Day R Survival, analisa kasalametan anu pangsaéna pikeun Android

Salah sahiji genre karesep kuring nyaéta Survival. Kuring resep siga budak sangsara sarébu kasusah pikeun salamet dina video game sapertos kieu. Kuring parantos lami milari gim gaya ieu pikeun Android sareng tungtungna kuring mendakanana: Day R Survival henteu diragukeun nyaéta kaulinan salamet anu pangsaéna pikeun Android.

Kusabab kitu kuring nyandak lengkep Analisis video Day R Survival, kaulinan salamet anu bakal ngareuwaskeun anjeun. Naha anjeun wani ngamimitian petualangan bahaya ngalangkungan wilayah radioaktif pikeun milarian kulawarga anjeun?

Day R Survival, kaulinan survival pamungkas pikeun telepon Android Anjeun

Dinten Sunda salamet

Titik anu mimiti pikaresepeun pikeun kaulinan ieu sareng mékanisme permainan na: panganteur na pisan saderhana sareng intuitif yén dina waktos anu singget anjeun bakal ngawasaan sistem Day R Survival, anu ogé dianggo pikeun ampir alat naon waé kusabab sarat na minimal.

La Musik gim sacara sampurna nyetél kaayaan ku nada suram anu ngabantosan anjeun pikeun nyerep anjeun dina Uni Soviét pasca nuklir anu dahsyat. Tempat anu pinuh ku kota anu bakal kami anggo pikeun kéngingkeun objék sareng tuang anu sanés pikeun hirup dugi ka pendak sareng kulawarga di Vladivostok.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina analisis pidéo lengkep kami ngeunaan video game ieu, Day Sunda Survival sanés kaulinan anu saderhana. Henteu aya anu jauh tina kanyataan. Pikeun ngamimitian, sanaos aya tutorial pondok anu ngajelaskeun mékanisme panganteur, urang teu gaduh inpormasi ngeunaan gim; Kami henteu terang kumaha ngagolak cai, kami henteu ngagaduhan parabot, teu nganggo baju ... Hayu, urang mimitian ampir taranjang di daérah anu rusak ku radioaktivitas. Naon anu tiasa langkung parah?

Dinten Sunda salamet

Ieu tempat lingkungan anjeun asup, dieusian radioaktivitas di kota-kota sareng éta, upami anjeun cicing panjang teuing, anjeun bakal mayar leres pisan. Kabeneran ku waktos anjeun bakal diajar cara-cara ngirangan masalah ieu, upami anjeun salamet cukup lami, sabab upami aya hal Day R Survival ngeunaan, éta sangsara salamet.

Nya pikeun anu urang tambihan teh vermin béda anu urang bakal patepung sapanjang buruan sareng yén aranjeunna bakal nyobian ngajantenkeun kahirupan sakedik langkung sesah ku nyerang urang dina kasempetan sakedik, urang sateuacanna kaulinan anu sesah pisan tapi pohara adiktifna.

Entong sono kasempetan pikeun nyobaan salamet anu pangsaéna pikeun AndroidÉmut yén aya versi gratis Day R Survival kalayan henteu aya wates waktos sareng kuring, anu parantos maén mangbulan-bulan, kuring tiasa mastikeun yén anjeun tiasa maén sampurna tanpa mayar, sanaos pikeun 2.89 euro, sigana mangrupikeun salah sahiji Investasi anu pangsaéna .

Dupi anjeun parantos nyobian Day R Survival? Kumaha saur anjeun ngeunaan gim?

Pendapat editor

Dinten Sunda salamet
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
2.89
  • 80%

  • Dinten Sunda salamet
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Gameplay
    Penerbit: 90%
  • Grafis
    Penerbit: 50%
  • Sora
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%


Naros

  • Kaulinan salamet anu sajati
  • Jumlah ageung pilihan sayogi
  • Musikna sampurna ngiringan gim

Kontra

  • Gameplay anjeun panginten henteu pikaresepeun pikeun sadayana

Unduh Day Sunda Survival

Poé Sunda Survival - Survival
Poé Sunda Survival - Survival
pamekar: TtGames
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fidel Garcia Sunda cenahna

    Alus teuing. .. milarian helikopter

    1.    Lino rasirz cenahna

      anjeun mendakanana ??? !!! Kuring nempatan

  2.   Melvin cenahna

    Kuring masangna ti baheula tapi saatos milikna kaulinan henteu ngijinkeun kuring pikeun ngahémat, éta mangrupikeun hal anu gaduh versi gratis atanapi aya kasalahan dina telepon kuring

  3.   Rafa cenahna

    BENJA ... anjeun kedah waspada kana kaayaan cuaca, upami aya badai atanapi angin kencang, gimna bakal ngajantenkeun anjeun terang dina hal éta kuring nyarankeun anjeun ulah kaluar ti kemah pikeun waktos anu lami. Lokasi sareng maka tanpa masihan anu sanés milari katerangan ,,, upami éta nyarios ... cerah ... atanapi anu sami anjeun moal ngagaduhan masalah tapi upami éta nyarios ... badai atanapi angin kencang tetep di sawah kusabab naon waé anjeun , kacapean téh ngomong tangkorak bakal terus naék ,,, salam naon waé patarosan anu ditaroskeun ka kuring

  4.   Matiti cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeun parabot?

  5.   ip lalaki cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeun parabot?