Spésipikasi Sony XZ salajengna dibocorkeun

Gambar-gambar flagship Sony parantos bocor

Sony multinasional parantos dicirikeun taun-taun ayeuna ku henteu terang kumaha ngahontal pangguna anjeun, khususna di pasar smartphone, kumargi sesa produk na tetep nawiskeun kualitas anu cukup luhur, tapi jauh pisan tina ciri na 20 taun ka pengker, nalika gaduh produk Sony mangrupikeun ciri éksklusif sareng kualitas dina bagian anu sami.

Nalika seuseueurna pabrikan smartphone bet lami pisan pikeun nerapkeun layar anu ampir teu aya watesna, jalma-jalma di Sony kami kaget di MWC kapengker ku layar tradisional, kalayan ujungna lega di luhur sareng handapeun, henteu sapertos dina hardware anu kami mendakan di jero, tapi pikeun pangguna klasik, anu penting nyaéta anu anjeun tingali, sanés anu anjeun rasakeun.

Andalannya salajengna Sony

Tapi sigana mah pikeun taun anu urang badé ngamimitian, Sony hoyong bet dina layar anu pang ageungna, ngaminimalkeun pigura, duanana luhur sareng handap, sanaos sigana moal caket pisan kana modél Samsung anu teu aya watesna, tapi sahenteuna, éta sigana parantos mendakan jalanna. Kanggo ayeuna, sareng nalika urang ngantosan presentasi resmi, presentasi anu sigana bakal lumangsung dina kerangka MWC di Barcelona, ​​spésifikasi naon anu bakal janten generasi kadua XZ parantos dibocorkeun.

Numutkeun kana kabocoran ieu, Sony salajengna dina kisaran XZ bakal nawiskeun kami prosésor Qualcomm Snapdragon 845, RAM 4GB, panyimpenan internal 64GB, panyimpenan yén urang bakal tiasa ngagaleuh nganggo kartu microSD, layar 5,5 inci kalayan resolusi Full HD sareng téknologi Triluminos sareng batré 3.130 mAh cocog sareng ngecas gancang.

Bagian tukang terminal, salian ti sensor sidik, bakal nawiskeun kami dua kaméra 12 mpx sasarengan sareng dual flash LED, Sedengkeun di payun Sony bet dina kaméra 15 mpx. Sakabéh set bakal dikokolakeun ku Android Oreo 8.1, logis nunjukkeun yén datangna dina pasaran terminal ieu dijadwalkeun paling awal pikeun akhir Maret atanapi awal April taun payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.