BlackBerry Key2 LE aya di dieu ku keyboard QWERTY fisik kanggo ngajauhan dirina tina kompetisi

BlackBerry

BlackBerry Key2 LE ayeuna resmi pikeun nunjukkeun yén saurang tiasa dibédakeun sareng elemen sapertos keyboard QWERTY fisik. Telepon anu urang parantos terang sababaraha hal ngeunaan sababaraha minggu ka pengker sareng éta parantos janten kanyataan pikeun teuleum ka pasar Android anu sesah.

BlackBerry Key2 LE dicirikeun ku janten vérsi Key2 anu langkung mirah sareng anu nempatkeun aksen dina chip Qualcomm Snapdragon 636 na, 4GB RAM na sareng batréna anu ngahontal 3.000 mah. Mobile pikeun ninggalkeun Gboard sareng SwiftKey.

BlackBerry Key2 LE mangrupikeun terminal anu nganggoka 4,5 inci layar Resolusi LCD 1620 × 1080 IPS LCD, sareng anu gaduh chip na Qualcomm Snapdragon 636 chip anu parantos disebatkeun, sakitar 4GB RAM sareng 32 atanapi 64GB panyimpenan (gumantung kana modél anu urang mésér). Éta ogé nawiskeun dukungan microSD.

Salah sahiji elemen anu paling narik sareng ngabedakeun na nyaéta 35-kibor keyboard QWERTY fisik backlit sareng sensor sidik dina palang luar angkasa. Dua komponén ieu nyalira ngabédakeun BlackBerry Key2 LE tina sésa-sésa kompetisi, janten éta disayogikeun salaku terminal anu ngan saukur unik.

Fisik

Dina bagian anu némpél kaméra, éta ngagaduhan 13MP + 5MP dual dina tonggong sareng payun anu tetep 8 megapiksel. Dina parangkat lunak éta ngahontal Android 8.1 Oreo sareng dina rohangan anu diilikan ku batréna ngagaduhan kapasitas 3.000 mah. Langkung ti cukup pikeun ponsel anu henteu langkung ti 4,5 inci dina layar, anu bakal janten cacad pikeun seueur anu hoyong ngaraosan kontén multimédia dina layar ageung.

BlackBerry Key LE ngahijikeun perangkat lunak khusus pikeun kontrol privasi sareng BlackBerry Hub. Éta ogé nawiskeun pangrojong pikeun Google Pay, sareng dipiharep tiasa diénggalan kana Android 9 Pie.

El BlackBerry Key2 LE parantos resmi sareng bakal sumping harga 399 euro dina versi 32GB sareng sakitar 429 euro kanggo modél 64GB. Terminal unik, tapi anu henteu gaduh sakedik layar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.