Dreame L10 Pro vacuum cleaner, analisis, kinerja sarta harga

waktos Ieu urang datangna kalawan ulasan langka sabudeureun bagian ieu. Dina Androidsis kami salawasna mawa anjeun analisis metot ngeunaan alat Android. Tapi kami ogé nyarioskeun ka anjeun sadayana ngeunaan gadget anu pangsaéna dina waktos ayeuna, sareng ngeunaan asesoris anu ngalengkepan smartphone urang. Kami parantos tiasa nguji sababaraha dinten éta Dreame L10 Pro vacuum cleaner.

Uno tina gadget paling nungtut momen lamun urang ngobrol ngeunaan alat pikeun imah. Anjeun moal peryogi automation bumi pikeun ngajalankeun L10 Pro. pinter, vacuum cleaner otonom sarta sanggup ngajaga imah urang beresih tanpa perlu usaha. Émang kunaon urang tiasa ngontrol unggal waktos kalayan bantosan sélulér.

Ngahémat waktos sareng ngabersihan bumi nalika anjeun jauh

Panginten gaduh vacuum cleaner ngan ukur ngalakukeun padamelan éta dianggap kamajuan anu ageung. Tapi kamajuan nyata anu nawiskeun jinis alat ieu nyaéta éta aranjeunna tiasa ngalakukeun pakasaban kotor (dimaksudkeun) sanajan urang teu di imah. Hatur nuhun ka smartphone urang jeung App urang sorangan, urang bisa ngadalikeun beberesih imah ti mana urang aya. 

Mi Imah
Mi Imah
pamekar: Xiaomi Inc.
harga: bebas
  • Mi Bumi Potret layar
  • Mi Bumi Potret layar
  • Mi Bumi Potret layar

Fitur Dreame L10 Pro kamajuan pasar panganyarna ku kituna pamakéan na, sarta di luhur sadayana, hasil eta nawarkeun, mangrupakeun kapuasan pinuh. Kakuatan pikeun nyéépkeun pikeun nyeuseup, ngadalikeun halangan tanpa perlu guncangan, sarta a kontrol tepat karya dilaksanakeun anu katénjo ku mata taranjang. Ayeuna Anjeun tiasa mésér Dreame L10 Pro dina Amazon kalawan harga pangalusna, sarta kalawan tambahan kupon diskon DML10PBF tina 10 euro.

Vacuum cleaner unboxing  Ngimpi L10 Pro

Toél do inventaris naon urang bisa manggihan jero kotak L10 Pro Sajaba ti vacuum cleaner sorangan, urang boga ngecas dasar, nu urang kudu nyambungkeun kabel kakuatan. Urang bakal kudu nempatkeun eta dina tempat kalawan aksés gampang pikeun vacuumingr. Éta sampurna padet dina permukaan naon waé sareng henteu nyandak saloba modél sanés. 

Urang ogé manggihan di jero kotak teh sikat samping sangkan sagala penjuru imah bisa diberesihan. The tank pikeun padet jeung tank pikeun cairan, anu tiasa ditukeurkeun sareng teu tiasa dipasang dina waktos anu sami. Jeung tungtungna, pel pikeun meresihan lantai.

Penampilan fisik sareng desain Dreame L10 Pro 

Desain Dreame L10 Pro ragrag dina, urang bakal nyebutkeun, 100% tina naon bisa urang nyangka ti robot vacuum cleaner. Éta ngagaduhan bentuk anu kami ngarepkeun sareng ngalaksanakeun fungsi anu kami ngarepkeun. Tapi urang kudu nyebutkeun yén éta téh hasil tina hiji évolusi penting jeung ngembangkeun téknologi panganyarna.

Salaku bisa urang tingali, eta boga a bentukna buleud, kawas sagala model sejenna dina pasaran. Dina kasus urang, urang geus narima model tina warna hideung herang, sanajan urang ogé bisa meuli Dreame L10 Pro bodas. Didamel di palastik tahan jeung edges ditangtayungan ku bahan karét ambéh teu ngaruksak jati.

Mésér Dreame L10 Pro anjeun ayeuna dina Amazon sareng nerapkeun kupon diskon 10 € DML10PBF

Di luhur urang mendakan a modul oval dimana sensor laser lokasina. Ieu hiji, jeung mumbul laser nyaéta bisa maca halangan jeung peta wewengkon dimana anjeunna damel. Dina ieu lokasina di kadali touch. Tilu tombol salaku tombol on / off. Tombol home, anu bakal ngawula ka sacara manual ngirim vacuum cleaner ka stasiun ngecas. Sareng tombol kontrol pikeun beberesih anu parantos dirékam sareng konfigurasi sistem.

dina frontal tina vacuum cleaner, urang tingali kumaha Dreame L10 Pro, boga dua emitters laser anu bakal dipaké pikeun ngadeteksi objék yén alatan deukeutna atawa profil low teu ngadeteksi sensor luhur. Ku cara ieu anjeun tiasa ngahindarkeun "halangan" anu teu tiasa dideteksi ku pembersih vakum sanés sareng ngeureunkeun tabrakan atanapi nyered.

dina handap urang tingali kumaha roda kalayan anu anjeunna gaduh  Dreame L10 Pro, salian leuwih badag batan ekspektasi, boga a aci nu pinuh raises vacuum cleaner pikeun nyegah halangan jangkungna nepi ka 20 mm. Urang ningali zona nyeuseup, bagian mana nu sikat samping. Dina modél ieu, bagian dimana urang tiasa masang tank pikeun cairan atanapi padet aya di bagian luhur, anu bakal kami aksés ku ngangkat tutupna.

Kumaha Dreame L10 Pro ngalakukeun padamelan na?

Saatos nguji éta sababaraha dinten di bumi, urang tiasa mastikeun yén éta ngalaksanakeun tugasna sacara sampurna. Kamana mana, nyaéta sakabéh lantai teu ditempatan ku parabot di imah, sagalana geus sampurna beresih. Moal sia boga a kakuatan nyeuseup 4.000 Pa, malah leuwih ti sababaraha kabel vacuum cleaners. Upami anjeun peryogi kakuatan nyeuseup sareng efektifitas beberesih, kéngingkeun Dreame L10 Pro dina Amazon jeung nerapkeun kupon DML10PBF.

Su jalur, pas permukaanna dikenal sareng dipetakeun, Geus lengkep. Éta caket pisan kana témbok supados henteu aya rohangan anu teu dikosongkeun. Sareng hatur nuhun kana sikat sampingna, teu aya titik lebu atanapi remah roti anu tiasa dilawan. laser anjeun sarta bacaan na tina "halangan" ngajadikeun eta teu pencét jeung jati. Sareng éta tiasa kaluar tina handapeun korsi, atanapi tina méja, tanpa seueur teuing komplikasi. 

Lulus munggaran tina Dreame L10 Pro rada laun, jeung waktu nu diperlukeun teu biasa. Hal kahiji anu anjeunna laksanakeun nyaéta nyieun peta imah. Ngabagi imah ku kamar jeung struktur dijieunna tina wewengkon pikeun diaspirasi ku zona. Ku cara kieu, unggal waktos anjeun ngamimitian dina waktos anu berturut-turut anjeun bakal salawasna ngalakukeun jalur anu sami. AND beberesih bakal leuwih efisien dina waktu jeung konsumsi.

La adaptasi vacuum cleaner estu endah pisan. Nganalisis unggal halangan anyar sareng ngadamel jalur énggal pikeun ngahindarkeunana tur jadi saefisien mungkin. Dina unggal kaayaan, éta tiasa nyandak jalur anu paling pondok pikeun ngalaksanakeun beberesih maksimal sateuacan peryogi ngeusi batre.

La fungsi pel jalan kalawan sistem anu sarua sakumaha model sejen. Dimimitian tuang cair ku cara dikontrol nepi ka pel handapna soak, sahingga ieu meresihan lantai kalawan unggal pass. Pikeun ngaktipkeun pungsi ieu urang kudu nambahan cai jeung produk dina tank y ngagantelkeun pel. Kalayan aksésori ieu di tempat, anjeun bakal ngalakukeun padamelan anu dicampur, mimiti nyeuseup teras ngagosok daérah anu sami. Kalayan fungsi pel, prosedurna sami pisan, tapi urang henteu kedah nambihan cai kana tanki.

Dreame L10 Pro Téknis spésifikasi Table

Marca Nyalahkeun kuring
model L10 Pro
sora 54 dB
Kakuatan nyeuseup 4000 Pa
batre 5200 mah
Otonomi Dugi ka 150 menit
Ngecas waktos 3/4 jam
dimensi X x 350 350 96 mm
Kapasitas tanki padet 570 ml
Kapasitas tank cair 270 ml
beurat 3.7 Kg
harga 399.99 €
Link pameseran Ngimpi L10 Pro
Kodeu diskon € 10 DML10PBF
validitas Kupon diskon ti 19-11 ka 29-11

Pro sareng kontra

Naros

pemetaan laser pas pisan.

Potencia nyeuseup 4000 Pa.

Diberesihan ku wewengkon béda jeung kamar.

Otonomi nepi ka 150 menit atawa 250 méter pasagi.

Naros

  • Mapping
  • Potencia
  • Pembagian zona
  • Otonomi

Kontra

Geuning nu emits leuwih luhur ti ekspektasi, hal anu dijelaskeun ku kakuatan nyeuseup.

deteksi karpét éta masalah, lamun teuing kandel, eta understands eta salaku halangan tur nyingkahan eta.

Kontra

  • sora
  • Karpet

Pendapat editor

Ngimpi L10 Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
399,99
  • 80%

  • Ngimpi L10 Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 19 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.