Sony Xperia 10 III parantos dideteksi nganggo Snapdragon 690 sareng 6 GB RAM

Sony Xperia 10III

Dina Pébruari taun kamari, Sony ngaluncurkeun Xperia 10II kawas smartphone pertengahan jengkol sareng diménsi manjang. Alat ieu sumping dina waktos éta sareng Snapdragon 665 salaku chipset prosésor, sareng ayeuna nuju siap ngabagéakeun panerus na, anu bakal sumping salaku Sony Xperia 10 III.

Sareng éta Xperia 10 III parantos mecenghul di Geekbench kalayan prosesor séri Qualcomm 600, tapi langkung maju tibatan anu parantos disebatkeun. Dina gilirannana, platform uji parantos ngungkabkeun inpormasi anu pikaresepeun ngeunaan terminal.

Kieu anu diungkabkeun ku Geekbench ngeunaan Sony Xperia 10 III

Smartphone ieu parantos diuji ku patokan dina nami kode "Sony A003SO". Daptar anu parantos dialungkeun kana terminal performa sedeng ieu nunjukkeun yén éta ngagaduhan Snapdragon 690, chipset prosésor dalapan inti anu sanggup dianggo dina frékuénsi jam maksimal 2 GHz, ngagaduhan ukuran simpul 8 nm sareng ngagaduhan GPU Adreno 619L pikeun ngajalankeun grafik, kaulinan sareng eusi multimédia.

Hal sanés anu urang tiasa mendakan tina daptar Xperia 10 III nyaéta anu ngagaduhan mémori RAM kapasitas 6 GB. Dina gilirannana, sistem operasi anu sami ogé diluncurkeun, sareng éta Android 11, kumaha carana tiasa sanés.

Sanaos Geekbench henteu nyebatkeun inpormasi anu sanés pikeun smartphone anu diarepkeun ieu, disebatkeun yén éta bakal sumping dina dua vérsi rohangan panyimpenan internal, anu 128 sareng 256 GB, sanaos kami pikir éta ngan ukur bakal aya dina hiji varian, sareng nyaéta 128. GB.

Sony Xperia 10 III dina Geekbench

Sony Xperia 10 III dina Geekbench

Di sisi anu sanésna, layar bakal téknologi OLED, resolusi FullHD + sareng waktos ieu bakal ngagaduhan diagonal anu rada ageung anu tiasa nyentuh 6.3 inci, tapi ieu tetep katingali. Urang bakal nampi langkung seueur rinci ngeunaan telepon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.