Ieu mangrupikeun kaulinan mobile pangkolotna pikeun Android

Ieu mangrupikeun kaulinan mobile pangkolotna pikeun Android

Di Play Store aya rébuan kaulinan, masing-masing langkung saé tibatan anu sanés, sareng, ti saprak diluncurkeun sareng sistem operasi Android salaku toko standar sistem operasi sélulér ieu, éta parantos ngumpulkeun seueur judul langkung ti 10 taun. . Ku alatan éta, aya sababaraha anu umurna sababaraha taun, sareng di handap ieu kami daptar pangkolotna di toko.

Di handap ieu, anjeun bakal mendakan judul-judul anu anjeun pasti parantos maén atanapi, sahenteuna, kantos nguping, sabab, janten salah sahiji anu pangkolotna, aranjeunna parantos nampi popularitas anu ageung salami mangtaun-taun.

Doodle Luncat

luncat corétan

Doodle Jump mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu munggaran pencét Play Store. Ieu sumping ka iPhone sateuacanna, taun 2009, tapi henteu dugi ka sataun saatosna, dina 2010, éta diluncurkeun dina Android. Ti saprak éta, éta parantos kéngingkeun langkung ti 50 juta unduhan sareng reputasi bintang 4.4 dumasar kana langkung ti 1 juta ulasan sareng rating.

Pokokna, Naon anu anjeun kedah laksanakeun dina Doodle Jump nyaéta luncat tanpa lirén, praktis infinitely. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu bisa nyorong diri dina platform anu muncul unggal waktos Anjeun naek beuki loba; lamun ngan hiji gagal, kaulinan bakal leungit. Dina perjalanan ka jangkung, kabeneran, anjeun tiasa nampi seueur kakuatan sareng kamampuan (jet pack, trampolines, trampolines, propeller caps ...) anu bakal ngabantosan anjeun ngaluncat langkung luhur sareng langkung gancang.

Kana waktu, éta geus diropéa kalawan dunya anyar. Anu ditaroskeun, aya 12 dina waktos ayeuna, diantarana aya anu ti leuweung, anu sanés ti luar angkasa sareng sababaraha deui anu témana pikaresepeun. Grafik na, salian ti éta, saderhana pisan, tapi sanaos éta dilakukeun pisan. Éta ogé ngagaduhan sistem peringkat global dimana anjeun tiasa ngukur diri anjeun ngalawan pamaén ti sakumna dunya, salami anjeun gaduh aksés kana Internét. Hal séjén anu kedah diperhatoskeun nyaéta yén éta hadir sareng prestasi anu kedah diatasi, anu ngajantenkeun éta langkung nangtang.

Doodle Luncat
Doodle Luncat
pamekar: Lima Langit LLC
harga: bebas
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat
  • Screenshot Doodle Luncat

Manuk ambek

manuk ambek 2

Angry Birds, salian ti keur salah sahiji judul munggaran anu sumping ka Play Store nalika diluncurkeun, nyaeta sejen tina kaulinan nu pang populerna jeung diundeur dina sajarah toko, kitu ogé dina iPhone App Store. Sanaos kaulinan aslina, nyaéta Angry Birds, teu aya sapertos kitu, aya varian sanésna anu nawiskeun pangalaman ningkat Angry Birds ti sakitar 10 sababaraha taun ka pengker, sareng anu paling caket kana kamiripan nyaéta Angry Birds 2 , anu dirilis dina 2015, sababaraha taun ti harita.

Aya ogé judul sapertos Angry Brids POP Bubble Shooter, Angry Birds Explore, Angry Birds Evolution, Angry Brids Match 3 sareng anu sanésna.

5 kaulinan dahareun pangalusna pikeun mobiles Android
Tulisan anu aya hubunganana:
5 kaulinan dahareun pangalusna pikeun mobiles Android

Dina Angry Birds 2, kitu ogé dina batur disebutkeun, Anjeun kudu ngalengkepan misi, sarta ieu ngelehkeun babi nu geus maling endog manuk ambek. Ngaliwatan slingshots, manuk kudu dibuka pikeun ngancurkeun bénténg babi. Unggal manuk gaduh kamampuan atanapi kakuatan anu unik anu ngajantenkeun langkung atanapi kirang ngaruksak, gumantung kana kaayaan.

Grafik dina Angry Birds 2 parantos umurna saé, janten 3D sareng kualitas anu saé. Dina judul ieu aya seueur dunya sareng tingkatan, Masing-masing langkung hese tibatan anu sanés, naha éta ngajamin jam sareng jam hiburan sareng kasenangan ... teu nanaon game Angry Birds 2 parantos langkung ti 100 juta unduhan, sareng teu kedah disebatkeun sadaya kaulinan dina Internét. .seri, nu tebih ngaleuwihan hiji miliar undeuran di Android Play Store nyalira.

Angry Birds 2
Angry Birds 2
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar
  • Angry Birds 2 Potret layar

Subway para peselancar

peselancar subway

Subway Surfers ogé kalebet dina daptar kaulinan Android pangkolotna ieu dileupaskeun taun 2012, sakitar sapuluh taun ka pengker. dinten ieu, Éta parantos ngagaduhan langkung ti 1.000 juta unduhan di Play Store.

Dina kaulinan ieu anjeun kudu ngajalankeun atawa, rada, internetan tanpa stopping. Sanajan kitu, teu aya laut pikeun eta, sumawona ombak ... Gantina, aya ngan karéta jeung kota jeung jalur karéta sajajalan. Tugasna nyaéta kabur ti inspektur ambek-ambekan sareng anjingna, anu nyobian "nuturkeun hukum", dina waktos anu sami anjeunna hoyong ngeureunkeun anjeun dina sagala biaya.

Nalika anjeun maju ngaliwatan kaulinan, hahalangna beuki hese. Ku sabab kitu, agility pohara penting dina kaulinan ieu, saprak anjeun kudu mindahkeun ramo anjeun gancang ulah aranjeunna sarta, dina waktos anu sareng, meunang sagala mungkin koin jeung kakuatan anu bakal nulungan anjeun dina prosés.

Subway para peselancar
Subway para peselancar
pamekar: SYBO Kaulinan
harga: bebas
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers

buah Ninja

buah ninja

sababaraha taun ka tukang, Fruit Ninja mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling viral sareng dicoo dina waktosna. Éta sumping ka telepon Android sakitar 10 taun ka pengker sareng gaduh langkung ti 500 juta undeuran sareng rating bintang 4.5 dina toko.

Dasarna, naon anu anjeun kedah laksanakeun dina Buah Ninja nyaéta Potong sadaya buah anu nembongan dina layar. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun bakal boga loba bilah keur nyiksikan aranjeunna dina combos jeung, ku cara ieu, meunang leuwih titik. Tangtu, ulah motong hal anu teu buah, sabab bisa downfall Anjeun lamun nyieun kasalahan; precision mangrupakeun konci di dieu.

Di sisi séjén, aya sababaraha modus, kitu ogé sababaraha minigames, pikeun ngalirkeun waktu dina Fruit Ninja. Kéngingkeun bilah anu pangsaéna sareng dojos anu paling endah sareng bersaing dina multiplayer lokal sareng réréncangan anjeun.

Buah Ninja®
Buah Ninja®
harga: bebas
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®
  • Potret layar Buah Ninja®

Hikayat Candy Crush

Hikayat Candy Crush

Pikeun rengse, urang kudu Candy Crush, kaulinan anu peryogi sakedik atanapi henteu aya perkenalan, saprak, saluareun judul sejen lila-nangtung dina Android Play Store, eta oge salah sahiji kaulinan nu paling dimaénkeun sarta suksés dina platform mobile na desktop.

Ieu mangrupikeun kaulinan anu meryogikeun kapasitas résolusi anu saé sareng seueur konsentrasi pikeun réngsé sacara lengkep, sabab éta ngagaduhan ratusan tingkatan teka-teki dimana sadaya papan kedah direngsekeun, dimana urang bakal mendakan permen warna anu béda-béda sareng. wangun.

Hikayat Candy Crush
Hikayat Candy Crush
pamekar: raja
harga: bebas
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot
  • Permen Crush Saga Screenshot

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.