Desain OnePlus 6 diungkabkeun dina renders anyar

OnePlus 6

The OnePlus 6 janten salah sahiji protagonis hébat dina minggu-minggu ayeuna. Kelas luhur mérek Cina, anu kedah gancang pencét pasar, janten korban seueur bocor. Ayeuna, kamungkinan desain alatna parantos bocor. Ayeuna urang parantos rupa-rupa renders di mana anjeun tiasa ningali naon anu diarepkeun janten desain akhir na.

Hatur nuhun kana renders ieu kami tiasa kéngingkeun ideu naon anu urang tiasa ngarepkeun tina OnePlus ieu 6. Kabocoran anu saatosna Bocor yén teleponna tiasa dipasihkeun dina 5 Méi di Cina. Janten urang diajar langkung seueur rinci ngeunaan alat éta.

Renders ieu nunjukkeun urang desain sarupa kabocoran panganyarna. Hal anu ngajantenkeun urang yakin yén éta leres-leres tiasa janten desain akhir anu luhur. Sanaos kabocoran. Kituna, anjeun henteu kedah percanten 100% yén éta gambar asli tina desain akhir alat.

OnePlus 6 rendering

Dina gambar urang tiasa ningali éta kiyeu parantos kawéntar pisan dina layar OnePlus 6. Sedengkeun pigura anu handapna rada langkung kompak tibatan OnePlus 5T. Salaku tambahan, di tukang urang mendakan a kamar duaan, disusun nangtung. Janten henteu seueur teuing kejutan dina hal ieu.

Dina kaméra tukangna urang mendakan sénsor sidik. Ogé lampu kilat LED ganda. Sigana OnePlus 6 parantos nyatet desain Galaxy S9 + dina hal ieu.. Salaku tambahan, kami parantos tiasa ningali yén telepon diperkirakeun sumping dina sababaraha warna dina pasaran. Kusabab urang tiasa ningali dina warna biru, bodas sareng hideung.

Jieun OnePlus 6

Kadatangan OnePlus 6 beuki deukeut. Sababaraha média nunjukkeun yén presentasi telepon bakal lumangsung dina 5 Méi. Janten tiasa waé dina opat minggu éta alat canggih bakal aya di antara urang. Pasti salami sababaraha dinten ka payun urang bakal diajar langkung seueur ngeunaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.