem anu béda, kalebet Android.