Kaulinan baseball pangalusna pikeun Android

Baseball kaulinan Android

Baseball sanés olahraga anu kawéntar di Éropa. Kasuksésan na langkung difokuskeun ka Amérika Kalér, Amérika Serikat janten langkung spésifik. Sanaos, éta mangrupikeun olahraga anu parantos nyiptakeun seueur kaulinan. Ogé kaulinan pikeun Android, kumargi pamilihanna parantos ningkat kana waktos.

Kusabab kitu, Teras kami ngantepkeun anjeun pilihan kaulinan baseball anu pangsaéna pikeun Android. Serangkaian kaulinan anu anjeun tiasa unduh ti Play Store sareng saha anu resep olahraga ieu. Siap mariksa pilihan kaulinan ieu?

Sajaba ti éta, hal anu pangsaéna ngeunaan pilihan kaulinan ieu nyaéta sadayana tiasa diunduh gratis dina alat Android kami. Janten urang tiasa ngaraos olahraga ieu tanpa nyéépkeun artos sepeser pun. Kaulinan naon anu aya dina daptar?

Baseball Android

TAP SPORTS BASEBALL 2016

éta salah sahiji gim olahraga ieu kalayan grafik anu langkung saé. Perlu dicatet yén éta ngagaduhan grafik anu réalistis pisan, janten saolah-olah pangguna maénkeun baseball nyata. PUrang tiasa maén dina MLB sareng ngatur regu. Salian ti ngararancang stratégi pikeun tiasa naék salaku anu meunang liga ieu. Janten saolah-olah urang urang janten palatih.

La ngaunduh kaulinan baseball ieu kanggo android gratis. Sanaos kami mendakan beuli di jerona.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

MLB 9 Hungkul 17

Éta kaulinan sanésna éta tetep satia pisan sareng réalistis pikeun liga Amérika ayeuna, MLB. Dina pertandingan ieu kami gaduh kamungkinan maén dina 30 stadion anu aya dina liga. Di sagigireun kakuatan milih tina 800 pamaén anu aya di jerona. Kedah sorot grafik 3D tina kaulinan ieu, anu ngabantosan ngajantenkeun langkung réalistis sareng épéktip.

deui, unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos, dina jero gim kami mendakan pembelian kanggo maju langkung gancang.

MLB 9 Hungkul 23
MLB 9 Hungkul 23
pamekar: Com2uS
harga: bebas
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar
  • MLB 9 panginepan 23 Potret layar

Baseball Star

Kami tetep dina baseball tapi urang ngalih kana gim anu langkung animasi. Janten kirang realistis, tapi ngahibur pisan. Grafik masihan éstétika anu béda sareng ngajantenkeun sanés ngan ukur kaulinan olahraga anu sanés. Naon deui, Peryogi dicatet yén éta ngagaduhan sababaraha modus gim. Hal anu ngajantenkeun pilihan anu langkung lengkep pikeun pangguna. Urang tiasa maénkeun liga dugi ka 128 gim sareng urang ogé ngagaduhan modeu tangtangan.

Kaulinan anu pikaresepeun kalayan grafik anu saé. Sajaba ti éta, henteu kedah nyambung kana internét maén. The ngaunduh kaulinan pikeun Android gratis, sanaos sapertos ka buruan sanésna, kami mendakan beuli di jerona.

Baseball Star
Baseball Star
pamekar: playus lemes
harga: bebas
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball
  • Screenshot Star Baseball

Baseball Kings!

Judul sanésna éta bet dina estetika anu istiméwa pisan sareng béda, tapi éta ngajadikeun éta pisan istiméwa pikeun alesan éta. Éta ngagaduhan grafik 3D sareng kualitasna saé sepanjang waktos. Ogé, éta kedah diperhatoskeun kumaha saderhana kontrolna dina kaulinan ieu. Kusabab éta ngajantenkeun pangalaman pangguna positip pisan sepanjang waktos. Kami gaduh hiji jumlah badag tim sareng pamaén anu tiasa dipilih. Salaku tambahan, nalika urang ngéléhkeun urang tiasa ngaropea aranjeunna.

Parantos rupa modeu kaulinan, kalebet modeu karir. Urang ogé tiasa ningali statistik tim baseball urang sepanjang waktos tiasa ningkatkeun kamajuanana. La unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sapertos kaulinan anu sanésna, anjeun gaduh pameseran di jero.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Ieu pilihan urang jeung kaulinan baseball pangalusna pikeun Android. Hatur nuhun kana judul-judul ieu, bakal langkung pikaresepeun sareng ngahibur mendakan olahraga ieu anu kawéntar di Amérika Serikat. Tah éta a pilihan anu hadé pikeun kaluar tina maén bal atanapi baskét anu biasa ayeuna sayogi kanggo Android. Kumaha saur anjeun ngeunaan pilihan kaulinan baseball ieu? Naha aya anu langkung nénten pikeun anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.