د ګوګل عکسونه اوس د نورو غوښتنلیکونو څخه په آلې کې حذف شوي عکسونه ترکیب کوي

انځورونه

د ګوګل عکسونه خپل ځان اوس مهال په انډرایډ کې د غوره ګالري اپلیکیشن حیثیت لري. د دې استثنایی ب characteristicsو ورته اجازه ورکړې حتی د م appleو خبرتیا پدې کې او خپل iOS ته یې راوړئ. موږ کولی شو په عکس کې د عناصرو پیژندلو او وړتیا سره لنډې کیسې رامینځته کولو وړتیا په اړه وغږیږو کله چې "چیک کول" چې دلته د عکسونو لړۍ شتون لري چې یو څه پکې مشترک دي.

د مختلف وسیلو له لارې زیرمه شوي عکسونو ترکیب کې ، دا د پیل راهیسې هم ټینګار کړی دی ، او پدې توانیدلی چې د کارونکي لپاره عالي مدیریت وړاندیز کړي. اوس دی کله چې دا حتی د عکسونو په ترکیب کولو سره وده کوي چې د دریمې ډلې عکس ګالري ایپسونو څخه حذف شوي دي موږ تکرار ته اړتیا نلرو دا پروسه دوه ځله.

تر 1.23 پورې ، د ګوګل عکسونو نسخه چې دا په زړه پوري ښه والی راوړي ، کله چې ستاسو د ګرځنده عکس سره عکس اخیستل شوی او یو اتوماتیک کاپي جوړه شوې ، کله چې د ګالري لپاره بلې دریمې ډلې ته لاړشئ ، حذف شوي نیول چې تاسو یې نه غواړئ وساتئ ، بیا به هم ستاسو د ګوګل عکسونو حساب کې وي. اوس هغه دی کله چې دا د دې نوې نسخې سره په بشپړ ډول بدل شو. او دا دی چې اوس به عکسونه وي کافی "سمارټ" د هغه بدلونونو احساس کولو لپاره چې د دریمې ډلې ګالري ایپ څخه رامینځته شوي ترڅو دا عکسونه حذف کړئ.

دا اوس باید ورته عکسونه له دوه مختلف ایپس څخه حذف کړئ؛ چټک شاټونه ، هغه عکسونه چې تاسو یې غواړئ حذف کړئ، او دا به پرته له کوم بل کار کولو د ګوګل عکسونو څخه حذف شي. یوه نوې ب featureه چې یوه اونۍ وروسته راورسیږي د سلایډ شو به معرفي شي نو کله چې موږ سمارټ تلویزیون ته عکسونه لانچ کړو ، دوی په اتوماتيک ډول تیریږي پرته لدې چې د ټولو هغو غوره عکسونو څخه خوند واخلو چې موږ به یې زموږ د سمارټ فون سره اخیستې وي.

د گوگل عکسونو 1.23 ډاونلوډ کړئ

د ګوګل عکسونه
د ګوګل عکسونه
د پراختیا: ګوګل LLC
بیه: د ازادو

د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

یو نظر ، خپل پریږده

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي.

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: واقعیډیډ بلاګ
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.

  1.   کریسینا dijo

    سلام،
    ما نن ورځ انسټاګرم ته د عکس اپلوډ کولو سره احساس وکړ چې هغه عکسونه چې ما د اپلوډ کولو لپاره په ګالري کې د وړاندیز په توګه حذف کړي دي ، هیڅ لاره شتون نلري یا زه نه پوهیږم چې دوی څنګه ورک شي. ښه ، هرڅومره چې تاسو فیسبوک یا انسټاګرم خلاص او عکسونه اضافه کړئ ، ټول عکسونه حذف شوي او زه نه غواړم!
    زه د Xaomy nse لرم که دا به یو څه مرسته وکړي مګر زه نه غواړم چې حذف شوي عکسونه همغږي شي ، زه ګالري ته ځم او دوی هلته نه دي ...

bool (ریښتیا)