5 kaulinan Cowboy pangalusna pikeun Android

5 kaulinan Cowboy pangalusna pikeun Android

Old West éta tempat pikeun cowboys paling takwa tur bersejarah. Ti dinya loba film anu diilhamikeun anu jadi sohor kana waktu. Sabalikna, aya ogé seueur kaulinan anu diideuan ku téma ieu, kalayan setélan anu niru kumaha éta sareng kumaha kasarna. Dina rasa ieu, aya loba kaulinan Cowboy jeung Old West nu sadia pikeun Android, tur ayeuna urang ngobrol ngeunaan pangalusna.

Kali ieu kami nampilkeun anjeun daptar éta 5 kaulinan Cowboy pangalusna pikeun Android. Perlu disebatkeun yén aranjeunna sadayana gratis sareng, dina waktos anu sami, diantara anu pang populerna, diunduh sareng dicoo dina kategorina.

Di handap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha kaulinan koboi pangsaéna pikeun smartphone Android. Éta noteworthy, sakumaha urang salawasna ngalakukeun, éta sadaya anu anjeun bakal mendakan dina pos kompilasi ieu gratis. Kituna, anjeun moal kedah ngaluarkeun kaluar jumlah artos kanggo kéngingkeun hiji atanapi sadayana.

Najan kitu, hiji atanapi langkung panginten ngagaduhan sistem micropayment internal, anu ngamungkinkeun aksés kana langkung seueur kontén di jero aranjeunna, ogé kéngingkeun langkung seueur kasempetan maén dina tingkat, seueur objék, hadiah sareng hadiah, sareng anu sanésna. Nya kitu, teu perlu mayar naon waé, éta perlu diulang. Ayeuna enya, hayu urang dicandak.

West Gunfighter - Kulon Gunfighter

West Gunfighter - Kulon Gunfigther

Upami anjeun hoyong nyamar janten Cowboy sareng teuleum ka Wild West pikeun nunjukkeun saha anu tanggung jawab, ieu kaulinan mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna, tanpa ragu. Sareng éta Gunfigther Kulon Éta mangrupikeun judul dimana anjeun mangrupikeun koboi anu paling takwa di daérah éta; Anjeun gaduh revolver anu anjeun nyingsieunan batur sareng anjeun tiasa mutuskeun naha aya anu hirup atanapi henteu, sareng milih antara janten jalma jahat atanapi jalma anu saé.

Leumpang sareng mendakan sadaya penjuru kota dimana anjeun aya. Tampa misi sareng ngalengkepanana pikeun kéngingkeun ganjaran anu juicy. Hunt sato sareng nyingkirkeun zombie anu anjeun mendakan di jalan. Tong ngantep saha nyingsieunan anjeun sareng nunjukkeun ka sadayana saha bos. Anjeun oge bisa masihan diri hiji sésana well-deserved sarta méakkeun sapoé dina tabel kaulinan. Anjeun ogé kedah milarian mahluk anu dahsyat sapertos koboi anu gagah sareng wani, teras ngéléhkeun éta sareng ngajantenkeun kota ngakuan nilai anjeun.

Di sisi anu sanés, anjeun gaduh 8 sét baju gaya koboi barat, leuwih 20 senjata api, revolver, shotguns na rifles pikeun anjeun milih tina, sarta puluhan tipena béda misi utama jeung sekundér mawa anjeun kaliwat unggal juru Kulon. Aya ogé musuh seueur kamampuan sareng sato galak anu ngantosan moro anjeun.

Musketier des Westens
Musketier des Westens
pamekar: Candy Mobile
harga: bebas
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar
  • Musketier des Westens Potret layar

Westland Survival: Salamet Wild West

Westland Survival: Salamet Wild West

Pindah kana kaulinan koboi kadua anu pangsaéna di Old West, urang gaduh Westland Survival: Survive the Wild West. Nyaéta ngeunaan kaulinan peran-maén (RPG) nu Anjeun kudu jadi cowboy gagabah. Nyiptakeun karakter anjeun sareng pasihan anjeunna kuda, tapi henteu sateuacan ngantunkeun anjeunna, leres. Kawajiban anjeun salamet tina sagala bahaya Wild West.

Buru sato liar, ngawangun kandang, janten sheriff kota sareng ngalaksanakeun misi anu rumit sareng ngahibur sareng ngumpulkeun rampokan ti bandit sareng nunjukkeun ka saha bosna. Anjeun ogé kedah salamet guha anu maot kuno sareng ngelehkeun roh-roh gelap anu bakal narékahan pikeun ngéléhkeun anjeun iraha waé anjeun nyanghareupanana. Ogé, nguatkeun panyumputan anjeun sareng sumber daya langka, anu anjeun kedah kumpulkeun, sareng membela basa Anjeun bari looting pamaén séjén.

Ngadalikeun koboi anjeun sareng mutuskeun naon anu kudu dilakukeun unggal waktos sareng kadali sareng kenop anu sayogi dianggo, anu rupa-rupa sareng ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sadayana. Interaksi sareng warga kota sareng seueur deui. Salaku tambahan, grafik sareng soundtrack ngajantenkeun pangalaman kaulinan lengkep sareng immersive.

Westland salamet: Cowboy RPG
Westland salamet: Cowboy RPG
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot
  • Westland salamet: Cowboy RPG Screenshot

Genep-Pakarang: Gang Showdown

Duel Geng Cowboy Genep Pakarang

Upami anjeun hoyong set jeans anu luar biasa, anjeun tiasa Genep-Pakarang: Gang Showdown janten, teu pangalusna, tapi nu pangalusna, sabab dina ieu anjeun moal manggihan plot game sarua jeung lianna. Di dieu Anjeun baris boga penjahat paranormal anu ngajadikeun bentang Old West has beuki chilling na intimidating.

Ieu mangrupikeun kaulinan jalma katilu dimana Anjeun kudu némbak pisan pikeun pencét musuh nu nembongan ka anjeun, nu sanes cowboys leutik has nu katingali di kulon heubeul. Anjeun kedah ilubiung dina 40 misi, anu kalebet balapan kuda, ngudag maling sareng perang sareng gerombolan musuh (hirup sareng maot).

Anjeun gaduh 8 kuda anu béda sareng dugi ka 19 senjata pikeun muka konci, ditambah rupa-rupa pilihan baju, amunisi, sareng barang-barang sanés pikeun ngabantosan anjeun dina petualangan koboi anjeun.

Genep-Pakarang: Gang Showdown
Genep-Pakarang: Gang Showdown
pamekar: Ginjel g
harga: bebas
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot
  • Genep-Bedil: Geng Showdown Screenshot

Sniper Kulon: Wild West

Sniper Kulon

Upami anjeun milarian kaulinan koboi anu langkung kartun sareng meriah, Sniper Kulon: Wild West nyaéta hiji pikeun anjeun. Pasang sapatu anjeun sareng janten vigilante pinuh; Entong ngantepkeun saha waé pikeun anjeun sareng janten koboi anu paling takwa di Wild West.

Sniper Kulon: Wild West nyaeta cukup fun jalma kahiji kaulinan jujur. Aya dua modeu shooting; Anjeun tiasa make pestol atawa revolver. Tugas anjeun maéhan bandit. Anjeun sacara praktis kedah maénkeun peran jelema nu nembak teu brukbrak; Aya seueur titik dimana anjeun tiasa mendakan diri anjeun pikeun henteu ditingali sareng maéhan musuh. Pikeun ieu anjeun gaduh toko bedil dimana anjeun tiasa mésér anu paling anjeun pikahoyong.

Guns'n'Glory

pakarang kamulyaan

Pikeun rengse ieu pos kompilasi tina kaulinan Cowboy pangalusna pikeun telepon Android, urang boga kawentar Guns'n'Glory. Ieu mangrupikeun strategi sareng taktik kaulinan anu diideuan Wild West. Di dieu anjeun kedah ngalakukeun éta koboi sareng mingpin geng anu anjeun kedah rekrut pikeun tarung bari senang-senang sareng bandit anjeun, anu anjeun tiasa ningkatkeun pikeun ngatasi sadaya tingkatan anu anjeun bakal mendakan dina Guns'n'Glory.

Guns'n'Glory
Guns'n'Glory
pamekar: HandyGames
harga: bebas
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory
  • Potret layar Guns'n'Glory

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.