[VIDEO] Otherworld Legends nyaéta kaulinan Androidsis COOL Agustus

Otherworld Legends parantos ngantepkeun sensasi anu pangsaéna pikeun urang nalika urang nyarioskeun perkawis anjeunna sababaraha minggu ka pengker. Sareng éta naha urang milih éta salaku kaulinan COOL Androidsis bulan Agustus.

RPG anu hébat pikeun aksi murni sareng dimana tingkat dihasilkeun sacara acak unggal-unggal karakter urang maot ku sentuhan sapertos nakal anu anjeunna resep pisan. Datang ti Kamar Chilly, panyipta Ksatria Jiwa hébatÉta dina basa Spanyol sareng éta bakal ngantep anjeun jam sareng hiburan.

Salah sahiji bajingan-sapertos anu paling hadé dina waktos ayeuna

Kujang

Iwal ti Dead Cells, Otherworld Legends diposisikan salaku salah sahiji anu siga tukang bajingan ayeuna anu hadé sareng salaku anu urang tiasa alamat upami kami nyandak sakedik tina naon anu Diablo 2 kagungan. Nyaéta, peta dihasilkeun deui pikeun urang ngajajah, sareng ieu sami sareng pahlawan urang ngagaduhan kahirupan.

Sareng éta dina Otherworld Legends, upami urang kaleungitan nyawa urang, sakumaha anu kajantenan di Diablo 2 nalika urang ngamimitian pertandingan ti mimiti, peta regenerates ku galeri anyar, lingkungan, bos final, objék sareng seueur deui.

Anu mimitina urang milari kaulinan tina gaya ieu persis anu anyar di Chilly Room sareng yén dina sababaraha minggu parantos ngahontal satengah juta unduhan sareng skor rata-rata 4,4.

Bumi

Dina video éta kami nunjukkeun anjeun bagian tina midangkeun éta sareng kumaha urang tiasa ngatur sareng karakter gratis gim. Sésana dibayar sareng éta mangrupikeun modél anu aranjeunna gaduh freemium sahingga anjeun henteu kedah ningali iklan; nyatana dina pidéo dina sababaraha menit anu diputer anjeun tiasa ningali henteuna iklan.

Teras kumaha saatos sababaraha évaluasi, kumargi aya sababaraha pertandingan anu sanés anu tiasa lebet paling kerén bulan ieu sakumaha aranjeunna Swirl Biru, O el énggal ti tom clancy anu ngagaduhan tangan luhur pikeun nampilkeun dirina pikeun bulan payun, atanapi anu hébat Jiwa Anime Legenda.

janten urang tetep sareng Otherworld Legends salaku kaulinan COOL Androidsis bulan Agustus taun ieu 2020. Ayeuna, nikmati!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)