Sony Xperia Z2, langkung tahan tibatan anu urang pikir

Petualangan ekstrim tina Sony Xperia Z2

Di dieu kuring nyaritakeun carita anu luar biasa pikeun Sony Xperia Z2, Cai Asin, jero sapuluh méter sareng genep minggu ka hareup. Kumaha carana Sony Xperia Z2 jaga petualangan ekstrim ieu?

Sony Xperia Z Ultra

Sony parantos nampilkeun Sony Xperia Z Ultra, anu phablet munggaran pabrikan Jepang anu tujuanana pikeun bersaing sareng kisaran Note Samsung.

Sony Xperia M2

Sony parantos nampilkeun Sony Xperia M2, terminal kalayan fitur anu pikaresepeun pisan sareng harga anu saé pisan.

Sony Xperia Z1 Compact

Analisis Sony Xperia Z1 Compact, terminal high-end anu menonjol pikeun ukuran layar na: 4.3 inci.

Sony Xperia Z2

Tanggal 24 Pébruari, Sony nampilkeun Sony Xperia Z2, tempat kerja anyar raksasa Jepang anu menonjol pikeun kaméra sareng prosesorna.

Operasi Sony Stamina Mode Stamina

Tim pangembang Sony ngajelaskeun dina halaman wébna kumaha Stamina Mode jalanna sareng kumaha éta ngabantuan urang ngahémat umur batre.

Sony Xperia Z

Sony nunjukkeun workhorse anyarna, Sony Xperia Z. Alat anu performa luar biasa sareng anu tahan pikeun tahan cai sareng lebu.

Xperia U, Emod Beresih AOSP UI

Dinten ieu kami masihan anjeun Mod pikeun masang statusbar sareng ménu setélan AOSP dina Sony Xperia U. Ku ieu kami tiasa masihan tampilan anyar pikeun ponsel kami

Xperia P, Sony Xperia Z Mod Pack

Dinten ieu kami masihan anjeun Mod Pack pikeun Sony Xperia P pikeun masihan tampilan Sony Xperia Z sareng aplikasi sareng fungsina anu dibawa. Lebet sareng cobian.

Xperia S, Rom XS B-Room vérsi 5.1

Dinten ieu kami masihan anjeun Elroysde XS B-Room versi 5.1 pikeun Sony Xperia S, dumasar kana firmware resmi Sony pang anyarna sareng pinuh ku kustomisasi sareng fluidity

Sony Xperia Z, RomAur Update Vérsi 1.4.1

Dinten ieu kami nyandak ROM RomAur v1.4.1 ti koki Auras76 pikeun Sony Xperia Z, dumasar kana firmware resmi Sony pang anyarna sareng pinuh kustomisasi sareng fluidity

Xperia U, Rom JB eXperience ™ v2

Dinten ieu kami masihan anjeun Divaksh's JB eXperience ™ v2 pikeun Sony Xperia U, dumasar kana firmware resmi Sony pang anyarna sareng pinuh ku kustomisasi sareng fluidity anu hébat.

Xperia T, Rom Xperia Panasaran v2.2

Dinten ieu kami mawa ROM Recoba Xperia Curiosity v2.2 pikeun Sony Xperia T, dumasar kana firmware resmi Sony Jelly Bean panganyarna sareng pinuh kustomisasi.

Xperia P, Rom Jelly krim Xperia Z gaya 2.5

Dinten ieu kami masihan anjeun Jelly cream Xperia Z style 2.5 ku Arthur_1 kanggo Sony Xperia P, dumasar kana firmware resmi Sony pang anyarna sareng pinuh ku kustomisasi.

Xperia Z, Akar sareng Pamulihan

Tutorial pikeun akar Sony Xperia Z gancang sareng gampang. Kalayan ieu urang tiasa masang mod anu béda, ngadamel cadangan, masang ROM, sareng seueur deui.

Sony Xperia U, Full Rom Xperia V2

Dinten ieu kami masihan anjeun Total Xperia V2 ROM tina Total Xperia Team pikeun Sony Xperia U, dumasar kana firmware resmi Sony pang anyarna sareng pinuh ku kustomisasi.

Sony Xperia S, Rom NatureXperiaV3 RC

Dinten ieu kami nyandak DevSxSTeam ROM NatureXperiaV3 pikeun Sony Xperia S, dumasar kana firmware resmi resmi Sony 6.1.A.2.55, éta pinuh ku kustomisasi

Cyber-shot Mod pikeun Xperia 2012

Tutorial masang Cyber-shot Mod pikeun kaméra Xperia taun 2012. Mod ieu nyandak ekstensi énggal pikeun kaméra sapertos modeu HDR dina poto.

Xperia S, Akar sareng Pamulihan

Tutorial pikeun akar sareng masang pamulihan dina Sony Xperia S ku cara saderhana. Kalayan ieu urang tiasa masang mods anu béda, ngadamel cadangan, masang ROM.

Xperia U, Akar sareng Pamulihan

Tutorial pikeun akar sareng masang pamulihan dina Sony Xperia U ku cara saderhana. Kalayan ieu urang tiasa masang mods anu béda, ngadamel cadangan, masang ROM.

Xperia P, Akar sareng Pamulihan

Tutorial pikeun akar sareng masang pamulihan dina Sony Xperia P ku cara saderhana. Kalayan ieu urang tiasa masang mods anu béda, ngadamel cadangan, masang ROM.

Smart Watch: Jam pinter Sony

Sony Smart Watch dijual di halaman resmi anu sami ngan ukur 129 euro, kalayan sistem operasi Android sareng seueur deui.

Berita pikeun gamer (I). Maén PSP dina Android?

Sony parantos merhatoskeun kamekaran ieu dina industri video game. Éta parantos ngalaksanakeun éta nalika ngaleupaskeun Xperia Play, ngenalkeun konsép "konsol-telepon" sareng ayeuna deui. Kusabab éta, Sony bakal ngaleupaskeun vérsi pidéo pidéo PSP na pikeun sauntuyan alat Android na.