WhatsApp توهان کي موڪليل پيغامن کي ختم ڪرڻ جي اجازت ڏيندو

WhatsApp

ڪنهن هڪ غلط ماڻهو کي غلط پيغام ڏيڻ لاءِ نه موڪليو آهي؟. جڏهن اهو اسان جي اڳيان ٿئي ٿو ۽ اسان غلطي کي محسوس ڪريون ٿا عام طور تي دير ٿي ويندي آهي. ۽ ڪڏهن ڪڏهن ٿيندڙ نقصان ناقابل تلافي ٿي سگهي ٿو. ڪنهن جي باري ۾ راءِ ، هڪ صبح جو هڪ پيغام ، خراب ڪرڻ جا ڪيترائي طريقا آهن.

ايترو پري اسان وقت ۾ واپس نه ٿا وڃي سگهون ته جيئن اهو پيغام نه موڪلجي. پر واٽس اپ ڪجهه مهينن کان ڪم ڪري رهيو آهي ته ان جي ميسجنگ سروس ۾ ڪجهه نئون شامل ڪيو وڃي. اهو لڳي ٿو ته جلدي اسان کي اهو پيغام ختم ڪرڻ جو امڪان هوندو جيڪو اسان غلطيءَ سان موڪليو هو

WhatsApp تمام گهڻي دير سان درست ڪرڻ ۾ اسان جي مدد ڪندو.

اها تمام عام ڳالهه آهي ته اسان واٹس ایپ تي پيغام موڪلڻ دوران غلطي ڪريون ٿا. اسان جون روزانو ڪيتريون اهڙيون چٽسيون آهن جيڪي اسان چاهيو ٿا جواب ڏيڻ آسان آهي پر ڪنهن ٻئي ماڻهو کي. انهن گروپن جي لامحدود جو ذڪر ناهي جنهن ۾ اسين شامل آهيون. اهو گروهه جو ، خاندان جو ، ساٿي جو ، ڪم جو ... ته ڪير ڪڏهن به غلط ناهي.

پيغام کي ڪڻ هميشه ڪجهه هوندو آهي جنهن کي واٽس اپ استعمال ڪندڙن ڪافي عرصي کان چاهيو هو. ا To تائين اسان صرف چيٽ تان پيغام ختم ڪري سگھون ٿا. پر صرف اسان جي فونن تي. هن طريقي سان ، جيتوڻيڪ جيڪڏهن اسان انهن کي حذف ڪيو ، پيغام اڃا گروپ ۾ ، يا وصول ڪندڙ جي فون تي.

پر جڏهن اسان theاڻون ٿا ته غلطي جي شدت ڇا آهي ، صرف اسان کي اسمارٽ فونز تي ختم ڪرڻ ڪارائتو نه آهي. تنهن ڪري ، WhatsApp مان موڪليل پيغامن کي حذف ڪرڻ جي مستقبل سان اسان ٿورڙي وڌيڪ آرام سان سانس وٺي سگهنداسين. owingاڻڻ سان ته اسين هڪ پيغام مٽائي سگهون ٿا جنهن ڏانهن موڪلڻ نه گهرجي ، اسان کي ان کي ٻيهر محسوس ڪرڻ کان اڳ ان کي سمجهڻ گهرجي.

نقطي اهو آهي عام طور تي چونڊيل وصول ڪندڙ ڏانهن پيغام موڪلبو. جيڪڏهن ماڻهو پيغام حاصل ڪري ۽ اها ايپليڪيشن کليل هجي ، يا جيڪڏهن اسڪرين تي اطلاعن کي چالو ڪيو وڃي ، ته هو ان کي پڙهي سگهندا. مثالي طور ، جڏهن اسان چاهيون ٿا ته اهو ماڻهو وصول نه ڪري ، اهو جلد کان جلد عمل ڪرڻ آهي. منهنجو مطلب آهي ، ”بدمعاش“ وارو پيغام حذف ڪريو ان کان اڳ اهو تمام دير ٿي ويو.

پيغام کي ختم ڪرڻ سان ڪو نشان ڇڏجي ويندو.

توھان کي ڄاڻڻ گھرجي توڙي جو اسان پيغام حذف ڪريون ، اهو خارج ڪرڻ وارو رستو ڇڏيندو. اهو چئي سگھجي ٿو، اهو ان شخص جي فون تي ظاهر ٿيندو جيڪو هن کي حاصل ڪندو ته اسان موڪليل پيغام حذف ڪيو آهي. توهان ان کي کوليو يا پڙهو يا نه. پر انهن تنازعات کي نظر ۾ رکندي جيڪي پيدا ٿي سگهن ٿيون ، گهٽ برائي سمجهيو وڃي ٿو.

مستقبل جو آپشن جيڪو WhatsApp شامل ڪندو ان کي ”رد“ ڪيو ويندو پيغام. اهو طريقو آهي اسان "ناپسنديده" پيغام کي ختم ڪري سگهو ٿا اسان جي فونن تي ، ۽ انهن ماڻهن مان جيڪي هن کي وصول ڪن ٿا. هن وقت WhatsApp جو هي نسخو بيٽا ۾ آهي ، ۽ في الحال ان جي عملي جي تصديق ڪرڻ جي لاءِ آزمائش ڪئي پئي وڃي.

اسمارٽ فون تي لکڻ

اتي ڪيترائي ڪمپنيون آھن جيڪي رابطي لاءِ WhatsApp استعمال ڪن ٿا ، ۽ هي اختيار مددگار به ثابت ٿي سگهي ٿو. ڪاروباري ميدان ۾ معلومات جو هڪ وڏو مقدار سمارٽ فون ذريعي منتقل ڪيو ويندو آهي. اها sometimesاڻ ڪڏهن ڪڏهن درجه بندي ڪري سگهجي ٿي ۽ تنهن ڪري تمام ڪمزور ٿي سگهي ٿي. ٻئي طرف ، محفوظ ڊيٽا جو استعمال في الحال حفاظتي ضابطو حاصل نه آهي.

پڻ اهو پيغام رسائيندڙ سروس جي ذريعي اڪائونٽ نمبر مڪمل طور تي ترتيب ڏيڻ جي صورت ۾ ڪارائتو ٿي سگهي ٿو. يا معلومات بابت نجي رسائي جو ڪوڊ ڪجهه پروگرامن يا ويب سائيٽن ۾. هن طريقي سان ، هڪ ڀيرو اها معلومات استعمال ٿي چڪي آهي ، اسان موڪليل پيغام کي رد ڪري سگهون ٿا ته اها ڊيٽا هميشه لاءِ وصول ڪندڙ جي فون تي جاري نه رهي..

مختصر ۾، موڪليل پيغام واپس وٺڻ جو اختيار ڪجھ آھي جيڪو تمام واٽس اپ استعمال ڪندڙن لاءِ خوش آمديد ٿيندو. هر شي جيڪا ايپليڪيشن کي بهتر ڪرڻ ۽ امکانات ۾ عملدرآمد ۽ سيڪيورٽي کي ساراهيندي آهي. ۽ جيڪڏهن رستي تي آهيون اسان هڪ تڪرار يا مسئلي کان بچي سگهون ٿا ، بهتر کان بهتر. تنهن ڪري ، جيتوڻيڪ هن وقت بيٽا ورزن عام ماڻهن تائين رسائي ناهي ، سڀ ڪجهه اهو ظاهر ڪري ٿو جلد ئي اسان وٽ اهو اختيار هوندو.


مضمون جو مواد اسان جي اصولن تي عمل ڪري ٿو ايڊيٽوريل اخلاقيات. غلطي ڪلڪ ڪرڻ جي رپورٽ لاءِ هتي.

تبصرو ڪرڻ جو پهريون

پنهنجي راءِ ڏيو

پنهنجي اي ميل ايڊريس شايع نه ڪيو ويندو. گهري شعبن سان لڳل آهن *

*

*

  1. ڊيٽا جو ذميوار: ايٽوئلائيڊ بلاگ
  2. ڊيٽا جو مقصد: ڪنٽرول سپيم ، تبصرو جي انتظام.
  3. سازش: توهان جي رضامندي
  4. ڊيٽا جي ابلاغ: ڊيٽا کي قانوني ذميواري کانسواءِ ٽئين پارٽين تائين رسائي نه ڏني ويندي.
  5. ڊيٽا اسٽوريج: ڊيٽابيس اويسينٽس نيٽورڪ (اي يو) پاران ميزباني ڪيل
  6. حق: ڪنهن به وقت توهان پنهنجي معلومات کي محدود ، ٻيهر ۽ ختم ڪري سگهو ٿا.