ګوګل ډرایو اوس د نسخه تاریخ له لارې ډپلیک فایلونه ښه اداره کوي

ډرایو بارونه

ګوګل ډرایو یو کړی کوچنی مګر د پام وړ بدلون کوم چې تاسو د جعلي فایلونو اداره کولو لاره ښه کوي. کله چې ورته فایل ډاونلوډ شوی وي او بیا اپلوډ شي ، د دې پرځای چې د دې بدلولو لپاره دا نوم ورته ایښودل شي ، ډرایو به ورته د "نسخه x" په توګه وروستی وارد کړی ، چې دا یې اسانه کوي چې کوم فایل چې تاسو وروستی ځل ایډیټ کړی یا موندل شوی ستاسو له هغه نه زوړ نسخه.

نظر دا دی چې ډیری کاروونکي خپل فایلونه ګوګل ډرائیو ته اپلوډ کوي ، بیا یې په یو وخت کې ډاونلوډ کړئ ترڅو بدلونونه راشي ، او په نهایت کې اصلاح شوی دوتنه پورته کول وريځ ته. کله چې دا فایل یوځل بیا ډک شي ، نو دا به ډیره ستونزمنه وي چې یو څوک د نوم ورکولو جوړښت پراساس په لټه کې وي ، یا د دوامداره بدلونونو له امله موندلو لپاره ناممکن دي که نوی زاړه ځای په ځای کړي.

ګوګل خپل بلاګ اخیستی ترڅو دا تشریح کړي چې یوځل چې دا فعالیت د هرچا لپاره فعال وي ، کله چې کوم فایل د ورته نوم سره ډک شي نو دا به ورته نقل شي ، او زاړه نسخه به وموندل شي د بیاکتنې په تاریخ کې. که تاسو فولډرونه د ورته فولډرونو په ورته ورته نومونو سره اپلوډ کړئ ، نو دا به د غوره مدیریت لپاره یوځای شي.

ډرایو

که د کوم دلیل لپاره څوک نه غواړي دا تخفیف واقع شي ، نو دا په کلیک کولو سره بند کیدی شي "فایل جلا ساتل" د چارج کولو وروسته بشپړ شو. دا به د ورته فایل مختلف نسخو پرځای د جلا نقلونو په توګه وساتي.

لکه څنګه چې په پیل کې ویل شوي ، یو کوچنی مګر خورا مهم بدلون چې به وده وکړي د دې جعلي فایلونو اداره کول دا عموما هغه ذخیره رامینځته کوي چې موږ یې په بادل کې لرو ، او دا یو له هغو تازه معلوماتو څخه دی چې ګوګل په وخت سره په لاره اچوي د ورته په شان.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

لومړی د تبصره کولو لپاره وئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي. اړین برخو سره په نښه شوي دي *

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: واقعیډیډ بلاګ
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.