Kumaha carana muka Oneplus 5T muka konci dina Android anjeun

Sanaos seueur anu mikir yén Apple parantos nimukeun muka konci raray ngalaksanakeunna salaku hal anu énggal dina iPhone X anjeun, Kaleresan ieu mangrupikeun fungsionalitas anu ditambihan dina Android asli pikeun sababaraha waktos, upami kuring émut leres sareng data abdi henteu lepat, ieu mangrupikeun nambihan fungsionalitas dina vérsi Android AOSP kumargi Android 5.0 Lollipop sumping.

Sanaos leres éta gumantung kana pabrikan pikeun ngalebetkeun éta kana pungsionalitas Android dina setélan Smart Lock, anu sanés sadayana pabrik damel, contona LG G6 sareng Android 7.0 henteu ngagaduhan pilihan muka konci dina Smart Lock sedengkeun Xiaomi Mi A1 ngabawakan salaku standar. Nya, nempatkeun ieu kumisan, dinten ieu kuring bakal ngaléngkah jauh sabab kuring bakal ngajar anjeun kumaha carana gaduh muka muka Oneplus 5T yén éta sanggup muka konci terminal ku ukur ningali éta ti payun sareng ngalangkungan layar konci, anu ngajantenkeun langkung saé tibatan muka muka konci anu terintegrasi salaku standar dina Smart Lock, anu henteu sanggup muka konci terminal kumargi urang ngajantenkeun anjeun kedah geser layar konci pikeun lebet sistem operasi kami.

Kumaha carana muka Oneplus 5T muka konci

Muka konci muka di jero Smart Lock dina Xiaomi Mi A1

Muka konci muka di jero Smart Lock dina Xiaomi Mi A1

Hal kahiji anu anjeun kedah parios nyaéta dina setélan / pilihan kaamanan Android anjeun, dina pilihan Smart Lock nyaéta fungsi Face Unlock.

Buka konci raray dina konci Android Smart

Henteu aya Face Muka konci dina pilihan Smart Lock tina LG G6

Upami terminal Android anjeun henteu ngagaduhan pilihan ieu kusabab pabrikna parantos ngalih kana nerapkeunana dina Smart Lock, maka sanés tutorial ieu ogé aplikasi anu kuring badé nampilkeun anjeun moal aya gunana pikeun anjeun, sanajan anjeun henteu nyerah sabab éta saleresna mah. Naha anjeun hoyong resep muka konci raray dina gaya Oneplus 5T atanapi iPhone X sorangan, anjeun masih tiasa kéngingkeun éta unduh aplikasi anu kuring mamatahan anjeun dina artikel ieu sareng dina pidéo anu kuring tinggalkeun di handap.

Upami sabalikna sareng sakumaha anu urang pilari Leres, anjeun gaduh pilihan muka konci raray dina Smart Lock, satuluyna, saatos ngamungkinkeun sareng ngarékam rupa anjeun Dina cara nu sami urang biasana ngarekam sidik jari kami tapi nganggo kaméra hareup Android sareng wajah urang, maka urang ngan ukur kedah buka Google Play Store sareng ngaunduh aplikasi AutoInput pikeun ngonpigurasikeunana dina cara kuring ngajelaskeun dina video napel.

Unduh AutoInput ti Google Play Store

Input otomatis
Input otomatis
pamekar: joaomgcd
harga: bebas
  • Potret layar Otomatis
  • Potret layar Otomatis
  • Potret layar Otomatis
  • Potret layar Otomatis
  • Potret layar Otomatis

Gabung sareng Komunitas Androidsis

Logo Androidsis Komunitas

Pikeun ngarengsekeun sareng sapertos biasana kuring biasana, Kuring nyarankeun yén anjeun ngalangkungan grup Telegram, Komunitas Androidsis ti saprak éta anjeun bakal mendakan naséhat sareng urang tiasa méréskeun mamang anjeun ngeunaan tutorial praktis ieu gaduh muka konci Oneplus 5T dina Android. Sadaya ieu ku cara langsung ngalangkungan kontak tinulis dina grup Chat terbaik dina Android sadayana Telegram.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)